- 13 Nisan 2011
- 3.665
- 251
- 173
- 37
- Konu Sahibi benbirkelebegim
-
daha 3. seansım lazere gidiyorum ve sonuca inanamadım resmen bikini bölgemde kıl çıkmıyo bembeyaz ya böyle elimi bikini bölgeme dokundurdugumdada hiç diken diken çıkmış kıllar gelmio çok mutluyum çok
nereye gidiyosun istanbulda m? ben 8 seans gittim 4.5. seansta biraz döküldü sonra yine aynı şekilde çıktılar..bıktım artık bu dertten yeaa
Evet dikkatli olmak gerekiyor, ısıtınca kızmış yağ gibi sıçrıyor; benim de ona benzer birşey başıma geldiKettle da mantıklıymış onu deneyeyim ben en iyisi. İçine plastik bardak koyarım, cezve sığmaz. Bardağın içine de ağda parçacıklarını koyarım... Tüpten korkarım ben, banyoda patlar matlar Allah korusun, küçük mekan zaten...
daha 3. seansım lazere gidiyorum ve sonuca inanamadım resmen bikini bölgemde kıl çıkmıyo bembeyaz ya böyle elimi bikini bölgeme dokundurdugumdada hiç diken diken çıkmış kıllar gelmio çok mutluyum çok
Berenim tatlim nasil aciyormu lazer :26: bende dusunuyorum ins en kısa zamanda gidicem. İns kesin çözüm olurda tamamen kurtuluruz
3. seanstan sonra bu kadar memnun kalani ilk defa rastliyorum :26: eger gercekten böyle cabuk biterse bende baslarim. pekde durumum yyok lazere ama biktim kendim almaktan
ne kadar ödediginide sorabilirmiym :26:
Denesem mi acaba ısıtıcı siparişi verdim gelir 2 güne...
vi-vet beter ya hemen donuyor iyi sürülmüyor .. Kaymak gibi olması gerekmiyor mu :26:
Bacagıma sürerken etim acıdı ya
denemelisin benim kullandığım en iyi marka... kaymak gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?