bıktım bıktım ne dusunuyor ne yapmaya calısıyor dıye bıktım :(

yapayalniz123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
49
17
1
37
ya kızlar ayrıyız bılenler bılıyor adam nıye telefonları engellıyor neden mıllete bosanıcam dıyıp barışmaya gelıyor benden yuz bulamayında bosanma davasını acsın dıyor halbukı eylulde acıcam kamu tatılı var dıyordu ne yapmaya çalışıyor nasıl bı ınsanla evlenmısım ben ne yapıyor aklım almadı herseyı dıyen o vazgecen o donen o gene vazgecen kendı :(

Ben olsam boşanacağım adamın ne yapmaya çalıştığına kafa patlatmaz, tamamen hedefe odaklanırdım...

ya kızlar ayrıyız bılenler bılıyor adam nıye telefonları engellıyor neden mıllete bosanıcam dıyıp barışmaya gelıyor benden yuz bulamayında bosanma davasını acsın dıyor halbukı eylulde acıcam kamu tatılı var dıyordu ne yapmaya çalışıyor nasıl bı ınsanla evlenmısım ben ne yapıyor aklım almadı herseyı dıyen o vazgecen o donen o gene vazgecen kendı :KK43:
senin kafan karışık biraz bekle

sizce dava kagıdı elıne gıttıgınde yaptıklarına pişman olurmu?

Neye pişman olsun istiyorsunuz ki? Sizden boşanmak istediğine mi yoksa ayrılık arefesinde deli dumrul gibi davrandığına mı? Yani amacınız adam geri dönsün mü, Yok dönmesin böyle bir öyle bir böyle davrandığına pişman olsun mu?

yok canım dava kağıdı eline gittiğinde pişman olmaz.erkekler dümdüzdür yoluna bakar umuru olmaz.evliliklerde kavga kıyamet çıktığında kadın kendini yer bitirir erkek hep sırtını döner yatar horul horul uyur bu tecrübelerle sabit huyları böle relax oyüzdende yine aynısı olur.

çok tehlikeli bir adamla evlisin. hayatınızı tamamen kabusa çevirebilecek kadar hem de.
bir insan kararlı olmalı. ya boşanır adam gibi ya da boşanmaz sahip çıkar yuvasına. böyle gel-git insanlar sadece yorar, ömründen çalar.
madem o net değil sen net ol. neden onu bekliyorsun git aç davayı. amaç ne??

çok tehlikeli bir adamla evlisin. hayatınızı tamamen kabusa çevirebilecek kadar hem de.
bir insan kararlı olmalı. ya boşanır adam gibi ya da boşanmaz sahip çıkar yuvasına. böyle gel-git insanlar sadece yorar, ömründen çalar.
madem o net değil sen net ol. neden onu bekliyorsun git aç davayı. amaç ne??
evet tehlıkelı saplantılı bir adam ne yazıkkı

ya kızlar ayrıyız bılenler bılıyor adam nıye telefonları engellıyor neden mıllete bosanıcam dıyıp barışmaya gelıyor benden yuz bulamayında bosanma davasını acsın dıyor halbukı eylulde acıcam kamu tatılı var dıyordu ne yapmaya çalışıyor nasıl bı ınsanla evlenmısım ben ne yapıyor aklım almadı herseyı dıyen o vazgecen o donen o gene vazgecen kendı :KK43:

adli tatil şuan iptal oldu. ayrıca her hakim tatile çıkmıyor siz başvurunuzu yapın asliye hukuk mahkemesine orada katipler sizi yönlendirecektir

Back
X