Bıktım bu evli erkeklerden!!!!

lonely_33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
179
1
96
41
İzmir
slm arkadaslar o kadar canım sıkkın ki.karsıma kim cıksa evli oldugunu ögreniyorum.birde utanmadan tanısmak istediğini söylüyorlar ya.bu evli olupta baskalarıyla birseler yasamak isteyenlerin sayısı o kadar arttı ki.allah cezalarını versin bunların.basta ailelerini ve bu krizde neler yapabileceklerini düşüneceklerine akılları baska yerlerde.

Artık bu moda galıba canım... :delphin:

Bekar kızlar evlı erkeklerı cazıbelı buluyolardı sımdıde evlı erkekler bekar kızları..
:dilcikar:
Allah şaşırtmasın ve uzak tutsun bızlerı.

biriyle tanıştığım anda anlarım evlimi değilmi bu şekilde beni kandıracağını sanacak adamın aklını karışlarım

slm arkadaslar o kadar canım sıkkın ki.karsıma kim cıksa evli oldugunu ögreniyorum.birde utanmadan tanısmak istediğini söylüyorlar ya.bu evli olupta baskalarıyla birseler yasamak isteyenlerin sayısı o kadar arttı ki.allah cezalarını versin bunların.basta ailelerini ve bu krizde neler yapabileceklerini düşüneceklerine akılları baska yerlerde.

neden bu kadar arttılar biliyormusun. çünkü ,evli olan erkeklerle ,beraberlik yaşayan kadınların sayısıda arttı da ondan. bu onlara cesaret verdi... biri olmazsa ikincisi olur nasılsa deyip şanslarını deniyorlar ve gerçektende ikinci oluyor.....

Son düzenleyen: Moderatör:
allah ıslah etsin evde eşleri duruken gözleri dışarda olan erkeklerin gözleri çıksın............
aynı şeyi eşleri yapsa namus abidesi olurlar .............
nasıl bir vicdanları var nasıl hem kendilerini hem eşlerini kandırıyorlar....anlamıyorum.......
bundanmı zevk alıyorlar........bu hastalıklı kişiler.....
aman uzak olsunlar.............
evli oldugunu bildigi halde ...hiç uzaklaşmayan kızlarda var..........
allah akıl fikir versin.........

Valla bu tür erkekten o tür kızlar öyle cogaldıki.
Her iki tarafıda allah ıslah etsin.

Gecen evli bi arkadaş bana kız bul dedi. Telefonda konuşurken söz arasında.
Bi çok kezde demişti ve ben her seferinde şakayla algıladım bazende gereken cevabı vermiştim.
Ama bu son söylediğinde şunu dedim.
Peki evdekinede bi tane bulalım iyi olmazmı dedim-tatlicadiarzu-
2-3 dakika seslenmedi:jeyyar:
10-15 tane önceden dizerdim falan dedi. Onada dizdirelim o halde dedim.:1closedeyes:
Küplere bindi. Elinden gelse küfür bile edicek o kadar sinir oldu:1closedeyes:
Mutlulugu arama onu evindekiyle yarat dedim...:delphin:

Ondan sonrada görüşmedim. Buldumu bulmadı mı? bilememsengözlerimebaksanab
Bulursa inş. yakalar eşilaelaelaelaelae

Genc kızlarımız bi pırlantaya bi kıcı poklu hediyeye aldanman.kaydirigubbakcemile
Sana ait olmayan bi eşyayı kendi malınmış gibi nereye kadar kullanabilirsin.
Sana ait olmasını istediğin eşyalara yönel.
Bunuda gectim. Kendi ailenizi göz önüne getirin.
Önce empati.:delphin:

bence bu kadar emin olma canım.rolünü o kadar iyi yapan var ki...bu arada nasıl anladıgını yaz da bizde faydalanalım
bu kadar eminim cnmm... evli erkek tipinden bile anlaşılır...
anlamayanları anlamıyorum ben asıll bekar erkek gibi olumu evli erkek evindeyken sen istediğin gibi onu arayabilirmisin o seni rahatlıkla arayamaz...ev numarasını verirmi gece msj çekebilirmi anında cevap verebilirmi bunlar en ufak şeyleri telefonnu sana verebilirmi çekindiği ir ton şey olurrr cnm akşam çıkış saatleri eve gidişi sorumlulukları giyiminden bile belli olur...

biriyle tanıştığım anda anlarım evlimi değilmi bu şekilde beni kandıracağını sanacak adamın aklını karışlarım

büyük lokma ye büyük söz konuşma diye bir söz var hatırlatmak isterim

bence bu kadar emin olma canım.rolünü o kadar iyi yapan var ki...bu arada nasıl anladıgını yaz da bizde faydalanalım

bende merak ettim doğrusu :kahve:

çok ilginç ya ne mantıkta olduklarını anlamıyorum gerçekten
bir arkadaşımda kızlar için aynı şeyi söylemişti
bir erkek yanında bir kız varken bir ortama girdiği zaman
diğer kızların onu daha güvenilir buldukları için ayartmaya çalıştıklarını
tek başına gidildiklerinde ise yüzlerine bakılmadıklarını söylemişti
güldüm geçtim hadi canım sende mantıksız mantık çok saçma demiştim
ama görüyorum ki bir beraberliği olan insanlar daha güvenilir olarak düşülmeye başlanmış
oysa ki tam tersi değil midir
yanında biri varken bir başkasına bakan yada ilgilenen güvenilmez değil midir
ben bu mantığı çözemedim çözen varsa anlatsın...

anlamicak ne var ya yaşınız 30 uzun üzerindeyse başta bikere tedbirli olucaksınız siz...
kaşrınıza bu yaşlarda ve yah daha büyük birileri çıkar bu yaş ortalamsının evli olma ihtimali zaten yüksekkk.. hee size bekarım mı dedii zaten senle gecek planlarından bahsedemez yapamaz..
ev adresini telefonunu bilmezsin telefonuna bakamazsın gece sei rahatlıkla arayamaz sen arasan anında cevap vermemez sürekli bir çekingenliği olur... tipinden bile belli olur be evli erkeklerr

bundan sonra tanıştığınnın kimliğine bak ben öyle yaparım:)) artık kimseye güven kalmadı

bence erkegin ahlakı anlayışı ve hayata karsı duruşu inancıyla alakalı bişey.. ayrıca evli oldugunu bile bile onlarla birlikte olan kadınlarında aynı sekilde.. ama iş adamda bitiyo.. 2.kadın banane adamın karısından benim keyfim yerinde deyip işine bakar (tasvip etmiyorum sadece ihtimal olarak söylüyorum) ama adam sorumlu oldugu karısına cocuklarına hatta yasalara karsı geliyor.. ve bunu umursamıyorsa o zaman ne diyeceksin ne yapacaksın.. dur desen durmaz otur desen oturmaz.. ayrıca evlilik bilincine varmıs bir erkek bunu yapmamsı gerektigini bile bile yapıyosa sadece Allahından bulsun, elleri ayaklarına dolansın, o evde ki kadına allah yardımcı olsun diyebiliyorum...

ayrıca arkadasım staj yapıyor.. ülkemizin güzel kurumlarından birinde.. kız 22 yasında.. ve kurumdaki hemen hemen büyün evli erkeklerin sözlü tacizine ugruyo.. davetler alıyo.. adamlala muhatap bile olmuyo yeri geliyo laf sokuyo (şahit oldum) ama uslanmak nedir bilmiyorlar...

bakın başımdan geçen birolayı anlatayım size.
arkadaşımın arabasında onun evine gidiyoruz 2 bayan. bir araba takip etmeye başladıarabada 2 erkek.... ne tarafa dönsek o da dönüyor..
arkadaşım dediki
bu benim eve kadar bizi takip edecek belli. evin yerini öğrenmesini istemem.
peki ne yapalım. ben kenara çekeyim. gelsin benzetirim dedi... çektik kenara. baktım bu indi geldi arkadaşımın tarafına.arkadaşım dediki
yeter artık ne takip ediyorsunuz. bakın üstelik ben evliyim dedi ve alyansını gösterdi... sizi polise şikayet edeceğiz yeter artık
adam ne yapsa beğenirsiniz.
utanmadan oda alyansını gösterip,ne farkeder ki,bizde evliyiz demez mi.
bir dellenmişim. cebimi aldığım gibi. şimdi sizi polise şikayet ediyorum dedim. plakanızı vereceğim. baktım. ben aramaya başladım. anında arabasına bindi ,çekti gitti..

benım bır erkek arkadasımsa, elınde söz nısan nıkah yuzugu olan kadınlara daha cok sarkıldıgını cunku eşine soyleyemıyceklerını bu yuzden yasayabıldıklerını soyledı
yuuuuuuuuuuuuuuuuuh dedım...... öyle mı yaa ,
her sey tersıne döndü

arkadaşımın arabasında onun evine gidiyoruz 2 bayan. bir araba takip etmeye başladıarabada 2 erkek.... ne tarafa dönsek o da dönüyor..
arkadaşım dediki
peki ne yapalım. ben kenara çekeyim. gelsin benzetirim dedi... çektik kenara. baktım bu indi geldi arkadaşımın tarafına.arkadaşım dediki
yeter artık ne takip ediyorsunuz. bakın üstelik ben evliyim dedi ve alyansını gösterdi... sizi polise şikayet edeceğiz yeter artık
bir dellenmişim. cebimi aldığım gibi. şimdi sizi polise şikayet ediyorum dedim. plakanızı vereceğim. baktım. ben aramaya başladım. anında arabasına bindi ,çekti gitti..

ya hadi diyim arkadaşını bilmemde sen genç güzel birisin
yemin ediyorum gençken bu kadar olmazdı 35 i geçtikten sonra bu bir iki sene içerisinde otobüs veya taksi beklerken durakta eğer kimse yoksa arabayı arabasını durdurup gideceğiniz yer yakınsa bırakayım diyen 4 , 5 kişi olmuştur
salaklar ne sanıyorlarsa yani öyle gösterişli frapan giyinen süslenen biride değilim

arkadaşım dediki

özürleri kabahatlerinden büyük yaa.kendileri asagılık oldugu için karsı tarafı da öyle zannediyorlar.

Allah ıslat etsin diyorum. Gerçi maşallah dizilerimiz, medya dünyasında görüp tanık olduklarımız.., bir yabancı özentisi sanki bunları haklı göstermeye çalışıyor. Kim ne derse desin etkilenen çok oluyor....

Malesef çok üzülerek kabul etmek gerekir ki bizim bayanlarımızdan yüz bulmasalar bu kadar cesur davranamazlar. Reddedilse bile bir diğerine, oda olmadı başkasına....

Back
X