ahahahhahahahhahaha harikasınnnn yaaa inanmıyorumKvye isimiz kargo yolladim bi paket kina vallahide yaptim billahide 2 saattir guluyorum cok mutlu olduum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahahhahahahhahaha harikasınnnn yaaa inanmıyorumKvye isimiz kargo yolladim bi paket kina vallahide yaptim billahide 2 saattir guluyorum cok mutlu olduum
Ya aslinda ayip belki yapmamam lazimdi ama o kdr agir seyler duydumki yapmasam icimde kalirdi hafifledimahahahhahahahhahaha harikasınnnn yaaa inanmıyorum![]()
çok iyi olmuşş ohh. da kv ne yapmıştı ki ben sadece eşinden dolayı diye biliyordumYa aslinda ayip belki yapmamam lazimdi ama o kdr agir seyler duydumki yapmasam icimde kalirdi hafifledim
Kvye isimiz kargo yolladim bi paket kina vallahide yaptim billahide 2 saattir guluyorum cok mutlu olduum
Ya gercekten cok cirkin konusmus hirsimi aldim binevi dahada sokaklarindan gecmem.annem adini duyarsam onlarin saclarini yolarim senin diyo:)bi de bana kızıyo niye uğraşıyon diye
ahahahha ama çok iyi olmuş![]()
Ya gercekten cok cirkin konusmus hirsimi aldim binevi dahada sokaklarindan gecmem.annem adini duyarsam onlarin saclarini yolarim senin diyo:)
Kvye isimiz kargo yolladim bi paket kina vallahide yaptim billahide 2 saattir guluyorum cok mutlu olduum
Onlar bu hirsla hukumeti bile devirirkız senin anneyle benim anneyi yan yana verelim ağızlarına mıçarlar![]()
Onlar bu hirsla hukumeti bile devirir![]()
Hakettiii simdi en azindan gercekten konusucagi bisey var elindeciddi misin ya süpermiş benden daha deliymişsin gül gül öldüm![]()
Yaaa onlarin gucu anca bize yeter.benim annem de bugun aradi kalayladi.kedi bildigin kedi.yaniniza geliyim konusalim diyomus.annem yok dedi sen daha benim kapima gelemezsin aynen annenin dedigi gibi sana yem edicek degilim dedi.odlek tavukkız çok komikti sen bilmezsin nisan ayı gibiydi
annem telde bir carladı benimkine
bende sana yem etcek kız yok bidaha kızımın etrafında görmicem seni eğer ki göreyim bak andım olsun keserim seni keserim !!
ahahahaha
ay çok fenaydı ya
bizim davarı görsen nasıldı biliyon mu
"tamam hocam, bir daha olmaz hocam, özür dilerim hocam"
![]()
Yaaa onlarin gucu anca bize yeter.benim annem de bugun aradi kalayladi.kedi bildigin kedi.yaniniza geliyim konusalim diyomus.annem yok dedi sen daha benim kapima gelemezsin aynen annenin dedigi gibi sana yem edicek degilim dedi.odlek tavuk
Canlarim yaa allah onlari basimizdan eksik etmesin.hokumet kadin onlar.anaamm tifil anaam gariib anaamyaaa işte bir de bana hep derdi ki otur anneni arıcam gelsin konuşcaz vs
şimdi ödü bitarafına kaçıyor annemla karşılaşıcam diye
sahipsiz sanıyo dümbükler bizi ondan
kapı gibi anam var be yıkılmaz
devlet gibi kadınsın diyorum sırtına vuruyorum![]()
Canlarim yaa allah onlari basimizdan eksik etmesin.hokumet kadin onlar.anaamm tifil anaam gariib anaam
Benimki 1.60.cep herkulu bunlar gel vatandass:)benimki 1.55 boyunda tonton bişey![]()
Benimki 1.60.cep herkulu bunlar gel vatandass:)
Ya ben anneminn yasadiklarini yasasam heralde atlardim biyerden assagi ama onlarda bu asamaya kolay gelmediler.hem biz de gucluyuz cicim yolumuzu cizebildik,hakkimizi omrumuzu kimseye yedirmedik.bizede imrenen oluyodur belki biyerlerde bizde idoluzdurkız ben çok özeniyorum anneme ya
nasıl öyle dik durabiliyor herkese her şeye karşı valla şaşıyorum çok güçlü kadın
idolüm yani
Ya ben anneminn yasadiklarini yasasam heralde atlardim biyerden assagi ama onlarda bu asamaya kolay gelmediler.hem biz de gucluyuz cicim yolumuzu cizebildik,hakkimizi omrumuzu kimseye yedirmedik.bizede imrenen oluyodur belki biyerlerde bizde idoluzdur![]()
Aaa kolay gelsin ben dun hallettim o isi miiisssasaf imreniyodur sana
da bana kim imrencek bilmiyorum
bugün tüy alma günüm tertemiz olucam sonra ales ve italyanca çalışıcam![]()