- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
var tabi cahil..ben bok var sanıyodumyorgan varmı ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var tabi cahil..ben bok var sanıyodumyorgan varmı ?
yorganın dışına geçirmelik var ya yorgan yoktu sankivar tabi cahil..![]()
o ondan bahsediyor benceyorganın dışına geçirmelik var ya yorgan yoktu sanki
yok o direk yorgan diyoro ondan bahsediyor bence![]()
4just bu,deryok o direk yorgan diyor![]()
kız lililili dün sevgilimle insta kavgası yaptık aklıma geldinyok o direk yorgan diyor![]()
adım instacıya çıktıkız lililili dün sevgilimle insta kavgası yaptık aklıma geldin![]()
yokyok yorganın dışına geçirilen kılıf var iştelan şimdi yorgan varmı yokmu olum
ya benim eski sevgilimin şnstagramına bakmış onda da bizim bir fotoğrafımız duruyomuş neden duruyo falan işte kendince konuşuyoadım instacıya çıktı
niye kavga ettiniz
adam haklıya benim eski sevgilimin şnstagramına bakmış onda da bizim bir fotoğrafımız duruyomuş neden duruyo falan işte kendince konuşuyo![]()
ben napıyım beyin gücüyle mi kaldırcam fotoğrafıadam haklı![]()
ohak.ş.r dedi bana![]()
sen de haklısınben napıyım beyin gücüyle mi kaldırcam fotoğrafı![]()
sonuç olarak o bağırdı ben bağırdım şimdi gayet normaliz.sen de haklısın![]()
işte olması gereken ilişki modelisonuç olarak o bağırdı ben bağırdım şimdi gayet normaliz.![]()
oha
afedersin ama
sok oldum.
gerekcesi neymis
susarsa sinir olurum ben bağırtana kadar iğnelerimişte olması gereken ilişki modeli
bizde ben bağrıyorum o susuyor günlerce
ben bi kere bi bağırttırdım çok bağırdısusarsa sinir olurum ben bağırtana kadar iğnelerim
adam olsaydi da o kadar zaman yalniz birakmasaydi6 ay sürecinde naptığımın sorgusu ben kimseyle yatmadım çıkmadım öpüşmedim ama![]()