zaten mantıklı bir erkek ve bayan bu tarz ilişkilere yelken açmaz.
o yüzden mantık aramamak lazım bu konuda.
asıl mesele şu :
erkekler büyük aşkla evlenirler ve bir süre sonra bakın neler olur( her erkek böyle değildir ama çevrede ve burda duyduklarımıza göre yapıyorum yorumu)
1. kadını artık eş olarak görür.. o onundur.. tapusu elindedir.çünkü toplumda evli bir kadına % 1 ihtimalle sarkıntılık edilir.. bayan evliyse erkek orda durur hemen vazgeçer bayandan.yani kadınını başkasına kaptıracağı korkusu kalmaz içinde. bir güvende hisseder kendini.
2. evdeki kadın zamanla cazibesini yitirir. cinselliktede doyuma ulaşmıştır erkek. sadece zevk alıyordur. heyecan kalmamıştır.kendine heyecan arar küçük beyniyle..
3. zamanla erkek arkadaşlarıyla vakit geçirmeye başlar. çünkü kadını onu açmıyordur artık. erkek muhabbetine bir daldımı zaten kadında da mecburen dırdır başlar.
4. çıkarken her boş anını kadınla değerlendirirken artık boş anını dışarda değerlendirir yada pc başında.
ve kadında yine erkeklerin deyimiyle dırdır başlar.
5. anne babasıyla yaşarken bu kadar rahat değildi. anne ve babasından korkardı erkek. eve geç gelemezdi. ama karısı olunca: çok konuşma evine gidersin beğenmiyorsan der.
6. zamanla arkadaşlarıyla yakınlaşan erkek ya o ortamda bulunan aladatan arkadaşlarının gazına gelir: ""amma da korkaksın be oğlum senin erkekliğin bitmiş"" lafların etkisinde kalır.. yada "" benimkinin kız arkadaşları var senide tanıştırayımmı. nolcak felekten bir gece çalalım. karının neerden haberi olcak. taş gibi kız.. oğlum senin yerinde olsam ohooo kaçırmazdım ben"" ler falan filan..
7. eee bu durumdada erkek önüne gelen fırsatı değerlendirir.. çünkü evdeki onun sadece karısıdır.. eşi hayat arkadaşı çocuklarının annesi, bir zamanlar uğruna öleceği kadın değildir artık..
kadınlarda hiç mi suç yok elbette var:
1. kocasını artık kendi malı gibi görür. eve 10 dk gecikse nerdesin nerde kaldın.. bir paralama başlar
2. yolda giderken biz bile bayan olarak gözümüz kayıyor ilgi çekici olan herşeye, "" nereye baktın niye baktın"" adamın başını yer
3. sürekli hasta modundadır. ilgiyi böyle bekler
4.kocası eve geldiği zaman pijamalarıyla dolaşır dağınık saçlıdır hala. ama dışarıya çıkarken bir bakmışssınız o hatundan eser yok manken gelmiş yerine.
5.akşam hep sohbet bekler. erkek habire konuşssun ister. admacağız zaten yorulmuş iki çift laftan sonra belki dinlenmek istiyor ama olmazzzz .
6.habire adamla ailesi kaynanası yüzünden kavga eder.
7. adam eve geç gelince kapıyı açmaz( bizzat şahit oldum apartman ayaklanmıştı noluyor diye)
8.takıntılıdır. sürekli adamı kontrol eder. telefona bakmalr msn ye bakmalar pcde nerelere girmiş kontrol etmeler filan. bu numara kim seni niye aradı
9. adam futbolu sever. haftada bir maça gitmek ister ama sanki haftanın hergünü gidiyormuş bir tepki alır karısından.
10. sorunları konuşarak yada hissettirerek değilde adama bir hiçmiş gibi bağırıp krizlere girerek anlatmaya çalışır..
vs vs örnekler çoğaltılabilir arkadaşlar..
yukarıda yazdığım erkekler aldatmaya meyilli tipler tartışmasız..
bu yüzden önce allah korkusu ve vicdanı olan: karım bana bunu bana yapsa napardım diyen bir erkek, karımı seviyorum gerisi vız gelir diyen bir erkek olmalı aldatmaması için. ama huylarını sıraladığım kadınlarda sanırım % 70 i aldatılmaya mahkumdur..