- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
hayırrrr.acılarını içkiylr örtcek kadar güçsüz değilsin bence
sigarayla güzel oluyor hmmmk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırrrr.acılarını içkiylr örtcek kadar güçsüz değilsin bence
benim demek istedigimde buydu zaten geçip gidiyo aklından sadece dedikzaten unutmak doğru bi kelime değil orada kimse ve hiçbir şey unutulmaz sadece önemsizleşir
zor bu işlerben de öyle olcaktım kayganlaştırıcı olmasa
yani evet.izmirde gitmeden önce eski sevgilim hatta nişanlım diyebileceğim kişiyle karşılaştım tek düşündüğüm bu adamlabbenim alakam yok neden acaba okadar sevmişim tarzı şeylerdi.ve hiç etkilenmedim hissizdim yani nefret bile etmiyorum artıkzaten unutmak doğru bi kelime değil orada kimse ve hiçbir şey unutulmaz sadece önemsizleşir
sevişeydin kim tuttuben boktan mı dedim hmk ben sevişmedim diyom![]()
benim demek istedigimde buydu zaten geçip gidiyo aklından sadece dedikbaşkasıyla sevişirken oturup ilkini düşüncek veya aklına gelcek hali yok zaten
![]()
zor bu işler![]()
istemiyomsevişeydin kim tuttu![]()
sevişeydin kim tuttu![]()
yani evet.izmirde gitmeden önce eski sevgilim hatta nişanlım diyebileceğim kişiyle karşılaştım tek düşündüğüm bu adamlabbenim alakam yok neden acaba okadar sevmişim tarzı şeylerdi.ve hiç etkilenmedim hissizdim yani nefret bile etmiyorum artık
çok seveceksin..istemiyom![]()
istemiyom![]()
yok sağolçok seveceksin..![]()
ben tuttum
valla ben o ilk aşkımı asla unutamam derdim kim gelirse gelsin şimdi zükümde değil![]()
gel kaçma..yok sağol![]()
naptı gıvalla ben de o manyak adamı unutamam sanmıştım psikiyatrlık etti beni![]()
valla ben de o manyak adamı unutamam sanmıştım psikiyatrlık etti beni![]()
her şeyi yaptınaptı gı![]()
dötümüzle gülerizdüşünsene 1 sene sonra da bunu diyomuşum ay eski kocamı ne takıyodum ya falan![]()
kendimi 20 yıldır koruyorum sana yem olamam![]()