• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ağlıyos :110:
şişkomadır help sen emin misin kararından daha mutlu musun şimdi
Just ben inanki cok ozluyorum.opmeyi koklamayi onunla uyumayi.ama bunlar yetseydi zaten ayrilmazdik.uzuluyorum agliyorum zaman zaman ama kararimin dogrulugunu biliyorum.etkilenmemek icin hic konusmuyor gorusmuyorum.

evett.aldattı yani senin kocan kadar çok olmasa da şiddet,hakaret,kıskançlık,boğdu boğdu boğdu artık hiç ayrılamıycam diye düşünüyodum:KK51:

ay ben aldatılırsam iyice hırs yaparım kafayı sıyırırım lan. sonra nasıl kopardın kendini

Just ben inanki cok ozluyorum.opmeyi koklamayi onunla uyumayi.ama bunlar yetseydi zaten ayrilmazdik.uzuluyorum agliyorum zaman zaman ama kararimin dogrulugunu biliyorum.etkilenmemek icin hic konusmuyor gorusmuyorum.

yani arada özlemek bunları doğal diyorsun ama için huzurlu deil mi emin olduğun için

ay ben aldatılırsam iyice hırs yaparım kafayı sıyırırım lan. sonra nasıl kopardın kendini

yani arada özlemek bunları doğal diyorsun ama için huzurlu deil mi emin olduğun için
ay evet şeytan görsün yüzünüüü..ben de aldattım,tam bdvlik,oh canıma değsin..başka türlü içim rahat olmazdı,haketti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X