bıktım artık kaynanadan

filmkolik

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
422
683
303
merhaba arkadaşlar burdaki pekçok bayanın sahip olduğu gibi benim sorunumda kıskanç kaynanam
artık o kadar doldum ki bende burada derdimi paylaşıp birazcık içimi rahatlatmak istiyorum çünkü kaynanamın hareketlerini kimselere anlatamıyorum. çok sorunlu bir kadın çok değişik huyları var. kimselerle anlaşamıyor hiç bir akrabasıyla arası iyi değil kocasının tarafıyla hiç görüşmüyo gibi bişey kpin görüşmesinede izin vermiyor, kendi akrabalarıylada sadece bayramdan bayrama onlarlada pek anlaşamıyor, damatlarıyla, eşiyle, hatta kendi öz oğluyla bile arası kötü bi de bana yapabileceklerini düşünün...(sadece benim eşimle anlaşıyor o da tamamen eşimin merhametinden, evli iki görümcem var sırf annelerinden uzak olsun diye şehir dışına evlenmişler )

ön bir bilgilendirmeden sonra konuya geçiyorum; ne yazık ki altlı üstlü oturuyoruz şimdi diyeceksiniz ki niye kabul ettin falan ama ben kabul etmedim öyle birşey hiç yoktu sonradan gelişti, aile apartmanları var 4 katlı, bunlar normalde aynı mahallede ama lojmanda oturuyorlardı, biz o apartmana hiç gelmiycez dediler güya apartmanda sadece çocuklar oturacaktı kendi köylerinde ev yaptırıp kp emekli olunca orada gidip oturacaklardı, bizim katımızı eşim yaptırdı ve biz evlendik, kaynanayla her bir araya gelmeden sonra eve dönüşümde salya sümük ağlıyodum ama bi şekilde idare ediyordum ama üst katıma taşındığından beri daha dayanacak gücüm kalmadı, 2 yıllık evliyim bir senedir buraya taşındılar evliliğimin ikinci yılı zehir gibi geçti resmen, ya kocamla beni acayip derecede kıskanıyor eşim hafta içi işe erken gidiyor sadece pazar günleri beraberiz mesela pazar sabahı oluyor üst katımızda gürültü etmeye başlıyor ayaklarını yere vuruyor, zıplıyor, yere bişeyler atıyor sırf uyanalım yatakta vakit geçirmeyelim diye, eğer ayak sesimizi duymuyorsa bu sefer gelip zili çalıyor saçma sapan şeyler soruyor ki yataktan çıkalım neyse zar zor kahvaltı yapıyoruz bu seferde dışarıya çıkıp gezmeye gitmeyelim diye eşime saçma sapan işler üretiyor. bi derdi de bizim cinselliğimiz hasta olduk mu yandık sebebi hep banyo yapmamız neymiş kışları ilişkiye girmiycekmişiz ya deli işte kadın...

sürekli bizi dinliyor azcık gülme sesimizi duysa kapıya geliyo niye gülüyomuşuz, sesimiz az yüksek çıksa kapıya geliyo niye kavga ediyosunuz ya onun yüzünden artık evde olabildiğince az konuşuyoruz, evliliğimizi bize rezil ediyor ama eşimi burdan taşınmaya ikna edemiyorum ya psikolojim bozuldu içime kapanmaya başladım ama eşime bunu anlatamıyorum evim varken kiraya gitmem diyor, ev alıcak durumumuzda yok şuan için... off o kadar anlatacak şey var ki ama çok uzun yazmışım diye burada bitiriyorum konuyu, yapabileceğim hiçbir şey olmadığını düşünüyorum o yüzden sizden sadece dua istiyorum allah bize hayırlı kapılar açsında biran önce buradan taşınalım diye

Boyle kaynanaya selam bile verilmez. Herseye karisiyor resmen insanlari huzursuz etmek icin yasiyor. Belediyelerin kurslarina falan gitsin biraz yorulsun beyin dalgalari karismis.

Isin zor canim allah yardimcin olsun. Esin kvnin bu hareketlerini gormuyo mu? Benim annem aynisini yapsa ne tepki verirdin? Diye sor esine. Psikolojim bozuldu boyle olacaksa hic olmasin ben dayanamiyorum diye korkut biraz. Bir kaynananin boyle yatak odasina karismasina dayanamiyorum ben! Terbiyesiz hastalikli psikopat! Ona ne sizin cinsel iliskinizden! Esin ise gidince sende ona kotu davran burnundan getir. Esine sukayet ederse de aa yalan soyluyo hamile halimle bana iftira atiyo de. Ne yap et oradan cikmaya bak! Kadina bak ya omur gecer mi boyle.

Boyle kaynanaya selam bile verilmez. Herseye karisiyor resmen insanlari huzursuz etmek icin yasiyor. Belediyelerin kurslarina falan gitsin biraz yorulsun beyin dalgalari karismis.
Ahh ahh siz bosta kaliyoda bana sariyo zannediyosunuz hic oyle degil oturdugumuz yer koy gibi biraz evin altinda ahiri ve bahcesi var yani ugrasida bol ama yinede insanlarla ugrasmaktan keyif aliyo, sadece bana karsi boyle degil hic bir komsuyla akrabayla arasi yok yani ya sinir hastasi bu kadin yada kalbi gercekten kotu ki insanlara hep kotuluk yapma derdinde cozemedim bunu henuz

Allah sabır versin
Kıskanç kayinvalide ile uğraşmak çok zor
Bebek dünyaya geldi zaman daha da çok canınızı yakacak.

Kusura bakmada sizin banyo saatlerinizi nerden biliyor hatta ne cüretle sizin cinsel hayatiniza karisiyor... ve eşin bunu bildogi halde hala orda oturuyorsunuz hayret...

Benim kocama annesi ilikiskiye gormeyin dese ilk eşim agzinin payini verir benden önce sizin kocanizda is yok sif para ödememk icin sizw böyle hayst cektiriyor .ben sizin yerinizde olaam.aileme dönerim. Ne zaman banyo yaptiginizi nerden biliyor allah aşkina yuh

eşim herşeyin farkında annesinin huyunu biliyor bana üst kata çıkma elinden geldiğince az görüş diyor ama kadın rahat bırakmıyorki sürekli kapıma gelip laf sokup sokup gidiyo cevap vermiyorum diye daha da sinirleniyo daha da üsteliyo bazende dayanamayıp cevap veriyorum bu seferde süylediklerimi yalan yanlış eşime söylüyo, eşim onu uyarıyo ama hiç dinlemiyor gene devam herşeye, bide eşim çok merhametli ana baba hakkına çok değer veriyo ne olursa olsun beni karnında taşıdı baktı büyüttü diyo, kaynanamı uyarıyo ama kadın hemen ağlamaya başlıyo bu sefer daha bişey söyliyemiyo, yani işin yolunu bulmuş kaynanam allah korusun çok fena bi kadın

Valla suc sende uyarsin uyarmasin maden annesinin huyunu bilyiyor seni o evden alip baska eve taşincak yoksa size rahat yok.sen birde üstüne bu durumda cocuk yapiyorsun sana ne demeli.daha hic rahat vermez size. Esinin seni düspndugu felan yok o parayi düsünüyor

peki dogacak torununa tutumu nasıl
olmasada olur tarzındamı davranıyor
yoksa heyecanlamı bekliyor
valla bi haftaya kadar hiç umrunda değildi torunu sıkıntılı bi hamilelik geçirdim hiç sormadı etmedi, bir çöp dahi almadı ama bi haftadır ne olduysa bi hevesli güya bakalım doğunca ne yapıcak

tam psikomatmış ya, bebek doğunca iyice cozutur, herşeye onu bahane etmeye başlar bu defa da, bence tek çözüm sizde şehir dışına gidin, eşin memursa tayin istesin

Allah sabır versin
Kıskanç kayinvalide ile uğraşmak çok zor
Bebek dünyaya geldi zaman daha da çok canınızı yakacak.
benimde en büyük korkum bu, çünkü kadın çok tuhaf bebek ağlasa niye ağladı, ağlamasa niye ağlamadı diye tutturacak sütüm olsa çok yedirme dicek, olmasa bi bebeği bakamadın... yani biz neyi nasıl yapıyorsak o tam tersini söylüyor ve yapıyor

O zaman sizde ona deli muamelesi yapicaksiniz hehe deyip gecin sinirlendirmesine izin vermeyin biliyosunuz ki normal bir insan davranisi degil bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…