- 21 Ağustos 2011
- 853
- 485
- 358
- Konu Sahibi benbirkelebegim
-
tüm vücut 3 milyar ödüyorum canım ben
ben o siteden bahar güneşini almıştım. kartuş ısıtıcı pronwer'di o zamanlar, çok kıytırık görünüyor ama iş görüyor. memnunum kartuşlardan. cezvesi de fena değil, iyi ısıtıyor ama bi türlü doğru düzgün kullanamadım o kalıp ağdalarıçok fazla üstelemedim açıkcası, biraz daha uğraşsam belki kendime göre bi yol tuttururdum. evde imkanım olsa, şöyle boş bi oda, tek başıma kalsam yapıcam herşeyi ama nerdeeee bende o şans ama bu setten memnunum yani, bi sakatlık durumu yok. seninki depilissima olduğu için daha kaliteli tabi ondan dolayı fiyat farkı böyle fazla. myzt merak ediyorum sen nasıl kullanacaksın, yorumunu bekliyorum.
Tatlım içinde hersey var ama.. Evet yinede pahalı geldi ama almaktan baska carem yok ya içinde baya malzeme var ..
Bikini bölgesi çok büyük dert bıktım artık ..
Ayrı ayrı parçaklarına baktım onlarda pahalı bu set daha mantıklı.
Deneyen varsa yorum yapar umarım.
siz ne güzel yapabiliyorsunuz ben kaç kere denedim bir turlu yapamadım
Yeter ki bikini bölgesini rahat alabilecek bi agda olsun ben cart curt yaparım valla gözüm korkmaz pek,, :)
valla oda güzel :) canım sır ağda flan onlardan pek memnun kalmadın mi
tüm vücut 3 milyar ödüyorum canım ben
merhabalar kızlar
dün forumda istenmeyen tüylerle ilgili konuları okuyordum. artık gerçekten çözüm bulmalıyım diye düşündüm. bikini bölgeme ağda veya epilasyon yapamıyorum.
canım biraz kıymetlidir ve tenim çok hassassize hiçbir maliyeti olmayan bir yöntem sunuyorum: eldiven.
evet çok tereddüt ettim çünkü şimdiye kadar hep jiletle hallettim. tüyler ve kökleri artık gelebilceği en kalın haline gelmiştir diye düşünüyorum.
ve tahmin edebileceğiniz üzere çok sık...
neyse dün cesaretimi topladım veeeeeee
başladımbir tutam çektim ve tahmin ettiğim kadar acımadı gerçekten o korku psikolojikmiş. şöyle ki, ağdanın yapış yapış olması ve epilasyonun yolarak koparması... insan sesinden bile psikolojik olarak acı çekiyor :) ama eldivende böyle bir durum yok. ben çok korktuğum için bölüm bölüm alıyorum. yani kendime diyorum ki bugün şuraya kadar bitir, sonra da şuraya kadar bitir. vee kızlar üst kısmı bitti sadece altları kaldı ben bile inanamadım kendime denemekten zarar çıkmaz kızlar eğer benim gibi ağda yapamayan, kuaföre gitmekten korkan kişiler varsa denesinler derim ben
21 yaşındayım ve şimdiye kadar genital bölgemi jiletten başka bişeyle almadım.ama artık iki günde çıkan kıllardan bıktım.ağda veya epilatör kullanamam dayanamam ölürüm heralde.eldivenlede kendimi tek tek yolamam ki bitmez yola yola.
napmam lazım kızlarbişe önerin lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?