sevgili arkadaşlar;
çok canım sıkılıyor durumuma doktora gitmek hiç istemiyorum antideprasan ilaçlarını bilip kullandığım için korkuyorum
etrafımdaki insanlara rezil olacakmışım korkusuyla eşime bile bu durumu anlatamıyorum sadece biraz bahsettim ucundan korkularımdan filan ...sorunum şu ki ben her şeyden çok korkuyorum eşimle uyurken bir ses gelse hemen ışık yakıp yatmak istiyorum saatlerce uyuyamıyorum ses gelecek mi diye bekliyorum sürekli eşime anneme babama kardeşime bir şey başlarına kötü bir şey geleceğini düşünüyorum arkamdan biri ıssız bir yerde yanımdan hızlıca geçip giderken bile bir şey yapacakmış korkusu başlıyor özellikle köpek korkum aşırı fazla yoluma köpek çıkacak diye nereye nasıl kaçarım hesabını daha karşıma çıkmadan yapıyorum tek başıma hiç bir yere gitmek istemiyorum otobüse binerken utanıyorum yol kenarında otobüs beklerken bile uzaktan gidiyorsa ona elimi kaldırıp durdurmaya bile çekiniyorum aslında akıcı bir hayatım var çalışıyorum ama kendime güvenim hiç yok
akşam iş çıkışı yaklaşınca hemen biri keşke bana kalmaya gelse de tek yürümesem tek binmesem otobüse derdine düşüyorum çok mutsuzum biliyorum belki cidden dr'a gitmem lazım ama şuan burada size içimi dökmek çok istedim
çok canım sıkılıyor durumuma doktora gitmek hiç istemiyorum antideprasan ilaçlarını bilip kullandığım için korkuyorum