• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
olabilir cok acik olmadigi surece kahve tonlari olabilir :) peki tam olarak bir numara soyleyebilirmisin

canım numaraları çok hatırlamıyorum ben bayadır kendim boyamıyorum 1.5 yıl falan oldu kuaföre neden gitmiyorsun en iyi onlar anlarlar

Kızlar aklı selim konuşmalara ihtiyacım var bdv değil size geldim :(

Noldu canim, hsyirdir?

Canım iyi akşamlar. Aslında direkt bir psikoloğa gitmem mi gerek bilmiyorum. Bayağı sorunlu bir nişanlılık yaşadım sorun babamdı nikahımda yoktu bu dönemde çok yıprandım sonra balayım dahil çok stresliydi bu ailevi şeyler yüzünden... Eşimde iş stresi yüzünden huy değişimi oldu bir kaç kez çok şiddetli kavga ettik fiziki bir kaç itmesi vs oldu eşim çok sakin bir adamdır iş yüzünden tanınmaz hale geldi. Bütün bunlar bende sinir harbi yaptı ve sinirlerim inanılmaz bozuk. Bu arada kendim de işimde mutsuzum. Neyse ve benim sinirlerim bpzulunca çok korkarım. Bende böyle yansıyor stres korku yapıyor. Şu an eşim mesaide ve ben eve gireniyorum korkudan kahve dünyasında oturdum.

Yaşım 35 kazık kadar kadının aklım da başındadır hani ama çok korkuyorum son bir kaç gündür. Sinirlerim boşalıyor. Bdv ye yazsam yok büyü yok bilmemne iyice sinirim bozulur :(

Sinirim bozuk çok bozuk hem de. Yahu ben akıllı bir kadınım kafam çalışır bir haftadır böyle oldum. Geçen hafta tatildeydik gene kavga ettik sinirlerim boşaldı sokakta delirdim :( sanki gaipten sesler duyucam gibi geliyor şarkı sesinden korkuyorum tv da korku filmi fragmanı çıkar diye reklam izlemiyorum ayıp bana ama ya :(

Valla ne diyim ki
What can't be cured must be endured demişler. ( tedavi edilmeyene sabredilir )
Ama sen sabreder misin etmez misin bilmem.

Su da var ki Birds of a feather flocks together ( her kuş kendi turuyle ucar justcim )
Hakkında hayırlısı olsun insallah.
ay sen ingilizce de mi biliyorsun :D

Canım iyi akşamlar. Aslında direkt bir psikoloğa gitmem mi gerek bilmiyorum. Bayağı sorunlu bir nişanlılık yaşadım sorun babamdı nikahımda yoktu bu dönemde çok yıprandım sonra balayım dahil çok stresliydi bu ailevi şeyler yüzünden... Eşimde iş stresi yüzünden huy değişimi oldu bir kaç kez çok şiddetli kavga ettik fiziki bir kaç itmesi vs oldu eşim çok sakin bir adamdır iş yüzünden tanınmaz hale geldi. Bütün bunlar bende sinir harbi yaptı ve sinirlerim inanılmaz bozuk. Bu arada kendim de işimde mutsuzum. Neyse ve benim sinirlerim bpzulunca çok korkarım. Bende böyle yansıyor stres korku yapıyor. Şu an eşim mesaide ve ben eve gireniyorum korkudan kahve dünyasında oturdum.

Yaşım 35 kazık kadar kadının aklım da başındadır hani ama çok korkuyorum son bir kaç gündür. Sinirlerim boşalıyor. Bdv ye yazsam yok büyü yok bilmemne iyice sinirim bozulur :KK43:

Bir psikolaga gitmenizde fayda var zira bu korkular normal degil. Psikolojinizde derin izler birakabilir.büyü müyü bos isler onlar takilmayin oyle seylere. Ayrica korkunun yasla ilgisi yok. Bende katanliktan çok korkarim. İsinizi degistiremez misiniz?

Sinirim bozuk çok bozuk hem de. Yahu ben akıllı bir kadınım kafam çalışır bir haftadır böyle oldum. Geçen hafta tatildeydik gene kavga ettik sinirlerim boşaldı sokakta delirdim :KK43: sanki gaipten sesler duyucam gibi geliyor şarkı sesinden korkuyorum tv da korku filmi fragmanı çıkar diye reklam izlemiyorum ayıp bana ama ya :KK43:
Ama bu kadari biraz asiri o_O psikolojik destek almayi dusunmuyor musunuz?

Bir psikolaga gitmenizde fayda var zira bu korkular normal degil. Psikolojinizde derin izler birakabilir.büyü müyü bos isler onlar takilmayin oyle seylere. Ayrica korkunun yasla ilgisi yok. Bende katanliktan çok korkarim. İsinizi degistiremez misiniz?

Yılbaşında tazminatı alıp çıkıcam eşim de memnun değil kendimiz yapıcaz bir şeyler. Ya inanın yoktu bunlar hiç walking dead dizisini açar millet birbirini yerken uyurdum ninni gibi gelirdi. Öss zamanı da olduydu gene stresten annemin psikolog arkadaşı rahatlattı beni geçti ve düşünün onca zaman yoktu.

Ama bu kadari biraz asiri o_O psikolojik destek almayi dusunmuyor musunuz?

Annem psikolog önce onunla bir konuşmak istiyorum. Zaten bakın ben neden böyle olduğunun farkındayım zembreğin boşalması gibi sinirlerim boşaldı. Yani ay bana büyü yapıyürler ay nazar demiyorum o noktada mantık var ama gece atarax almadan uyuyamıyorum bir kaç gündür.

Yılbaşında tazminatı alıp çıkıcam eşim de memnun değil kendimiz yapıcaz bir şeyler. Ya inanın yoktu bunlar hiç walking dead dizisini açar millet birbirini yerken uyurdum ninni gibi gelirdi. Öss zamanı da olduydu gene stresten annemin psikolog arkadaşı rahatlattı beni geçti ve düşünün onca zaman yoktu.
Bazen olur oyle. Sıkıntı sıkıntı bir yerde patliyoruz boyle iste... Yilbasina ne kaldi surda biraz daha idare ediverin :KK19:

Annem psikolog önce onunla bir konuşmak istiyorum. Zaten bakın ben neden böyle olduğunun farkındayım zembreğin boşalması gibi sinirlerim boşaldı. Yani ay bana büyü yapıyürler ay nazar demiyorum o noktada mantık var ama gece atarax almadan uyuyamıyorum bir kaç gündür.
E derdinizin dermani yani basinizda :) ilaclara o kadar düsmeyin hemen aliskanlikta yapmasin :KK19: birikim patlamasi da kötü oluyor iste

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X