Bıkkınlık

34 yıldır çalışıyorum. Bir 34 yıl daha çalışırım.
Bu gençlerin bıkkınlığını anlamış değilim.
O iş için kendini paralayanlar var.

İyi aksamlar. Ben 4 yıldır çalışıyorum. Kadrolu memurum. Evliyim. ise gitmekten çok bıktım sıkıldım. Imsanlarla ugrasmak istemiyorum. Sabahlari kalkmak istemiyorum.Anlamsız geliyor her şey.
Bazen istifa etmek geliyor aklıma. 3 guluk dunya niye kendimi bu kadar yoruyorum Hayatım monoton. Bu yaz hiç bir yere tatile gidemedik. Gitme planımiz vardı bazı durumlardan ötürü kaldı. Çalış çalış nereye kadar diyorum. Ev hanimi olan bazı arkadaşlarıma bakiyirum yasantisi daha iyi. Mesela kendilerine ait evleri var.
Biz kiradayiz. Çalışıyorsun da ne oluyor diyorum bazen
ben de ayni seyi hissettim sirf bu sebepten cocuk sahibi olmak istedim.bi sure evde olunca belki isi ozlerim diye.simdi ucretsiz izindeyim.tamam kendi parani kazanmak guzel ama evde olmak cidden cok rahat.memur olunca da istifayi gozun yemiyor bi daha atanayim desen artik cok zor.piyangodan para cikmadikca calismaya devam edicez :) tatile gidemeseniz bile ilginizi ceke kurar bulun haftada 1 gun bile gitseniz sizi rahatlatir.resim, muzik aleti, dans, seramik, spor, drama vs.

34 yıldır çalışıyorum. Bir 34 yıl daha çalışırım.
Bu gençlerin bıkkınlığını anlamış değilim.
O iş için kendini paralayanlar var.
+1 katılıyorum size

çalışma hayatımda 20. senem memur değilim
bazı şartlarım memur gibi ama cumartesi pazar tatil
resmi dini günler tatil vs
sağlığım el verirse bi 20 25 yıl daha çalışmak isterim

gerçekten istemiyorsanız istifa edin yerinize hak eden biri geçsin
tereddütlü iseniz yardım alın

Memur olan insanlar bıkkınlık yaşayamaz mı, işe gitmekte zorlanamaz mı? Senin yerinde olmak isteyenler var demeyi de hiç anlamıyorum.

Çocuklarıyla ilgili bir serzenişi olan kadınlara çocuk sahibi olmayanları örnek vermek gibi gereksiz bir örnek bu. Evet insan elindekilerin kıymetini bilmeli ama dönem dönem bu hallerin yaşanması anormal gelmiyor bana.

Manolya-- Manolya-- bence sorununuz iş değil, yataktan çıkmak istememek depresyon belirtisidir olabilir, uzun süredir böyleyseniz özellikle. Yada hayatınızda başka memnuniyetsizlikleriniz var , düzeltilebilecek şeyleri düzeltmeye çalışın. İşten kalan zamanları hoşlandığınız şeylerle geçirmeniz de iyi hissettirir kendizi.

Back
X