Bıktım bu evli erkeklerden!!!!

ya hadi diyim arkadaşını bilmemde sen genç güzel birisin
yemin ediyorum gençken bu kadar olmazdı 35 i geçtikten sonra bu bir iki sene içerisinde otobüs veya taksi beklerken durakta eğer kimse yoksa arabayı arabasını durdurup gideceğiniz yer yakınsa bırakayım diyen 4 , 5 kişi olmuştur
salaklar ne sanıyorlarsa yani öyle gösterişli frapan giyinen süslenen biride değilim

hiç fark etmiyor ki kişinin giydikleri
okula gidiyorum elimde kitap üstümde pantolon tshirt
arkadan gelen bir araba içinde iki erkek gideceğiniz yere bırakalım isterseniz dediler
neye uğradığımı şaşırdım bu kadar olmaz yani
arkamdan gelen araba yüzümü dahi görmemişken bana bu lafı atıyorsa
hemde gayet normal bi kıyafetle hadi onu geçtim
insanların giyinme özgürlüğü vardır mini etek giyen lafı hak ediyor anlamına gelmez elbette ama
o durumda bile bunu yapan varsa bu tamamen karşı taraftaki erkeğin karaktersizliğindendir
bir anda dondum kaldım ne diyeceğimi şaşırdım sonra yolun ortasında ağzıma ne geliyorsa söyledim
onlar basıp gittiler tabiki

insanın olduğu her yerde sıkıntı da olur güzellikte. ne sadece erkekler suçlu ne de sadece bayanlar
evlilikte saygı ahlaki değer anlayışı azaldığı için oluyor bunlar

kişinin kıyafeti de cilve yapıp yapmaması da çok etkili değil

anlamicak ne var ya yaşınız 30 uzun üzerindeyse başta bikere tedbirli olucaksınız siz...
kaşrınıza bu yaşlarda ve yah daha büyük birileri çıkar bu yaş ortalamsının evli olma ihtimali zaten yüksekkk.. hee size bekarım mı dedii zaten senle gecek planlarından bahsedemez yapamaz..
ev adresini telefonunu bilmezsin telefonuna bakamazsın gece sei rahatlıkla arayamaz sen arasan anında cevap vermemez sürekli bir çekingenliği olur... tipinden bile belli olur be evli erkeklerr

ben erkek arkadasımın telefonuna bakmam zaten.hele ilk tanıstıgım dönemde asla.benim telefonuma da bakılmasına izin vermem.telefonlar masada durur.ama bakmam.onu gectim arkadasım sen yeni tanıstıgın birinin ev adresini ve telefonunu nasıl ögreneceksin ki.ben zaten cekingen biriyim asla soramam.ayrıca tanısma dönemlerinde sıklıkla aramaz ki.gece aramak isterse eşi uyuduktan sonra yada ne bileyim tuvalete diye veya bakkala falan diye de cıkıp arayabilir.bence kesinlikle cekingenligi olmayanlar var.uzun lafın kısası yeterki içinde olmasın.minareyi calan kılıfını buluyor

hiç fark etmiyor ki kişinin giydikleri
okula gidiyorum elimde kitap üstümde pantolon tshirt
arkadan gelen bir araba içinde iki erkek gideceğiniz yere bırakalım isterseniz dediler
neye uğradığımı şaşırdım bu kadar olmaz yani
arkamdan gelen araba yüzümü dahi görmemişken bana bu lafı atıyorsa
hemde gayet normal bi kıyafetle hadi onu geçtim
insanların giyinme özgürlüğü vardır mini etek giyen lafı hak ediyor anlamına gelmez elbette ama
o durumda bile bunu yapan varsa bu tamamen karşı taraftaki erkeğin karaktersizliğindendir
bir anda dondum kaldım ne diyeceğimi şaşırdım sonra yolun ortasında ağzıma ne geliyorsa söyledim
onlar basıp gittiler tabiki

tamamda bitanem hani bir mini giyersin bacaklar sütun gibi olur
yada genç kız olursun bekar sanırlar ama benim üstümde kalın manto ayaklarda botlar birde yaş
itibarıyla evli olduğumda anlaşılabilir gerçi o kalasların evli olduğu bariz belliydi

slm arkadaslar o kadar canım sıkkın ki.karsıma kim cıksa evli oldugunu ögreniyorum.birde utanmadan tanısmak istediğini söylüyorlar ya.bu evli olupta baskalarıyla birseler yasamak isteyenlerin sayısı o kadar arttı ki.allah cezalarını versin bunların.basta ailelerini ve bu krizde neler yapabileceklerini düşüneceklerine akılları baska yerlerde.

Sadece erkeklerin degilki güzelim, evli nisanli bekar olupta evli nisanli bekar erkeklere iliski yasayan kadinlarda bolca mevcut..:delphin:

Kiminle aldatiyor erkekler? yine bir kadinla....ehh demekki carsida pazarda bolluk var her gördüklerini potansiyel manita olarak görüyorlar ve deniyorlar sansini...:kahve:

Ne yazikki kadinlarin yüzünden bu duruma geliyor bu erkek milleti aslinda....onlara bu firsatlari veren kadinlardir:delphin:

servis beklediğim yerde her gün aynı saatte geçen mercedesli bi amca var. arabanın içinden eğilip bakıyor iki haftadır. nedir yani ne geçecek eline
amcamız da kesin evlidir :oklava:

içimde kalmasın söyleyim dedim :)

zuzu arkadaşım insanlar çok iyi rol yapıyor artık. ben olsam bu kadar emin ve kesin konuşmazdım.

Allahım art niyetlilerden uzak tutsun bizi :Saruboceq:

zaten mantıklı bir erkek ve bayan bu tarz ilişkilere yelken açmaz.
o yüzden mantık aramamak lazım bu konuda.

asıl mesele şu :

erkekler büyük aşkla evlenirler ve bir süre sonra bakın neler olur( her erkek böyle değildir ama çevrede ve burda duyduklarımıza göre yapıyorum yorumu)

1. kadını artık eş olarak görür.. o onundur.. tapusu elindedir.çünkü toplumda evli bir kadına % 1 ihtimalle sarkıntılık edilir.. bayan evliyse erkek orda durur hemen vazgeçer bayandan.yani kadınını başkasına kaptıracağı korkusu kalmaz içinde. bir güvende hisseder kendini.
2. evdeki kadın zamanla cazibesini yitirir. cinselliktede doyuma ulaşmıştır erkek. sadece zevk alıyordur. heyecan kalmamıştır.kendine heyecan arar küçük beyniyle..
3. zamanla erkek arkadaşlarıyla vakit geçirmeye başlar. çünkü kadını onu açmıyordur artık. erkek muhabbetine bir daldımı zaten kadında da mecburen dırdır başlar.
4. çıkarken her boş anını kadınla değerlendirirken artık boş anını dışarda değerlendirir yada pc başında.
ve kadında yine erkeklerin deyimiyle dırdır başlar.
5. anne babasıyla yaşarken bu kadar rahat değildi. anne ve babasından korkardı erkek. eve geç gelemezdi. ama karısı olunca: çok konuşma evine gidersin beğenmiyorsan der.
6. zamanla arkadaşlarıyla yakınlaşan erkek ya o ortamda bulunan aladatan arkadaşlarının gazına gelir: ""amma da korkaksın be oğlum senin erkekliğin bitmiş"" lafların etkisinde kalır.. yada "" benimkinin kız arkadaşları var senide tanıştırayımmı. nolcak felekten bir gece çalalım. karının neerden haberi olcak. taş gibi kız.. oğlum senin yerinde olsam ohooo kaçırmazdım ben"" ler falan filan..
7. eee bu durumdada erkek önüne gelen fırsatı değerlendirir.. çünkü evdeki onun sadece karısıdır.. eşi hayat arkadaşı çocuklarının annesi, bir zamanlar uğruna öleceği kadın değildir artık..

kadınlarda hiç mi suç yok elbette var:

1. kocasını artık kendi malı gibi görür. eve 10 dk gecikse nerdesin nerde kaldın.. bir paralama başlar
2. yolda giderken biz bile bayan olarak gözümüz kayıyor ilgi çekici olan herşeye, "" nereye baktın niye baktın"" adamın başını yer
3. sürekli hasta modundadır. ilgiyi böyle bekler
4.kocası eve geldiği zaman pijamalarıyla dolaşır dağınık saçlıdır hala. ama dışarıya çıkarken bir bakmışssınız o hatundan eser yok manken gelmiş yerine.
5.akşam hep sohbet bekler. erkek habire konuşssun ister. admacağız zaten yorulmuş iki çift laftan sonra belki dinlenmek istiyor ama olmazzzz .
6.habire adamla ailesi kaynanası yüzünden kavga eder.
7. adam eve geç gelince kapıyı açmaz( bizzat şahit oldum apartman ayaklanmıştı noluyor diye)
8.takıntılıdır. sürekli adamı kontrol eder. telefona bakmalr msn ye bakmalar pcde nerelere girmiş kontrol etmeler filan. bu numara kim seni niye aradı
9. adam futbolu sever. haftada bir maça gitmek ister ama sanki haftanın hergünü gidiyormuş bir tepki alır karısından.
10. sorunları konuşarak yada hissettirerek değilde adama bir hiçmiş gibi bağırıp krizlere girerek anlatmaya çalışır..

vs vs örnekler çoğaltılabilir arkadaşlar..

yukarıda yazdığım erkekler aldatmaya meyilli tipler tartışmasız..

bu yüzden önce allah korkusu ve vicdanı olan: karım bana bunu bana yapsa napardım diyen bir erkek, karımı seviyorum gerisi vız gelir diyen bir erkek olmalı aldatmaması için. ama huylarını sıraladığım kadınlarda sanırım % 70 i aldatılmaya mahkumdur..:delphin:

ne güzel yazmışsın :1hug:

tamamda bitanem hani bir mini giyersin bacaklar sütun gibi olur
yada genç kız olursun bekar sanırlar ama benim üstümde kalın manto ayaklarda botlar birde yaş
itibarıyla evli olduğumda anlaşılabilir gerçi o kalasların evli olduğu bariz belliydi

doğru aslında çok cüretkar giyinmeyi bende doğru bulmuyorum
ama erkekler işte aç gözlüler evli bekar fark etmiyor
hatta arkadaşlarında dediği gibi evlileri tercih ediyorlar
taciz edince belki korkup eşine söylemeyecek yada evet derse zaten evli kim çakacak durumu gibisinden
böyle bir ahlaksızlık var mı bundan ötesini düşünemiyorum
artık herkesten şüphe eder oldum
yolda yürürken arkamdan gelen biri acaba beni takip mi ediyor yada şu arabanın içinden biri çıkıpta
bişey söyler mi diye düşünür hale geldim paranoyak ettiler beni.

Erkekler evli olsa da niyetleri bozuksa karşısındaki bayan evli mi bekar mı umursamıyorlar.İnsanın sütü bozuk olmasın!..:kızgın:
Bu tip erkekleri rezil etmek lazım.Yolda,bankada vs. her yerde sözlü tacizde bulunabiliyorlar.Hiç unutmuyorum,üniversite yıllarımda adamın birine şemsiye ile vurmuştum.:roflol:
Önemli olan bizim bu türdeki cins erkeklere olan tavrımız.O asılmaya utanmıyorsa ben onu rezil etmeye hiç utanmam.Sürekli karşılaştığımız evli bir erkek bunu yapıyorsa ,o adama küçük bir tebessümde bile bulunmamalıyız.Mazallah adam ondan bile pay çıkarır kendine.:mymeka:
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim.İçi bozuk ,evli erkeklere yüz veren kadınlar da var ne yazık ki.Bazılarına da evli -barklı erkekler çekici geliyor.Bunu da anlamış değilim.:uhm:

ben erkek arkadasımın telefonuna bakmam zaten.hele ilk tanıstıgım dönemde asla.benim telefonuma da bakılmasına izin vermem.telefonlar masada durur.ama bakmam.onu gectim arkadasım sen yeni tanıstıgın birinin ev adresini ve telefonunu nasıl ögreneceksin ki.ben zaten cekingen biriyim asla soramam.ayrıca tanısma dönemlerinde sıklıkla aramaz ki.gece aramak isterse eşi uyuduktan sonra yada ne bileyim tuvalete diye veya bakkala falan diye de cıkıp arayabilir.bence kesinlikle cekingenligi olmayanlar var.uzun lafın kısası yeterki içinde olmasın.minareyi calan kılıfını buluyor

valla sordun diye söyledim neoldu belirsiz biriylede zmaan geçiremem tabiki sorar ederim yani seçici olurum ama yorum yapan arkadaşlar farklı boyutlara getirmişler araba durdurmalar laf atmalar falan bunlar zamparalık çapkınlık bunu 50 yaşında adamda 20 yaşındakine yapıyor bunla şimdi bekar biz kızla çıkıp onu kandırmamnın ne anlamı var anlayamadım

1. kadını artık eş olarak görür.. o onundur.. tapusu elindedir.çünkü toplumda evli bir kadına % 1 ihtimalle sarkıntılık edilir.

hayır asıl sarkıntılığı evli bayanlara yapıyorlar
çünkü bir kadın tacize uğradığında bunu eşine söylecek cesareti bulamaz
birincisini bunu kendine yediremez ikincisi eşi böyle bir şeyi duyduğunda çok fazla tepki vermesinden korktuğundan
olay büyümesin ister temel sebep kadının kokaklığıdır aslında
erkekler tepkilerini birazcık daha normal vermeyi öğrenseler ve kendi adaletlerini kendileri aramak yerine
taciz edeni şikayet etseler belki bu durum yaşanmayacak

böyle bir konunun açıldığını görmek bile umutsuzluğa sürüklüyor insanı.
gerçekten göze batar bir hale gelmiş demekki.
çünkü herkesin ekleyeceği bir şeyler oldu.
çevremde benim de var,
yakında boşanacağını söyleyen bekar veya evli kadinlarla ilişki yaşayan evli erkekler.
benim başıma gelmedi şahsen, sanırım ufak gözüktüğümden.

ama daha önce de anlatmıştım nişanlı bir adamın bana sarkıntılık edişini.
hatta o kız için çok üzülmüştüm. ne umutlar ne hayaller... eksiden başlayan bir evlilik.

bir de genelde evli bir erkek bunu yapacaksa zemini hazırlıyor.
yani kolay değil gerçeği öğrenmek. şansınız yaver giderse öğreniyorsunuz, yoksa o işe giren erkek çok da rahat saklar. bir kizi inandıramadı mı öbürüne geçer. illaki birini ağına düşürür..
neyse evlerden uzak olsun..

yaa bu evlilerde ne var bilmiyorum. geçen gün kadıköyde ablam ve kayınvalidemle buluşup tiyatroya gidicektik. ben önce gitmişim iskelenin orda bekliyorum. yanıma biri geldi pardon hanfendi sizinle konuşabilir miyiz biraz dedi :1shok: parmağimda alyans var görmemesi imkansız yanımda çünkü gözüne gözüne soktum nerdeyse alyansımı , herneyse bende birazdan eşim gelicek onla konuşursun ama yumruğu yedikten sonra konuşabileceğini sanmıyorum dedim :roflol: pis pis sırıtarak gitti yanımdan sonra... :oklava: yani hiç umursamıyolar mı evli olmayı bilmiyorum ki hayretim şaşıyor benim yaaa

konuyu neden değiştiriyrsunuz evli birine asılmak laf atmak gelip yazılmak değil konu kız ne açmış ne yaızyorsunuz siz

konuyu neden değiştiriyrsunuz evli birine asılmak laf atmak gelip yazılmak değil konu kız ne açmış ne yaızyorsunuz siz

bu arada asılanların evli olma ihtimalinin çok yüksek olduğundan dem vuruluyor
dikkatini çekerim evli evliye asılıyorki kimse kimseye baskı yapamasın diye

yazılanlar konudan çokta bağımsız değil
neden konu sahibi yerine böyle bir çıkış yaptığınızı anlayamadım
ayrıca dileyen dilediğini yazmakta özgür siz belirleyemezsiniz neler yazılmasını gerektiğini
evli birine asılmak değil konu evli birinin asılması diyorsan
ben arada pek bir fark göremedim sen ne gibi bi fark gördün

Burda önemli olan bayanların medeni durumu değil ki...Evli erkeklerin yaptığı densizlikler...ve kadınların evli ya da bekar maruz kaldığı durumlar.:1closedeyes:

ac gözlü maymunlar onlar. sanada aferin he olayın iğrençliğinin farkındasın. birtakım hemcinslerimiz varki adamın evli oldugunu bile bile devam ederler ilişkilerine

bu kadar eminim cnmm... evli erkek tipinden bile anlaşılır...
anlamayanları anlamıyorum ben asıll bekar erkek gibi olumu evli erkek evindeyken sen istediğin gibi onu arayabilirmisin o seni rahatlıkla arayamaz...ev numarasını verirmi gece msj çekebilirmi anında cevap verebilirmi bunlar en ufak şeyleri telefonnu sana verebilirmi çekindiği ir ton şey olurrr cnm akşam çıkış saatleri eve gidişi sorumlulukları giyiminden bile belli olur...

cnm bu kadar emın olma.iş seyahatlerine giden ne erkekler var.evde olmuyorum cepten ulaş diyen.istediğin zaman konuşan,istediği zaman lavaboya falan gidip arayan yada iş arkadaşıymış gibi arayıp konuşan yani konuştugu kısı ıcın esıne ıs arkadaşım dıyen.bugünkü iyi yerlerde olan insanların eve gidiş geliş saatleri iş yemekleri falan filan diye değişebiliyor..

Back
X