bıktım artık kaynanadan

Kendi yapamıyorsa iyi kıskanıyordur
Böyle kocayı ikna etmenin tek yolu açacan davayı görecek kocan ciddiyetini bak haftasına evi nasıl topluyor.o anası o zaman sıfatına bakar mı....artık oğlum bak kendi kendine şiiiiy yapma taam mı diyebilecek mi bu kadar seksle kafayı bozduysa.karakteri bozuk insanlarla yaşanmaz arkadaş senide bir ana baba dünyaya getirdi gozunuzu seveyim bu eziyeti yapmayın kendinize.

Ama iste annesi ne kadar sorunluysa kocamda o kadar iyidir, hic bir kotulugu yok beni hic uzmedi suana kadar tek derdimiz annesi iste... Boyle bi annenin boyle bi cocugu nasil olmus hayret

Boyle kaynanaya selam bile verilmez. Herseye karisiyor resmen insanlari huzursuz etmek icin yasiyor. Belediyelerin kurslarina falan gitsin biraz yorulsun beyin dalgalari karismis.

ben belediyedeyim kurslarla ilgili kısımda, böyle kadınları bize salıyosunuz, biz cinnet eşiğine geliyoruz bize de yazık değil mi

ben belediyedeyim kurslarla ilgili kısımda, böyle kadınları bize salıyosunuz, biz cinnet eşiğine geliyoruz bize de yazık değil mi
Hahahahaha cok tatlisin
Orada da sorunlar degil mi?
Cunku asil soru kendileriyle.
Kendileriyle barisamadiklari icin etrafla hep kavga dovus halindeler. Icleri huzurlu degil. Gelin damat kiz ogul kari koca komsu akraba is arkadasi vs vs didisecek ugrasacak birini buluyorlar illa ki..

cinsellikle bozmuslar sanane yahu.. benimki de ilk başlarda hergun sorardi bugün yattiniz mi bi gün artık dayanamayıp evet yattım dedim kadın daha da sormadiruh hastaları
Ciddimisiniz siz şaka gibi benim kv bunj bana sormaya bile cesaret edemez ne demek yattinizmi şakami bu ya inanamiyorum

Çok aşırı şeyler bunlar.Eşin nasıl bisey demiyo annesine.Bebeğin doğunca evinden çıkmaz senin.Kv.ne mesafeli dur.Sen biraz daha sabırlı ol ben zamanla eşin mutlaka rahatsız olur diye düşünüyorum.Ondan sonrası senin için daha rahat olur.Yavaş yavaş doldurursun eşini taşınmak için.

Kizlar malum bugun pazar ve kaynanama yine biseyler oldu, saat 9 da esimin ismini camdan seslenmeye basladi uyandirdi bizi, esim ses vermeyince bu sefer kapiya gelip zili caldi neymis bize uzum verecekmis esimde kizdi anne kapiya biraksan biz alirdik diye ama sonuc olarak yine yapacagini yapti kadin sinir oluyorum yaa

Ciddimisiniz siz şaka gibi benim kv bunj bana sormaya bile cesaret edemez ne demek yattinizmi şakami bu ya inanamiyorum
ciddiyim edepsizligi sınırı aşmış görüldüğü gibi istediği cevabı aldi ki daha da sormadi bu ne ki anlatsam ooo

kocamin yanındayken söylemiyor öyle bisey bende annen böyle diyor diye söylemedim hiç
Öyle bir derdim ki birdaha o kv konusmazdim bile bu be terbiyesizlik demek ayni evde olsaniz yatak odasinin önünde nöbet tuttqrdi..ne cürret böyle birsey sormak. Esim demezdim.eve dahi sokmazdim.o kadini

kusura bakmayın ama bu konu bana tamamen hayal ürünüymüş gibi geldi...bence cinselliğe saran da kaynana değil,gelin...

kusura bakmayın ama bu konu bana tamamen hayal ürünüymüş gibi geldi...bence cinselliğe saran da kaynana değil,gelin...
Var maalesef böyle kayinvaldeler bir tanidigim ayi evdeydi ilk zaman niye siz hic banyo yapmiyorsunuz diyip duruyordu gelinine igrenc terbiyesiz ve saygisiz insanlar bunlar o yüzden asla ve asla ayni evin icinde oturmak akilli işi degil demese bile hersey banyo meselesinden ztn anlasiliyor. Bunlarda banyo yapimiyor diye gelini köseye cekip niye banyo yapmiyorsunuz siz diyordu sonunda ayirdi evini

O kadar isterdimki bu konunun kafamdan uydurdugum bi hayal olmasini ama malesef oyle degil, utandigim icin kimseyede bisey anlatamiyorum ama ne yazikki burda yazdigim herseyin kat be kat fazlasini yasatiyor kaynana bana,mesela hamile kaldigimdan beri 'sakin iliskiye girmeyin ben hamileyken hic yapmamistim sizde sakin yapma benim kaynanam normal degil bunun cok farkindayim ama elimden gelen birseyde yok malesef

Hamilelikte cinsel iliskinin bir sakuncasi yok eger problem yoksa 2 si onu ilgilendiren bir konu degil 3sü bana ne onun yapip yapmadigindan konu sahibi sen terselemegin sürece bu kvdeyi devam eder.haddini cok aşmiş nasil cvp vermiyorsun ben ona şaşiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…