Ahh ahh siz bosta kaliyoda bana sariyo zannediyosunuz hic oyle degil oturdugumuz yer koy gibi biraz evin altinda ahiri ve bahcesi var yani ugrasida bol ama yinede insanlarla ugrasmaktan keyif aliyo, sadece bana karsi boyle degil hic bir komsuyla akrabayla arasi yok yani ya sinir hastasi bu kadin yada kalbi gercekten kotu ki insanlara hep kotuluk yapma derdinde cozemedim bunu henuzBoyle kaynanaya selam bile verilmez. Herseye karisiyor resmen insanlari huzursuz etmek icin yasiyor. Belediyelerin kurslarina falan gitsin biraz yorulsun beyin dalgalari karismis.
_NarCicegi_ Hamile kaldigimdan beri daha da tozuttu zaten hamileyken de bisey yapmayalim diye elinden geleni yapiyo
eşim herşeyin farkında annesinin huyunu biliyor bana üst kata çıkma elinden geldiğince az görüş diyor ama kadın rahat bırakmıyorki sürekli kapıma gelip laf sokup sokup gidiyo cevap vermiyorum diye daha da sinirleniyo daha da üsteliyo bazende dayanamayıp cevap veriyorum bu seferde süylediklerimi yalan yanlış eşime söylüyo, eşim onu uyarıyo ama hiç dinlemiyor gene devam herşeye, bide eşim çok merhametli ana baba hakkına çok değer veriyo ne olursa olsun beni karnında taşıdı baktı büyüttü diyo, kaynanamı uyarıyo ama kadın hemen ağlamaya başlıyo bu sefer daha bişey söyliyemiyo, yani işin yolunu bulmuş kaynanam allah korusun çok fena bi kadınIsin zor canim allah yardimcin olsun. Esin kvnin bu hareketlerini gormuyo mu? Benim annem aynisini yapsa ne tepki verirdin? Diye sor esine. Psikolojim bozuldu boyle olacaksa hic olmasin ben dayanamiyorum diye korkut biraz. Bir kaynananin boyle yatak odasina karismasina dayanamiyorum ben! Terbiyesiz hastalikli psikopat! Ona ne sizin cinsel iliskinizden! Esin ise gidince sende ona kotu davran burnundan getir. Esine sukayet ederse de aa yalan soyluyo hamile halimle bana iftira atiyo de. Ne yap et oradan cikmaya bak! Kadina bak ya omur gecer mi boyle.
yaptığı herşeyi anlatsam daha da şaşırırsınızayy yazip yazip siliyorum
hayretim şaşti !
valla bi haftaya kadar hiç umrunda değildi torunu sıkıntılı bi hamilelik geçirdim hiç sormadı etmedi, bir çöp dahi almadı ama bi haftadır ne olduysa bi hevesli güya bakalım doğunca ne yapıcakpeki dogacak torununa tutumu nasıl
olmasada olur tarzındamı davranıyor
yoksa heyecanlamı bekliyor
benimde en büyük korkum bu, çünkü kadın çok tuhaf bebek ağlasa niye ağladı, ağlamasa niye ağlamadı diye tutturacak sütüm olsa çok yedirme dicek, olmasa bi bebeği bakamadın... yani biz neyi nasıl yapıyorsak o tam tersini söylüyor ve yapıyorAllah sabır versin
Kıskanç kayinvalide ile uğraşmak çok zor
Bebek dünyaya geldi zaman daha da çok canınızı yakacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?