Benimde saclarim son 9 aydir cok dökülüyor,beyazlarda cogaldi fakat cok üzülsemde diyorum kendime bu bir cözüm degil,aksine daha zararli.
Olumlu düsünmeye calis,biliyorum gencecik bir kizsin istersin ki model model saclarini yapmayi,ama lütfen intiharo falan birak bir kenara,ne cok hasta olupta senin bu derdini tercih eden insan vardir.
Tabi ki herkesin derdi kendine ama gecer Insallah,iyice gidip baktir bir cilt doktoruna,ben hep düzelir diyerekten,ancak randevu aldim cilt doktorunda,yanliz degilsin canim.
bayanlara saç ekimi olmuyo diye biliyorum kazıtmak ne işe yarar ki peruk kullanmak bilmiyorum insanların gelip peruk mu kullanıosun demesi çok incitir beni kazıtırsam piskolojim daha da kötü olur
hangi hap acaba yazmak yasaksa mesaj atar mısın
cnm argan yağ yok çam terebentı serumlar vesaire bunlar boş...eğer aşırı derece dökülme ve saçta incelmeye gidecek kd azalma varsa erkeklik yanı testosteron hormonlarından kaynaklanıyor dökülmen...önceikle polikistik over varmı? hıç doktora gıttınmı?...doktora gıtmedıysen düzensız adet göruyormusun?..göruyorsan muhtemelen polıkıstık over olabılırsın..pko hastalıgında androjen hormonları fazla salgılandığı için testosteron hormonu yanı ekeklık hormonu erkek tipi saç dökülmesıne sebep oluyor...bu arada çenede yanakta falan kıllanma yada hirşutizm hastalığındada aynı etkenler ortaya çıkar...sana kesınlıkle tavsıyem önce bır kadın doğum uzmanı ardından tam hormon tektikleri için bir endokrin uzmanına görunceksın...çünkü kadın doğumda sadece kist ,polokıstık over gbı hastalıkların ortaya çıkıcak..endokrınede tam androjen hormonlarını ölçtürmeye gıdeceksın...ınşallah çıkmaz çunku pko olup saçları dökülenlerın yerıne saç zor çıkıor kahretsın bu hastalığı!
erkek tipide sadece tepe falan dökülüyor diye biliyorum bnde her yer dökülüyor adetlerim 1 2 gün oynar yüzümde tuylenme yok ama vucudumda aşırı denecek kadar var en kısa surede gidicem birde troid bezlerimde sorun olabilir diye düşünüyorum onada baktırıcam
cnm bende ankarada bı profesöre göstermıştım erkek tıpı dökülmede malesef bunyeden bunyeye kımınde hacimde azalma oluyor kımı aşırı ıncelıyor kımı sadece tepeden dökuluyor..bendede aşırı saç dökulmesı var saçlarım yarı yarıya azaldı..ustelık adetlerım 30 gunde bır asla şaşmaz ama polıkıstık over çıktı..benım sana tavsıyem kadın doğum uzmanına görunmen..tıroıd saçları azaltacak kdr çok dökmez..önce emın olmak ıçn kadın doğum uzmanına gıtmen gerekıyor...başka bıryerde arama
Saçlarım çok dökülüyor aşırı derecede tokaların tutmadı belime gelen saçlarım 2 yılda serçe parmağım kalınlığında kaldı hala da dökülüyor kel kalıcam diye çok korkuyorum piskolojim bozuldu bu sene sınava giricem ders bile çalışamıyorum çok takıyorum bir sürü şey denedim doktorada gittim durmuyo bir türlü intihar etmeyi bile denedim daha 19 yaşındayım bana bir yol söyleyin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?