- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
Diyorum ya içleri çürümüşşBugün biri eşinle iş yapma biz yapamadık dedi. AbooooHep negatif hep olumsuz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyorum ya içleri çürümüşşBugün biri eşinle iş yapma biz yapamadık dedi. AbooooHep negatif hep olumsuz
![]()
ee anlatın napıyosunuz neğdiyosunuz![]()
ne terapisi bu banada gerek![]()
Resmen birbirimizden ayrılamıyoruz
Evet ya artık burası son![]()
Çocukluğuma döndüm kız35 yaşında kadın karanlıktan öcüden korkuyorm ciddi ciddi yapıyrum bunu
![]()
bende korkarım öcüden böcüden![]()
Ya herkes korkar tamam ama bak yukarıda yazdım ben abartmaya başladım resmen korkak ördek oldum uyuyamıyorum ilaçsız evimde duramıyorum filan abartrım![]()
Aynen bacim yaaResmen birbirimizden ayrılamıyoruz
Evet ya artık burası son![]()
Napiyon datlum,nasilsinaşkitom
valla daha yeni geldim ben henüz bir şey kaynatamadım![]()
Diyorum ya içleri çürümüşşgordum o yorumu 6 ayda kapatmislar. 2 senemiz bitti bizim ayni isteyiz. O kadar rsahatim ki anlatamam. Ne zaman istesem iki cilve yapiyorum aliyorum izni. Ohhh yan gel yat evde
kocamda surekli gozumun onunde hic bi halt yiyemiyo
![]()
Yalaaaannnnn soyluyorsuuuunnnnnnnnnn![]()
![]()
Teşekkür ederim canim. Para bi sekilde kazaniliyor ama huzur... İnan bu daha onemli. Ozel sektor kanini emiyor insanin. Oyle rahatlarsin ki kendi isine basladiginda ne dert kalir ne tasaİşte hayalimAllah daha çok kazanç versinişallah :)
ben de çay içiyorum, maç izliyorumne anlatim ye ic yat klasik
sen anlat tatlım ikijimmm![]()
idare ediyorum bebişimm sen nasılsın ne var ne yokNapiyon datlum,nasilsin![]()
ben de çay içiyorum, maç izliyorum
idare ediyorum bebişimm sen nasılsın ne var ne yok![]()
Zalım yarTabi yalan gerçek mi sandın bir de![]()
![]()