neden peki?bence ara![]()
yani neden aramalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden peki?bence ara![]()
olum herkes siyah yakışıyor diyor![]()
Ya tabiki cok normal.insan sevgilisinden bile ayrilinca ozler ki biz ayni evin icindeydik bu insanlarla.sarilmak opmek koklamak bunlar dogal ihtiyac.bunlari en son ve en ozel olarak onla yasadigin icin onu ozledigini saniyosun.bu gel gitler seni daha cok yorar.karar ver ve arkasinda duray ben aldatılırsam iyice hırs yaparım kafayı sıyırırım lan. sonra nasıl kopardın kendini
yani arada özlemek bunları doğal diyorsun ama için huzurlu deil mi emin olduğun için
oo öyle düşünürsenn,herkes kendince haklı.
ya boşanmış olmucak mısın kuzu?
özledin çünkü,bu yeterli bence.ve fazla tepki gösterdin başlarnda bana ggöreneden peki?
yani neden aramalıyım
onun haklı olduğu ne var?oo öyle düşünürsenn,herkes kendince haklı.
ya boşanmış olmucak mısın kuzu?
özlemedim gerçektenözledin çünkü,bu yeterli bence.ve fazla tepki gösterdin başlarnda bana ggöre
kızım yazzsa barışcan mı,barışmıcaksan neden hırs yapıyosunözlemedim gerçekten
soğuğum hatta
sadece yazmıyor diye hırs yapıyorum
ahbsjajsn gavur dedı yasana da siyah yakışıyor he gavur![]()
ahbsjajsn gavur dedı yaozumde sıyah bebıs zaten mavı sıyaha boyadım busefer
![]()
neden peki?
yani neden aramalıyım
bririyle birlikteyken ruhun yalnız olması çok daha kötü benceben de özlemedim ben de sadece yalnızlıktan korkuyom
evet bırdaha bulamıcam korkusu vardır bende de oldu gecer canımben de özlemedim ben de sadece yalnızlıktan korkuyom
bilmiyomkızım yazzsa barışcan mı,barışmıcaksan neden hırs yapıyosun
kızım adam belki askerde telefonu kaptırdı belki sıkışık sen ara bence ölmezsin.bilmiyom
ne yazcağına göre
bunları her zaman ben düşünüyorum sorun buaranız düzelcek ötesi varmı.. günlerdir isyanlardasın.. o haklı bu haklı diye düşünmicen bb dogu söylüyor herkes kendince haklı çünkü.. yav yarının garantisimi var 1 haftadır böylesiniz yazıktır günahtır lo![]()
bririyle birlikteyken ruhun yalnız olması çok daha kötü bence
evet bırdaha bulamıcam korkusu vardır bende de oldu gecer canım
yoo feysde twitterda geziyor görüyorumkızım adam belki askerde telefonu kaptırdı belki sıkışık sen ara bence ölmezsin.![]()