Bıktım bu evli erkeklerden!!!!

ayyy hayır asılanmı evli yoksa asılığı kızmı bu ayrımı yapmıyorum küçük çapkınlıklar basit laf atmalar yazılmalar tanışmlar herkese veli beker koca kadın dinlemeden oluyor arkadaşın analttığı sanki onunla ilerde evlencek gibi çıkıp bekar ayağına takılması onu ümitlendirip umut vaadetmesi evli olduğunu saklaması ... isteyen istediğini yazaman demedim herladede bende hayır yani yok bana alf attılar yok böle dediler olayına çevrilmiş konu dağılmış banane isteyen yazsın

ben asırı rahatsız oldugum için actım bu konuyu.hepiniz birseyler eklemişsiniz.sagolun arkadaslar bu iğrençliğin hepimiz farkındayız demekki

:roflol: :roflol: :roflol:
güzel cevap

Lonely33 şekerim, tedbirli olacaksın madem karşına çıkan hep evli erkekler..

Yaşca biraz büyük olan bir erkeğin evli olma ihtimali vardır..Yani senin yaşını bilmiyorum ama karşına çıkan erkek 30 ve üzeri ise evli olma ihtimali, 25 yaşındaki bir erkeğe göre daha fazladır..

Evli erkekler eğer böyle bir olaya giriyorlarsa, akşam belirli bir saatten sonra telefonları kapalıdır..
Gece vakitli vakitsiz aramasını istesen de arayamaz..
Her gün ya da her haftasonu senle buluşamaz.

Ama bence en iyi yol, iş yerine sürpriz ziyarete gitmek..
Evliyse senin ziyaretini asla kabul etmeyecek ve her seferinde bir bahane uyduracaktır..
Bunun için de iş adresini bir şekilde alıp, ona sürpriz yapmak..

heheheheh..

hadi adamlar ahlaksız duygusuz sorumsuz.. kadınlar nasıl 2. kadın olabiliyorlar.. evli bir adamın metresi sevgilisi olabiliyorlar aklım almıyor..olmadık yerlerde kadınlık gururu diye avaz avaz bagıran kadınlar baskaları onlara metres dedi diye üzülür aglar incinir pencelerini cıkarırlar...

karısık işler.. adamda kadında ahlaklı olacak.. etraf neder umrumda degil demekle olmuyor.. bi yanlış diger bir yanlışı doguruyor.. bir yanlış bircok insanı etkiliyor... o nedenle adımları atarken bi düşünmeli insanlar ne yapıyorum nereye sürükleniyorum diye...

neyse sinirlenmeye baslıyorum...

canım sen sıkma canını.. onların pisligi bu...tam güvenmeden ince eleyip sık dokumadan bir ilişkiye baslama.. olur ya gönül bu insan kendini kaptırverir.. habire zarf at dene... oltaya gelmezse ne ala...

tabıkı guvenılmez ayrıca bı kız ıcın svgılısını bırakn aldatn bır erkek baska bı kız ıcınde onu bırakır guvenılmez yanı mutsuzluk uzerıne mutluluk kurulm:1no2:az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…