Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
erkekler olmasa biz kızlar olarak çok mutlu olurduk bence

katılıyorum

hiçbirine iyi davranmıcan valla tepene çıkıyolar.
nerde kötü, ırıspı, şırfıntı var hep onlara gidiyolar.
ay dellendim yeminle.

ya ben bişeyini eksik etmedim
benim hatam hakaret ve küfrü çok kullandım aşağıladım evet bundasuçluyum
ama onun dışında gerçekten mükemmel eş profiliydim. (onun için)

katılıyorum

ya ben bişeyini eksik etmedim
benim hatam hakaret ve küfrü çok kullandım aşağıladım evet bundasuçluyum
ama onun dışında gerçekten mükemmel eş profiliydim. (onun için)
ben de şunu anlamıyorum.
arkadaş onlar istediklerini söylüyolar, hakaret ediyolar, yeri gelince el bile kaldırıyolar,
hiç de ay suç bendeydi demiyolar.
biz ağzımızdan kötü bi laf çıksa günlerce düşünüyoruz.
çok safız çoookkk. :110::110::110:

ben de şunu anlamıyorum.
arkadaş onlar istediklerini söylüyolar, hakaret ediyolar, yeri gelince el bile kaldırıyolar,
hiç de ay suç bendeydi demiyolar.
biz ağzımızdan kötü bi laf çıksa günlerce düşünüyoruz.
çok safız çoookkk. :110::110::110:

aynen hala kendini haklı görüyorlar

ilgisiz ve sorumsuz davrandı.
bi ara adam ettim
ama ben hakarete başlayınca o da bunlara başladı
boyle gelmıs boyle gıder canım acı ama gercek. senı gercekten sevenı uzerıne tıtreyenı sec. bunları adam etmekle ugrasırsak kendımıze ederız baska bırsey degıl yarın obur gun cocuk olsa napıcaksın hayatın o zaman bıttı ıste yol yakınken kes.

boyle gelmıs boyle gıder canım acı ama gercek. senı gercekten sevenı uzerıne tıtreyenı sec. bunları adam etmekle ugrasırsak kendımıze ederız baska bırsey degıl yarın obur gun cocuk olsa napıcaksın hayatın o zaman bıttı ıste yol yakınken kes.

doğru dedin şimdi evet sarılmak falan güzel olur ona ama :110: aması var işte :110:

ya şu borç mevzusu hallolsayeminle rahatlıcam
ama bıdı bıdı etmekten alıkoyamıyom kendimi
hakaret edesim gururunu kırasım geliyor
bak şu var biri benim yanımda sürekli hakaret etse negatif enerji yaysa bi gün ben de dellenebilirim :110: karşılıklı kantarın topuzunu kaçırmışsınız o_O

just kendini psikolog olarak düşün sen kendine ne tavsiye verirdin,boşan mı derdin?

psikolog olarak tavsiye veremezdim ki :110:

bak şu var biri benim yanımda sürekli hakaret etse negatif enerji yaysa bi gün ben de dellenebilirim :110: karşılıklı kantarın topuzunu kaçırmışsınız o_O

her gün ediyordum o mevzu hallolmadıkçaasabım bozuluyordu ben ona küfür kıyamet giriyordum o da bana

psikolog olarak tavsiye veremezdim ki :110:

her gün ediyordum o mevzu hallolmadıkçaasabım bozuluyordu ben ona küfür kıyamet giriyordum o da bana
eee şimdi barışsanız nasıl olacak ki :110: anne olmak istemiyo musun o zaman nasıl olacak. baba olarak düşünebiliyo musun onu? italya'ya ne oldu? Kedi nerde? Ağaca çıktı ağaç nerde? yandı bitti kül oldu.:110::110::110:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X