- 15 Nisan 2013
- 466
- 381
- 88
hiçbirine iyi davranmıcan valla tepene çıkıyolar.kaybedınce anlarsın ya kuymetını o mısal.
nerde kötü, ırıspı, şırfıntı var hep onlara gidiyolar.
ay dellendim yeminle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiçbirine iyi davranmıcan valla tepene çıkıyolar.kaybedınce anlarsın ya kuymetını o mısal.
s.ç sıva kıymetlı oluyor aynen. uyumlu olursan bu sefer onlar edıyo ıcıne.hiçbirine iyi davranmıcan valla tepene çıkıyolar.
ay dellendim yeminle.
erkekler olmasa biz kızlar olarak çok mutlu olurduk bence
hiçbirine iyi davranmıcan valla tepene çıkıyolar.
ay dellendim yeminle.
hakketıgın degerı verdı mı pekı bunun karsılıgında ????katılıyorum
ya ben bişeyini eksik etmedim
benim hatam hakaret ve küfrü çok kullandım aşağıladım evet bundasuçluyum
ama onun dışında gerçekten mükemmel eş profiliydim. (onun için)
ben de şunu anlamıyorum.katılıyorum
ya ben bişeyini eksik etmedim
benim hatam hakaret ve küfrü çok kullandım aşağıladım evet bundasuçluyum
ama onun dışında gerçekten mükemmel eş profiliydim. (onun için)
hakketıgın degerı verdı mı pekı bunun karsılıgında ????
ben de şunu anlamıyorum.
arkadaş onlar istediklerini söylüyolar, hakaret ediyolar, yeri gelince el bile kaldırıyolar,
hiç de ay suç bendeydi demiyolar.
biz ağzımızdan kötü bi laf çıksa günlerce düşünüyoruz.
çok safız çoookkk.![]()
boyle gelmıs boyle gıder canım acı ama gercek. senı gercekten sevenı uzerıne tıtreyenı sec. bunları adam etmekle ugrasırsak kendımıze ederız baska bırsey degıl yarın obur gun cocuk olsa napıcaksın hayatın o zaman bıttı ıste yol yakınken kes.ilgisiz ve sorumsuz davrandı.
bi ara adam ettim
ama ben hakarete başlayınca o da bunlara başladı
Siz evliyken senin yüzün hiç gülmemiş ki hep ağlıyomuşsun o da bu yüzden dellenmiş ya bi sefer![]()
boyle gelmıs boyle gıder canım acı ama gercek. senı gercekten sevenı uzerıne tıtreyenı sec. bunları adam etmekle ugrasırsak kendımıze ederız baska bırsey degıl yarın obur gun cocuk olsa napıcaksın hayatın o zaman bıttı ıste yol yakınken kes.
bak şu var biri benim yanımda sürekli hakaret etse negatif enerji yaysa bi gün ben de dellenebilirimya şu borç mevzusu hallolsayeminle rahatlıcam
ama bıdı bıdı etmekten alıkoyamıyom kendimi
hakaret edesim gururunu kırasım geliyor
hepsi aynı fabrika çıkışlı bunlarınaynen hala kendini haklı görüyorlar
just kendini psikolog olarak düşün sen kendine ne tavsiye verirdin,boşan mı derdin?
bak şu var biri benim yanımda sürekli hakaret etse negatif enerji yaysa bi gün ben de dellenebilirimkarşılıklı kantarın topuzunu kaçırmışsınız
![]()
hadi küfürü ikiniz de etmişsiniz ya el kaldırma?psikolog olarak tavsiye veremezdim ki
her gün ediyordum o mevzu hallolmadıkçaasabım bozuluyordu ben ona küfür kıyamet giriyordum o da bana
ya mesajımı neden g.tünden anlıyosunpsikolog olarak tavsiye veremezdim ki
her gün ediyordum o mevzu hallolmadıkçaasabım bozuluyordu ben ona küfür kıyamet giriyordum o da bana
ne borcu bu ozel degılse ?psikolog olarak tavsiye veremezdim ki
eee şimdi barışsanız nasıl olacak kipsikolog olarak tavsiye veremezdim ki