Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
valla şunu söyleyebilirim artık öğrendim bi adam önce size saygı duyacak kızlar
aşkı meşki boşver önce SAYGI.
Saygı olmazsa hic bisey olmuyor ki... Ama once kendimize saygi duymaliyiz. O cesareti gorememeli! Kendimizde taviz vere vere tepemize cikarmadik mi bu erkekleri zaten

o senden af dileyeceği yerde resmen sana; ayaklarıma kapan da hadi affedeyim bari diyecek

Aynem bi onu dememis zaten. Ruh hastasi yaa bu adam var ya tam bi narsist!

kızım bi de af diletti ben salak gibi diledim ya
ama onun savunmasına göre biz o şiddeti yaşadıktan sonraki hafta beni arayıp sormuş hep o zaman gelmiş kapıma ben reddetmişim
o yüzden çabalamıyomuş artık
e bi kere reddedilince bitiyor mu ya
yok ne dicektim aşkoşum gel mi
iyi dövdün bi daha döv mü

bir haftacık çabayla olacak iş mi, şiddeti affettirmek için bir hafta değil bir ömür yetmez aslında da
insan uğraşır ya ben geldim sen kabul etmedin ne demek, hemen kucağına mı atlayacaksın
ben bile basit bir mesele olmasına rağmen bir haftadır sevgilimle konuşmuyorum ya
sen bir haftada nasıl şiddeti affedecekmişsin

Kendini magdur gibi gosterip,seni sucluluk psikolojisine sokuyor. Cin gibi kafasi iyi calisiyor psikolojik oyun oynuyor sana resmen..

salak işte ya adamlar neler yapıyor karıları boşamasın diye bizimki düdüğü elinde aylardır umrunda değil
ben fırsat verdim barıştım onla biliyosunuz tatilden önceydi
o zaman whatsapp tartışmasından bana arkasını döndü allam güler misin ağlar mısın

Kendini magdur gibi gosterip,seni sucluluk psikolojisine sokuyor. Cin gibi kafasi iyi calisiyor psikolojik oyun oynuyor sana resmen..

aynen öyle yapıyor şeker

ne var kızım gecikince korktum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…