benim yok ki zaten onun var maşallah bütün sosyal hesaplarıkapatın gitsin kullanmayın sizde bebüş ne geregi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim yok ki zaten onun var maşallah bütün sosyal hesaplarıkapatın gitsin kullanmayın sizde bebüş ne geregi var
bıryerı falan agrıyor olmasın.
Yaaa uykum cok vaaar.asaf uyumuyo uyutmuyoo kimsenin uyutmasinada izin vermiyo 9 aydir ilk kez ayagimda salliyorum.bok
senin yok o ne diye kullanıyor o da kapatsınherkes beğendi diye o da mı beğenmek zorunda ezgiş
benim instagramım yok ben anlamıyor muyum acaba bu işlerden
bence beğenip geçti,senin düşündüğün gibi olsa birden fazla fotoğrafını beğenirdi.herkes beğendi diye o da mı beğenmek zorunda ezgiş
beni aptal yerine koymaya kalktıben de ilk söylediğinde abarttığını düşündüm dün
ama yalan söylemesi hoş değil bence beğeniden ziyade
Ya begenmek zorunda degil o kadar begeni aldiysa fenomen falan olabilir,bisey bekleyerek talep ederek begenmemistir.herkes beğendi diye o da mı beğenmek zorunda ezgiş
benim yok ki zaten onun var maşallah bütün sosyal hesapları
ben marstayım,alien var burda maymun da var.kalpli kurabiyeli ağaçlar var![]()
hahah erkek var mıkalpli kurabiyeli ağaçlar var![]()
Kızım hatırlamamıştır bile beğendiğini belki. Çok büyütüyorsun sanki.beni aptal yerine koymaya kalktı
o kim ki ayağına yatıp
benim hesabım yok ya sözde ben anlamayacağım
beni aptal yerine koymaya kalktı
o kim ki ayağına yatıp
benim hesabım yok ya sözde ben anlamayacağım
Yok hayir kucagimda falan susuyo huysuzluk tamamen.ister istemez etkileniyo olanlardan geriliyo cocuk benim de tahammulum azaldi.gecicek:)bıryerı falan agrıyor olmasın.
kapat diye bir talepte bulunmadım açıkçasıwowww haram öyle olmaz ona bende gelememee niye kapattırmıyosun kapamıyomu tıngoz
yanlışlıkla beğendim dese bile daha iyidi beişte en sinir olduğum şey
aptal yerine koymaya çalışmaları küçücük beyinleriyle
bence doğruyu söylese sen böyle büyütmezdin
kızar trip yapar affederdin bikaç saate
yanlışlıkla beğendim dese bile daha iyidi be
inandırıcı bir şey instagram için
İnanirmiydin hakkkaten?yanlışlıkla beğendim dese bile daha iyidi be
inandırıcı bir şey instagram için
kapat diye bir talepte bulunmadım açıkçası
kısıtlayıcı bir insan değilim
ama böyle küçük sinekler midemi bulandırıyor
ben ona o rahatlığı serbestliği veriyorsam arkamı döndüğümde güvenmek isterim