- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
evett.aldattı yani senin kocan kadar çok olmasa da şiddet,hakaret,kıskançlık,boğdu boğdu boğdu artık hiç ayrılamıycam diye düşünüyodumtipi de mi
e nasıl ayrıldınız aldatan öküz mü bu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evett.aldattı yani senin kocan kadar çok olmasa da şiddet,hakaret,kıskançlık,boğdu boğdu boğdu artık hiç ayrılamıycam diye düşünüyodumtipi de mi
e nasıl ayrıldınız aldatan öküz mü bu
Just ben inanki cok ozluyorum.opmeyi koklamayi onunla uyumayi.ama bunlar yetseydi zaten ayrilmazdik.uzuluyorum agliyorum zaman zaman ama kararimin dogrulugunu biliyorum.etkilenmemek icin hic konusmuyor gorusmuyorum.ağlıyos
şişkomadır help sen emin misin kararından daha mutlu musun şimdi
Just ben inanki cok ozluyorum.opmeyi koklamayi onunla uyumayi.ama bunlar yetseydi zaten ayrilmazdik.uzuluyorum agliyorum zaman zaman ama kararimin dogrulugunu biliyorum.etkilenmemek icin hic konusmuyor gorusmuyorum.
biri senin asker olmasınziyaretçiler sizi tenhada kıstırırım he![]()
sen neden böyle moral bozucu yıkıcı şeyler söylüyon vurucam ağzına şimdibiri senin asker olmasın![]()
bugün şüphelendim zaten.biri senin asker olmasın![]()
çok asker falan demeyin kızlarbugün şüphelendim zaten.
ama sanmıyorum ya nasıl bulacak ki
üye olduğumu bile bilmiyor
böyle bir yer olduğunu bile bilmiyordur
piki aplaçok asker falan demeyin kızlar
seninki deyin bahsedeceğiniz zaman
evett.aldattı yani senin kocan kadar çok olmasa da şiddet,hakaret,kıskançlık,boğdu boğdu boğdu artık hiç ayrılamıycam diye düşünüyodum![]()
Just ben inanki cok ozluyorum.opmeyi koklamayi onunla uyumayi.ama bunlar yetseydi zaten ayrilmazdik.uzuluyorum agliyorum zaman zaman ama kararimin dogrulugunu biliyorum.etkilenmemek icin hic konusmuyor gorusmuyorum.
selam kızlar![]()
nerdesin kız stalkerselam kızlar![]()
ay evet şeytan görsün yüzünüüü..ben de aldattım,tam bdvlik,oh canıma değsin..başka türlü içim rahat olmazdı,hakettiay ben aldatılırsam iyice hırs yaparım kafayı sıyırırım lan. sonra nasıl kopardın kendini
yani arada özlemek bunları doğal diyorsun ama için huzurlu deil mi emin olduğun için
bebegımaşkımbende lara nerde evinde akıllı uslu oturuyodur özletti kendini diyodum az önce
![]()
pembe dizi gibi olmuşay evet şeytan görsün yüzünüüü..ben de aldattım,tam bdvlik,oh canıma değsin..başka türlü içim rahat olmazdı,haketti
ay evet şeytan görsün yüzünüüü..ben de aldattım,tam bdvlik,oh canıma değsin..başka türlü içim rahat olmazdı,haketti