bıkkınlığım...

O halde farkli şeyler denemeliiniz.Gun yaoan komdulariniz falan yok mu haftada bir de olsa farklilik gelir size hem oraya cocugunuzla da gidebilirsiniz.

Havalar da isindi cogunuzu alip acik havada yürüyüş falan yapsaniz?
Oglum la çıkıyorum arada dışarı

Eşinizle aranız nasıl ? Eşiniz sizi özgür bırakıyor mu, ilgileniyor mu ? Haftasonları ailece farklı yerlere gezmeye gidin. Bazen çocuğu eşinize bırakıp siz çıkın. İş bulursanız maddi açıdan rahatlarsınız inşallah. Temizlik için kendinizi sıkmayın, her gün temizlik yapmayın, biraz rahat olun.

Esimle aram iyi firsat buldukca cikiyoruz bazen

Ben size net soyleyeyim gecmiste yasadiginiz surece dunyanin en iyi psikologuna da gitseniz faydasi olmaz tee fii tarihinin kinini tutyorsun okutsaydi olsadi dili gecmis zaman olmadi yapmadilar yada yapamadilar bunlari konusunca hayatin duzelmedigine gore konusmanin anlami yok bana gore birseyler degisecekse konusulmali yoksa onune bakacaksin sen bugun ve sonrasina bak .. sen simdi 5 yil sonrada bunlari niye dusundum diye aglarsin bir bakmissin omur bitmis neyle ahla vahla lutfen yasinizin olgunluguyla yasayin

İnşaallah iş bulursun eve de bir temizlikçi kadın tut

Hayata erken atılınca erken yastada yorulmuşsunuz tabi.inşallah iş bulursunuz Eminim çok iyi gelir.kafanız dağılır.olmadı gücünüz varsa bi süre yardımcı alın temizlik için sizde hobiler edinin kurslara gidin

Maddi durumum uygunsa bir yardımcı al ,değilse de bir eve kendini bu kadar köle etme ! Hee doktorunu da değiştir ..

hamama masaja git, iyi bir kese yaptır, kdınlar erkekler ayrı plajlar var yazın onlara git bol bol güneşlen. kedi edinin eve cocuk içinde iyi olur. veya sokaktaki kedilere-köpeklere mama ver sev onları başlarını okşa. çikolata ye - balık ye- muz ye- ve eşinle tatmin edici cinsellik de öneriyorum

Haklısınız balik ve kus aldık eve benim icin ben kedilerden cok korkarim ama oglum cok sever
Cinsel sogukluk sorunumda var malesef

Ailemi sucluyorum aynı muameleyi kiz kardeslerime yapmadilar okutma vs konusunu sorunca o zaman öyleydi diyorlar ben hep eksik bırakılmış hissediyorum

Ben anliyorum sizi sizin kadar olmasada benzer seyleri yasamisiz gibi geldi

Bende aile durumundan dolayi aciktan okumak zorunda kaldim zaten en cokta hayatinda sinavlara girip cikmak tuketip yordu beni ben 30a yaklastim hala evdeyim evdeki herkes bi sekilde kendini kurtardi evlenen okuyan vs ama ben yillardir mucadele etmene ragmen yerimde sayiyirum

Eskiden bende sizin gibi hep gecmistekileri suclardim suan suclamayisim onlarin masum oldugu anlamina gelmiyor ama hergun agliyordum okutmadiniz diye dizin yuzunuzden bu haldeyim diye kız kardesim okudu ben onun eline bakiyirum resmen buyuk kucuge harclik verir ya bizde tam tersi yasamissaniz insanin gururunu nasil incittigini tahmin edebiliyorsunuzdur

Zaten aglasamda sızlasamda degisen hicbirsey yok pisman falan olmuyorlar siz daha fazla uzuldugunuzle kaliyorsunuz
Dediginiz gibi bendede ev islerinden bıkmışlık usanmislik var hatta sanki nefes alip vermek bile yoruyor ama bazı seyleri ddgistiremiyoruz

Esiniz iyiyse hayatinizda mutluysaniz elinizdekinin kıymetini bilin kendiniz icin birseyler yapin kendinize arada zaman ayitin belki size iyi gelir

Teşekkür ederim

Geçmiş olsun. Öncelikle tedaviye devam etmenizi öneririm, bazı depresyonlar dirençlidir ve o direnci kırmak zaman alabilir.

Geçmişi affedip artık özgürleşmeniz lazım. Bu da söylenildiği kadar kolay değil ama buna niyetlenmeniz bile sizi rahatlatacaktır. Geçmişe kızmak, insanları suçlamak hiçbir şeyi değiştirmeyecek.

Artık o zamanki küçük kız çocuğu değilsiniz, yetişkinsiniz ve hayatınızın sorumluluğunu alma ve değiştirme şansınız var. Bu cesaretle yeniden değerlendirin hayatınızı.

+1000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…