• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün biri eşinle iş yapma biz yapamadık dedi. Aboooo:KK53: Hep negatif hep olumsuz:KK51:
Diyorum ya içleri çürümüşş :-) gordum o yorumu 6 ayda kapatmislar. 2 senemiz bitti bizim ayni isteyiz. O kadar rsahatim ki anlatamam. Ne zaman istesem iki cilve yapiyorum aliyorum izni. Ohhh yan gel yat evde :-) kocamda surekli gozumun onunde hic bi halt yiyemiyo :-)

bende korkarım öcüden böcüden :eek:

Ya herkes korkar tamam ama bak yukarıda yazdım ben abartmaya başladım resmen korkak ördek oldum uyuyamıyorum ilaçsız evimde duramıyorum filan abartrım :(

Diyorum ya içleri çürümüşş :-) gordum o yorumu 6 ayda kapatmislar. 2 senemiz bitti bizim ayni isteyiz. O kadar rsahatim ki anlatamam. Ne zaman istesem iki cilve yapiyorum aliyorum izni. Ohhh yan gel yat evde :-) kocamda surekli gozumun onunde hic bi halt yiyemiyo :-)

İşte hayalim :KK53: Allah daha çok kazanç versinişallah :)

İşte hayalim :KK53: Allah daha çok kazanç versinişallah :)
Teşekkür ederim canim. Para bi sekilde kazaniliyor ama huzur... İnan bu daha onemli. Ozel sektor kanini emiyor insanin. Oyle rahatlarsin ki kendi isine basladiginda ne dert kalir ne tasa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X