Bıktım artık :(

miss_cix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
233
5
118
Saçlarım çok dökülüyor aşırı derecede tokaların tutmadı belime gelen saçlarım 2 yılda serçe parmağım kalınlığında kaldı hala da dökülüyor kel kalıcam diye çok korkuyorum piskolojim bozuldu bu sene sınava giricem ders bile çalışamıyorum çok takıyorum bir sürü şey denedim doktorada gittim durmuyo bir türlü intihar etmeyi bile denedim daha 19 yaşındayım bana bir yol söyleyin nolur

zeytinyağı sürebilirsin saç diplerine baya gürlestiriyo canım ve fazla stres yapma o da etkiler

Saç dökülüyo diye intihar mı edilir? Allah başka dert vermesin.Bir doktora görün,saçı gürleştiren çeşitli şampuanlar v.s var.Birçok yöntem var.Ama bunun için intihar etmek ne demek? Sınav streside tetikliyordur.Saçlarını takma,derslerine konsantre ol.

olmuyor ki işte saç bir kız için çok önemi diğer kızlara bakıyorum saçlarını düzleştiriolar maşa yapıolar bn hiç birin yapıorum dokuldukçede dokulor gittim doktorada vitamin verdi işe yaramıyor

intihar ne demek ya
allah dermansız dert vermesin
sevdiklerinin acısını göstermesin
saçlarım dökülüyor kel kalıcam diyeintihar edilirmi?
bence senin sorunun sınav sitresi filan
yoksa şu söylediğini pekde sağlıklı insan söylemez

bak burdaki bir konuda okudum
kadın doğum hapı şampuana kır
denedim bende
canlandığını hissettim saçlarımın
daha çokyeni denedim
ama fark var

saçlarınız dökülüyor diye mi intihar etmeyi düşündünüz. sizden önceki okduğum konu kanserim ve iki çocuğum var'dı. Belki o kadının endişesini duymuşken sizin saçlarınız dert değil gibi gelmiş olabilir ama kafaya taktıkça daha çok dökülür bunu unutmayın.
Şampuan olarak syoss kullanmanızı öneririm, ayrıca aktardan hazır bakım yağları var onları denerseniz memmun kalırsınız tabi kan değerlerinizle ilgili bir sorun yoksa. Allah başka dert vermesin, intihar düşünmek çok saçma.

Başka doktorlarada git.Çeşitli bakımlar var onları uygulayabilirsin evde.Vardır mutlaka bir çözümü.

hangi hap acaba yazmak yasaksa mesaj atar mısın

haklısınz ama herkesin derdi kendine işte benimkide bu saç önemli sonuçta çok üzülüyorum diplerindeki açılmalar gün gittikçe artıyo kahroluyorum resmen

annemin bir arkadasinin kizi da ayni senin dedigin gibi asiri sac dokulmesi sonucu kel kalma durumuna gelmis. Sonra bunlar Argan yagi aldilar, cok iyi gelmis diye duydum. Ama tabi orjinalini bulmak zor olabilir. Fas tan almisti onlar. Yeridir Fas.

Ben şampuanıma çam terebentin kattım,durdu dökülme.Mevsimsel geçişlerde çok dökülüyordu.Düzelene kadar çıt çıt kullanabilirsin.

annemin bir arkadasinin kizi da ayni senin dedigin gibi asiri sac dokulmesi sonucu kel kalma durumuna gelmis. Sonra bunlar Argan yagi aldilar, cok iyi gelmis diye duydum. Ama tabi orjinalini bulmak zor olabilir. Fas tan almisti onlar. Yeridir Fas.

gratiste gördüm ordan almayı düşünüyorum bugun işe yaramaz biliorum ama onuda deniycem

En kötü durumda saç ektirirsin canım, bu kadar karamsar olma.. İntihar da ne demek? :S
Bioxcin kullanıyorum ben çok da memnunum, öneririm. Bi de saçlarını kazıta bilirsin.. Bi süre peruk kullanırsın??

En kötü durumda saç ektirirsin canım, bu kadar karamsar olma.. İntihar da ne demek? :S
Bioxcin kullanıyorum ben çok da memnunum, öneririm. Bi de saçlarını kazıta bilirsin.. Bi süre peruk kullanırsın??

bayanlara saç ekimi olmuyo diye biliyorum kazıtmak ne işe yarar ki peruk kullanmak bilmiyorum insanların gelip peruk mu kullanıosun demesi çok incitir beni kazıtırsam piskolojim daha da kötü olur

gratiste gördüm ordan almayı düşünüyorum bugun işe yaramaz biliorum ama onuda deniycem

gratis te ki ne kadar orjinal olur emin olamiyorum.. keske guvenebilecegin bir kanaldan orjinalini bulma sansin olsa.. Cnku o bahsettigim kisinin hep diplerde kucuk kucuk saclari cikmis. doluyormus dipleri..

Benimde saclarim son 9 aydir cok dökülüyor,beyazlarda cogaldi fakat cok üzülsemde diyorum kendime bu bir cözüm degil,aksine daha zararli.

Olumlu düsünmeye calis,biliyorum gencecik bir kizsin istersin ki model model saclarini yapmayi,ama lütfen intiharo falan birak bir kenara,ne cok hasta olupta senin bu derdini tercih eden insan vardir.

Tabi ki herkesin derdi kendine ama gecer Insallah,iyice gidip baktir bir cilt doktoruna,ben hep düzelir diyerekten,ancak randevu aldim cilt doktorunda,yanliz degilsin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…