bıktım artık kaynanadan

Dengesiz insanlarla aynı çatı altında yaşamak ömürler törpüsüdür ne zaman neyi neden yapacakları belli olmaz her an tetkikteki kurşun gibidirler

Evet zaten esimde annesini sert sekilde terslemedigi icin hatali bunun bende farkindayim ama kaynanamda asiri derecede duygu somurusu yapiyor esime; agliyor, analik hakki diyor, sut hakki diyor bi sekilde yumusatiyor esimi, cokta merhametli esim bana diyorki annem deli onla kimse ugrasamamis ki biz ugrasalim bosver duymazliktan gel, evine gitme ama bende psikolojik olarak cok yoruluyorum kaynananin ileri geri konusmasindan

Deliyse bakırköy sinir hastaneye götürsünler bi zahmet belki bi umut iyileşir hem ne diye sen onların bile başedemedikleri deli ile yaşayasın ? mecbur değilsin canım hayatını yıpratma kv içinmi evlendiniz? . Canım kendi kızları bile dayanamazken sen nasıl bir deliyle aynı apartmanda yaşamanızı beklenir bu egoistlikten başka bişey değil:KK43:umarım tez vakit kurtulursunuz başka semt ortam Allah hakkinizda en hayırlısını versin takmayın kv

Son düzenleme:
3-4 sayfa kadar okudum. Herhangi bir tavsiye var mi diye çünkü benimkisi de aynı.

Arada ki tek fark yatak odamiza karismaz bir de sizin kadar yakın mesafede degiliz en azindan arada bi 10 dklik yurume mesafesi var.

Kp nin akrabalariyla gorusmez kp ye gorusturmez. Kendi ailesi ile de sadece gorusmek icin gorusuyor gibi icten gelen bir samimilik yok. Önemli olan sadece kendi ailesi. Sürekli görüşelim istiyor. Mesafeyi korumaya çalışıyorum gidip gelmiyorum simdilik bakalim ne olacak. Kp ayni sizin kayniniz gibi sabah çıkıyor gece geliyor. Bıkmış adam. Kendi evlatlari da huyunu biliyor ama bir sey demiyorlar. Benim esim de cok merhametli. Uyariyor ama kv sizinki gibi ayilip bayiliyor hemen kalbi yumusuyor he de geç diyor bana.

Bana etrafimdakiler hep aynı ogutleri verdi. Sen herkese karsi iyi ol bi sureden sonra onlar kvye dur der. Ama bakiyorum sizinki durmamis haliyle benimki de durmayacak. Ayni tipte ayni karakterdeler çünkü.

Uzman biriyle görüşüp taktik mi alsak ne yapsak bilemedim :KK53:
Allah korusun bunlardan.
Diger tarafta nasil cevap verecekler bilmiyorum:KK51:

Deliyse bakırköy sinir hastaneye götürsünler bi zahmet belki bi umut iyileşir hem ne diye sen onların bile başedemedikleri deli ile yaşayasın ? mecbur değilsin canım hayatını yıpratma kv içinmi evlendiniz? . Canım kendi kızları bile dayanamazken sen nasıl bir deliyle aynı apartmanda yaşamanızı beklenir bu egoistlikten başka bişey değil:KK43:umarım tez vakit kurtulursunuz başka semt ortam Allah hakkinizda en hayırlısını versin takmayın kv
Evt ayni seyleri soyluyorum esime hayatim bak herkes annendrn kaciyo sen bile butun gun istesin bi ben onun yaninda kaliyorum bu bencilligi yapmayin tasinalim.burdan diyorum ama kiraya gitmek istemiyor esim kendi evimizi alalim diyor ki maddi durumumuz fena degil acikcasi eger sabredebilirsem iki seneye cok rahatlikla ev sahibi oluruz, ama artik sabredecek gucum kalmadi krediyle ev alalim diyorum onu da yine esim kabul etmiyor bos yere faiz odemek istemiyor olan yine bana oluyor ne yazik ki...

Oldu canım süt hakkı analık hakkı deyip kimse karışmasın hatta oğlumda benle bir olup gelinin hayatını burnundan getireyim getirelim nasıl olsa el kızıya küfürde etsin kızsın duygularıda yok zatende el kızı sonuçta bumudur kv insanlığı yani gelinlere ne yapılsa negatif kv hoş gelir ( iyi niyetli kv üzerine alınmasın sözüm onlara değildir )

3-4 sayfa kadar okudum. Herhangi bir tavsiye var mi diye çünkü benimki.

Arada ki tek fark yatak odamiza karismaz bir de sizin kadar yakın mesafede degiliz en azindan arada bi 10 dklik yurume mesafesi var.

Kp nin akrabalariyla gorusmez kp ye gorusturmez. Kendi ailesi ile de sadece gorusmek icin gorusuyor gibi icten gelen bir samimanlamadim Önemli olan sadece kendi ailesi. Sürekli görüşelim istiyor. Mesafeyi korumaya çalışıyorum gidip gelmiyorum simdilik bakalim ne olacak. Kp ayni sizin kayniniz gibi sabah çıkıyor gece geliyor. Bıkmış adam. Kendi evlatlari da huyunu biliyor ama bir sey demiyorlar. Benim esim de cok merhametli. Uyariyor ama kv sizinki gibi ayilip bayiliyor hemen kalbi yumusuyor he de geç diyor bana.

Bana etrafimdakiler hep aynı ogutleri verdi. Sen herkese karsi iyi ol bi sureden sonra onlar kvye dur der. Ama bakiyorum sizinki durmamis haliyle benimki de durmayacak. Ayni tipte ayni karakterdeler çünkü.

Uzman biriyle görüşüp taktik mi alsak ne yapsak bilemedim :KK53:
Allah korusun bunlardan.
Diger tarafta nasil cevap verecekler bilmiyorum:KK51:
Ahh kendim gibi birini bulduguma hem sevindim hem uzuldum acikcasi, sevindim cunku beni en iyi siz anlarsiniz ama ayni seyleri yasadiginiz icin sizin adinizada uzuldum... 2 yillik evliyim hic degisen bisey yok cnm sabredip sabredip duruyorum ama artik sabrimda kalmadi gibi hele hamilelikte yeterince sikinti yasarken bide kaynana stresi beni iyice yipratti, vallahi hamileligimden hic bisey anlamadim. Kadinin sulalesindeki herkes hicbirsey anlatmadigim haldr beni gordugu gbi sana soyledigi yaptigi seyleri sakin kafana takma umursama kendini uzme onun huyu bu, hasta o diyorlar yani herkes herseyin cok farkinda ama herhangi bi icraat yok, ahh bi tasinsam uzaktan uzaga biraz daha sabirli olurum ins ama boyle dip dibe hic olmuyor...

Allah sizede bana da boyle kaynanadan ceken butun gelinlerede sabir versin, hayirli kapilar acsin ins, bu insanlardan uzak etsin ins

Eşiniz sizin üzüldüğünü biliyor pek annesi ile fazla diyaloğa girmediği için rahatsız da değildir tek senin kv çektiklerini duymak ona rahatsızlık veriyor yanılmıyorsam sana tavsiyem kv gün içi evine gitme gelmek isterdede ilgisiz ol konuşma canı sıkılıp gitsin bakalım ne yapacak

O kadar isterdimki bu konunun kafamdan uydurdugum bi hayal olmasini ama malesef oyle degil, utandigim icin kimseyede bisey anlatamiyorum ama ne yazikki burda yazdigim herseyin kat be kat fazlasini yasatiyor kaynana bana,mesela hamile kaldigimdan beri 'sakin iliskiye girmeyin ben hamileyken hic yapmamistim sizde sakin yapma benim kaynanam normal degil bunun cok farkindayim ama elimden gelen birseyde yok malesef

Gerçekten öyleyse,kayınvalidenizin bir psikiyatriste ihtiyacı var bence,mutlaka yardım almalı,yazdıklarınız normal şeyler değil çünki,ALLAH yar ve yardımcınız olsun!

Gerçekten zamanla psikolojik yıpranır insan :KK12:
Allah düşmanımın bile başına vermesin böyle kaynana :110:

Güzelce dengesiz kaynanayla kavga edeceksin gerekirse evden kovacaksın sonrada mesafeni koyacaksın sen kafayı sıyıracağına o kafayı sıyırsın bu kadar baslt madem ki o evde oturmaya mecbursun , bunu mutlaka yap ama yapamam diyorsan bir konuda haklıysa hemen bunu yapmanı tavsiye ederim , bu kriz olmadan daha çok çektirir o dengesiz kaynana sana sen üzüleceğine o üzülsün , çözümü bu ,başka çözüm maalesef yok , dengesiz ve empati kurmak istemeyene böyle davranacaksın , bir kaç gün size küser eşinde seni belki evden kovar ama sonrası kafan acaip rahat olur tavsiye ederim sana

Daha cok gül kahkaha at gecede ses cıkar catlasın patlasın

Ben inada bindirirdim kocama gosterir vermezdim tabiri caizse.
Ayni apartman olacak is degil.
Insan utanir ya hemde altli ustlu, ses felan gider asagi, ay en buyuk rezillik.

Hamile olduğunuz için bu fikir biraz sıkıntı olabilir ama eşinizle konuşun. psikolojim bozuldu sürekli el ayağım boşaliyo kafayi bana yedircek bu kadin hayırlısı ile inş doğum yaparım deyin. Kira vermem diyosun ama uc kurus icin huzurumuzu bozuyosn.çocuğunla karını kaybetmek uzeresin haberin olsun de.bosanma fikriniz olduğunu hissettirin .ben annen beni delirtsin diye evlenmedm deyin
Allah böyle insanlardan korusun insanı ya. arasan bulunmayacak tipler.

ayyy nolur demeyin öyle, bu dileği geri alın lütfen :)

kız çocuk kadar güzel bişey var mı yaaa:KK36: Allahım herkese bu duyguyu tattırsın...
Bu konuları okudukça ''Benim kızım da bu hallere düşecek, elin kadınının tribini çekip kocasından laf duyacak, ne yaparsam yapayım elimden bir şey gelmeyecek'' diye düşünüyorum ve çok üzülüyorum. Gerçekten biz el kızı diye çok itip kakıyoruz gelinleri. İnşallah oğlum olur, böyle bir derdim olmaz, gelinimle mesafeli ama samimi ve ilgili olurum.
Yoksa kız bebeklere hastayım, kucağımdan indiremiyorum.

Back
X