bıktım artık kaynanadan

kadın ya gerçekten sinir hastası ya da kalbi kötü, herkese karşı böyle arkadaşlar sadece bana karşı değil, inanın ki hiçbir akrabalarıyla görüşmüyorlar bu kadın yüzünden, kayınpeder kardeşleriyle ancak bi hastalık olması durumunda görüşüyor, kızları evlenip şehir dışlarına kaçmışlar evde bekar bi kaynım var eve 12 de gelip sabah 8 de çıkıyor yani herkes herşeyin çok farkında ama bişey yapmıyorlar herkes kendini bi şekilde kurtarmış olan bana oluyor, işte bi taşınabilsek bizde kurtulucaz ama nerde... kızları bayramdan bayrama buraya geliyorlar onda da iki akşam burda kalıp kalan tatillerinde kendi kaynanalarına gidiyorlar, burda durdukları sürece damatlarada demediği kalmıyo ama herkes bu kadını deli bellemiş bi şekilde idare ediyor e birde olabildiğice az biraraya geldikleri için bi şekilde idare ediyorlar ama ben kafama takmadan duramıyorum işte, yemin ederim çok stresli bi hamilelik gecirdim, çocuk doğunca olacakları düşünüp daha da geriliyorum :KK43::KK43:
Hic sizlanma kendi evleri istediginide yapsr orda oturdugun sürece..agzinin payini verecen böylelerine bukadar basit

Birdaha agzini bile acmaz herseyin bir siniri var konu sahibi ne gibi seyler sordugunu demedi ama sif banyo meselesi bile bu cvp vermehe yeter
Aynen belli ki ruh hastasi bi kvsi var. Ben boyle herseye karisan kaynanalara ifrit oluyorum hele ki yatak odasi mevzusu. Ne kadar terbiyesiz ve itici! Bunlar insanliktan anlamaz anacim bunlara bunlar gibi olmak lazim ne demisler civi civiyi soker!

kadın ya gerçekten sinir hastası ya da kalbi kötü, herkese karşı böyle arkadaşlar sadece bana karşı değil, inanın ki hiçbir akrabalarıyla görüşmüyorlar bu kadın yüzünden, kayınpeder kardeşleriyle ancak bi hastalık olması durumunda görüşüyor, kızları evlenip şehir dışlarına kaçmışlar evde bekar bi kaynım var eve 12 de gelip sabah 8 de çıkıyor yani herkes herşeyin çok farkında ama bişey yapmıyorlar herkes kendini bi şekilde kurtarmış olan bana oluyor, işte bi taşınabilsek bizde kurtulucaz ama nerde... kızları bayramdan bayrama buraya geliyorlar onda da iki akşam burda kalıp kalan tatillerinde kendi kaynanalarına gidiyorlar, burda durdukları sürece damatlarada demediği kalmıyo ama herkes bu kadını deli bellemiş bi şekilde idare ediyor e birde olabildiğice az biraraya geldikleri için bi şekilde idare ediyorlar ama ben kafama takmadan duramıyorum işte, yemin ederim çok stresli bi hamilelik gecirdim, çocuk doğunca olacakları düşünüp daha da geriliyorum :KK43::KK43:
O zaman ne yapip edip tasinacaksiniz kendi cocuklari tahammul edemeyecek ama sizden beklenecek . Sizde bir anne kuzusunuz bugunler icinmi buyutuldunuz kimsenin sizi uzmesine izin vermeyin.

Senin kocan merhametli felan degil babasi gibi pısırık. Akilli adam öyle kadini boşardı. Denek ki eşinizde babasina cekmiz iki kusura bakma kira ödemek icin size bunlari cektiriyor. Sen cözüm aramiyorsunki terbyem müsade etmez cvp vermeğe diyorsun ozaman susup cekeceksin.ya dişli olcan yada sus cek başka care yok burda kv kötülemekle bir halt olmaz .kendin başarcan bunu. Isim yok hamilelikte cekecem onu. Sizin ilikise saatlerinizi banyo saatlrinizi nerden bilebilir akil var mantik var laf olsun diye konusuyor öyle kadinada öyle bir cvp verirdimki birdaha agzini bile acamazdı.

Korku filmi fragmanı gibi geçti gözümün önünden. O nasıl kaynana o nasil insan ya. Gidip kaynanama sarılmak geldi içimden düşün o derecee:KK57: Benim kv den de beteri varmis. Allah sabir selamet versin. Bide simdi bebek geliyor abooow Allah yuzune baksin canim lohusalik kapida:KK17: zoor

işte benim sıkıntımda bu cevap veremiyorum o yüzden çekiyorum birde çok fazla yalan söylüyo çok yalanına şahit oldum olmamış bişeyi olmuş gibi söylüyor, veya kendi söylediği şeyleri başkası söylemiş gibi yansıtıyo bende muhattap olmamaya çalışıyorum ki hakkımda gidip birine bana şöyle söyledi falan demesin diye... ya zaten kadının amacı benimle karşılıklı kavga etmek, istiyorki onun seviyesine ineyim akşama kadar kavga edelim bağırış çağırış olsun ama ben bu değilim ki nasıl karakterimi değiştireyim :KK43:

birde kızlar bu apartmanda normalde sadece biz oturacaktık, kaynım evlenince, görümcemlerde ilerde eşleri emekli olunca bu apartmana gelecekti herkes kendi dairesini yaptırıp oturacaktı, eşim evimize çok yatırım yaptı çok gzl bi daire yaptırdık yani büyük masrafı oldu eşimin, içini falanda tam hayalimizdeki gibi döşedik açıkcası böyle evi de bulamayız o yüzden eşim pek çıkma taraftarı değil en azından kiraya gitmeyelim biraz daha durup kendimize ev alalım diyor

işte benim sıkıntımda bu cevap veremiyorum o yüzden çekiyorum birde çok fazla yalan söylüyo çok yalanına şahit oldum olmamış bişeyi olmuş gibi söylüyor, veya kendi söylediği şeyleri başkası söylemiş gibi yansıtıyo bende muhattap olmamaya çalışıyorum ki hakkımda gidip birine bana şöyle söyledi falan demesin diye... ya zaten kadının amacı benimle karşılıklı kavga etmek, istiyorki onun seviyesine ineyim akşama kadar kavga edelim bağırış çağırış olsun ama ben bu değilim ki nasıl karakterimi değiştireyim :KK43:

birde kızlar bu apartmanda normalde sadece biz oturacaktık, kaynım evlenince, görümcemlerde ilerde eşleri emekli olunca bu apartmana gelecekti herkes kendi dairesini yaptırıp oturacaktı, eşim evimize çok yatırım yaptı çok gzl bi daire yaptırdık yani büyük masrafı oldu eşimin, içini falanda tam hayalimizdeki gibi döşedik açıkcası böyle evi de bulamayız o yüzden eşim pek çıkma taraftarı değil en azından kiraya gitmeyelim biraz daha durup kendimize ev alalım diyor
Madem.cikmicaksin dişli olacan onun seviyesine düşmekle alakasi yok kapiyi gecelikle ac kahkahaya inecek nasilsa o utansin musait degiliz anlarsin ya de kapa kapiyi bu kadina böyle yapcan. Birsakina banyo mevzusunu acarsa oglun hic rahat durmuyor de bak nasil morarir.dinsizin hakkindan imansiz gelir

Acma kapıyı
Tv sesinide yukselt
Cik gez dolas
Esin sana bisi demezse mesele yok
Esiniz doldurusa geliyo o sıkıntı iste
Kadinin adi cikmis yani kimse sevmiyomus anlattiginiza gore sizlik bi durum degil yani
Baskın karakter olman lazım
Suskun olursan yıpranırsın.

yok eşim dolduruşa gelmiyor daha annesinin ağzıyla bana bir laf demişliği yoktur ama annesini de susturamıyor işte, kadın ağlayarak, analık hakkından girerek lafı ağzına tıkıyor eşimin. zaten genelde kendimi dışarıya atıyorum evde fazl durmamaya çalışıyorum ama ben normalde çok evcimen bi insanım, ev ortamını çok severim, bide evimizi kendimiz yaptırdık her şeyiyle çok seviyoruz açıkcası benim gönlüm bile bu evden çıkıp gitmeyi istemiyor ama kaynanaylada yapamıyorum. kp memur istese tayin alır gider, herşeyi görüyor eşinin durumunuda biliyor ama görmezden geliyor..

Evin icini yaltirsan ne olur hic güvenme sana birakcakalar diye tapusu sende olmadigi sürece orda misafirsiniz ancada böyle sinir olursun sen cocuk gelsin dahada kötü olursun mesafeyi koymazsan aklin varsa annenu cagor yada sen annene git lohusayken cekilmez

yok eşim dolduruşa gelmiyor daha annesinin ağzıyla bana bir laf demişliği yoktur ama annesini de susturamıyor işte, kadın ağlayarak, analık hakkından girerek lafı ağzına tıkıyor eşimin. zaten genelde kendimi dışarıya atıyorum evde fazl durmamaya çalışıyorum ama ben normalde çok evcimen bi insanım, ev ortamını çok severim, bide evimizi kendimiz yaptırdık her şeyiyle çok seviyoruz açıkcası benim gönlüm bile bu evden çıkıp gitmeyi istemiyor ama kaynanaylada yapamıyorum. kp memur istese tayin alır gider, herşeyi görüyor eşinin durumunuda biliyor ama görmezden geliyor..
Kayınvalideniz yatak odanıza kadar karışıyor,siz birşey söyleyemıyor olabilirsiniz ama eşiniz dur demeli bu duruma. Bu ne yani,aldığınız duşa, pazar sabahı yatağınızda yatmanıza bile müdahil kadın.

Evin icini yaltirsan ne olur hic güvenme sana birakcakalar diye tapusu sende olmadigi sürece orda misafirsiniz ancada böyle sinir olursun sen cocuk gelsin dahada kötü olursun mesafeyi koymazsan aklin varsa annenu cagor yada sen annene git lohusayken cekilmez
anneme gidicem zaten kaynanam beni bakmıyacağını söyledi benimde işime geldi

kızlar ama işte ağlayarak duygu sömürüsü yapıyo, eşimin ağzına tıkıyo lafları. ne yapsak akıl verin ağladığı zaman eşim hiç umursamayıp kapıyı yüzüne mi kapatsın?

cinsellikle bozmuslar sanane yahu.. benimki de ilk başlarda hergun sorardi bugün yattiniz mi bi gün artık dayanamayıp evet yattım dedim kadın daha da sormadi:KK70:ruh hastaları:confused:

cinsellikle bozmuslar sanane yahu.. benimki de ilk başlarda hergun sorardi bugün yattiniz mi bi gün artık dayanamayıp evet yattım dedim kadın daha da sormadi sormadi:KK70:ruh hastaları:confused:

Back
X