Boyle kaynanaya selam bile verilmez. Herseye karisiyor resmen insanlari huzursuz etmek icin yasiyor. Belediyelerin kurslarina falan gitsin biraz yorulsun beyin dalgalari karismis.
Hahahahaha cok tatlisinben belediyedeyim kurslarla ilgili kısımda, böyle kadınları bize salıyosunuz, biz cinnet eşiğine geliyoruz bize de yazık değil mi
Haha Allah sabir versinben belediyedeyim kurslarla ilgili kısımda, böyle kadınları bize salıyosunuz, biz cinnet eşiğine geliyoruz bize de yazık değil mi
Ciddimisiniz siz şaka gibi benim kv bunj bana sormaya bile cesaret edemez ne demek yattinizmi şakami bu ya inanamiyorumcinsellikle bozmuslar sanane yahu.. benimki de ilk başlarda hergun sorardi bugün yattiniz mi bi gün artık dayanamayıp evet yattım dedim kadın daha da sormadiruh hastaları
ciddiyim edepsizligi sınırı aşmış görüldüğü gibi istediği cevabı aldi ki daha da sormadi bu ne ki anlatsam oooCiddimisiniz siz şaka gibi benim kv bunj bana sormaya bile cesaret edemez ne demek yattinizmi şakami bu ya inanamiyorum
Kusura bakma ama kocan birsey demedimi me demek ya tövbeciddiyim edepsizligi sınırı aşmış görüldüğü gibi istediği cevabı aldi ki daha da sormadi bu ne ki anlatsam ooo
kocamin yanındayken söylemiyor öyle bisey bende annen böyle diyor diye söylemedim hiçKusura bakma ama kocan birsey demedimi me demek ya tövbe
Öyle bir derdim ki birdaha o kv konusmazdim bile bu be terbiyesizlik demek ayni evde olsaniz yatak odasinin önünde nöbet tuttqrdi..ne cürret böyle birsey sormak. Esim demezdim.eve dahi sokmazdim.o kadinikocamin yanındayken söylemiyor öyle bisey bende annen böyle diyor diye söylemedim hiç
Var maalesef böyle kayinvaldeler bir tanidigim ayi evdeydi ilk zaman niye siz hic banyo yapmiyorsunuz diyip duruyordu gelinine igrenc terbiyesiz ve saygisiz insanlar bunlar o yüzden asla ve asla ayni evin icinde oturmak akilli işi degil demese bile hersey banyo meselesinden ztn anlasiliyor. Bunlarda banyo yapimiyor diye gelini köseye cekip niye banyo yapmiyorsunuz siz diyordu sonunda ayirdi evinikusura bakmayın ama bu konu bana tamamen hayal ürünüymüş gibi geldi...bence cinselliğe saran da kaynana değil,gelin...
O kadar isterdimki bu konunun kafamdan uydurdugum bi hayal olmasini ama malesef oyle degil, utandigim icin kimseyede bisey anlatamiyorum ama ne yazikki burda yazdigim herseyin kat be kat fazlasini yasatiyor kaynana bana,mesela hamile kaldigimdan beri 'sakin iliskiye girmeyin ben hamileyken hic yapmamistim sizde sakin yapma benim kaynanam normal degil bunun cok farkindayim ama elimden gelen birseyde yok malesefkusura bakmayın ama bu konu bana tamamen hayal ürünüymüş gibi geldi...bence cinselliğe saran da kaynana değil,gelin...
Hamilelikte cinsel iliskinin bir sakuncasi yok eger problem yoksa 2 si onu ilgilendiren bir konu degil 3sü bana ne onun yapip yapmadigindan konu sahibi sen terselemegin sürece bu kvdeyi devam eder.haddini cok aşmiş nasil cvp vermiyorsun ben ona şaşiriyorumO kadar isterdimki bu konunun kafamdan uydurdugum bi hayal olmasini ama malesef oyle degil, utandigim icin kimseyede bisey anlatamiyorum ama ne yazikki burda yazdigim herseyin kat be kat fazlasini yasatiyor kaynana bana,mesela hamile kaldigimdan beri 'sakin iliskiye girmeyin ben hamileyken hic yapmamistim sizde sakin yapma benim kaynanam normal degil bunun cok farkindayim ama elimden gelen birseyde yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?