• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay ben aldatılırsam iyice hırs yaparım kafayı sıyırırım lan. sonra nasıl kopardın kendini

yani arada özlemek bunları doğal diyorsun ama için huzurlu deil mi emin olduğun için
Ya tabiki cok normal.insan sevgilisinden bile ayrilinca ozler ki biz ayni evin icindeydik bu insanlarla.sarilmak opmek koklamak bunlar dogal ihtiyac.bunlari en son ve en ozel olarak onla yasadigin icin onu ozledigini saniyosun.bu gel gitler seni daha cok yorar.karar ver ve arkasinda dur

aranız düzelcek ötesi varmı.. günlerdir isyanlardasın.. o haklı bu haklı diye düşünmicen bb dogu söylüyor herkes kendince haklı çünkü.. yav yarının garantisimi var 1 haftadır böylesiniz yazıktır günahtır lo :110:
bunları her zaman ben düşünüyorum sorun bu
hep bir şeylerin arkasına saklanıyor
ben askerdeyim ben yoğunum ben mutsuzum ben şöyleyim ben ben böyleyim
peki ben nolucam?

bririyle birlikteyken ruhun yalnız olması çok daha kötü bence

evet bırdaha bulamıcam korkusu vardır bende de oldu gecer canım

ya of evet o kadar hırs yaptırıyodu ki bana ya varsa yoksa o lanet işi yemin ediyom kahvaltı masamızda bile danışanları vardı bi ilgilen iki güzel söz söyle dimi yok hmk yok ilgilenme ben kmim ki paçavra :KK11:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X