- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
ben derdim varsa uyuyamam.uykum kaçıyoağlıcan sıcak duşa giricen sonra yorganların arasında uyucan mis gibi
sığınak gibi oluyor o zaman yatak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben derdim varsa uyuyamam.uykum kaçıyoağlıcan sıcak duşa giricen sonra yorganların arasında uyucan mis gibi
sığınak gibi oluyor o zaman yatak
bence unutamazsın ilkin olmanı.. herşeye ragmen mutlu olursun elbet bi başkasıyla ama ilkler unutulmaz aga![]()
sus gızbence unutamazsın ilkin olmanı.. herşeye ragmen mutlu olursun elbet bi başkasıyla ama ilkler unutulmaz aga![]()
ilk öptüğüm çocuğu iplemiyom şu an umrumda bile değil ilk öptüğüm olduğu![]()
yaw zaten ilk öptügün vs geç onları o başka bu başka.. derinden yaşadıgın bişi bu
moralini bozuyon kızınkes lan zındık![]()
ben hiç hatırlamıyorum,aşık olursan aklına bile gelmezsçmışım o zaman ben ömür boyu onu hatırlıcam ilkim olarak![]()
sçmışım o zaman ben ömür boyu onu hatırlıcam ilkim olarak![]()
ben hiç hatırlamıyorum,aşık olursan aklına bile gelmez
moral verecem diye yalan mı söyliyimmoralini bozuyon kızın![]()
İlk değil son önemlisçmışım o zaman ben ömür boyu onu hatırlıcam ilkim olarak![]()
birden fazla kişiyle yapmadıysan nerden bilcenmoral verecem diye yalan mı söyliyim![]()
hıı bokİlk değil son önemli
kızım çakıcam hehıı bok![]()
ne alaka lan anlamadımbirden fazla kişiyle yapmadıysan nerden bilcen![]()
bence de öyle.zaten diğer ilişkilerinde çok dikkatli olacaksın gerçekten sevdiğinde bağlanacaksın bu yüzden bir sorun olmaz.insan sevdiği kişiyle sevişirken eğer gerçekten çok seviyosa aklına başka bir şey gelmez bencebekarete anlam yüklüyor olsam tamam da yüklemiyorum
ilk defa neyin girdiği kiminkini girdiğinden öte bişey değil yani![]()
niye sen şimşekmisin gardaşşkızım çakıcam he![]()