Bıktım bu evlilikten

Ben evli degilim.
Ve boyle okudukca evlenmeyi dusunmuyorum.
Bence bi insan sevdiginin yuzunu guldurmek icin cabalar, tam tersi icin degil.
Evlilik isleri cok zor isler ya, ben sevemedim bi turlu. Baslmadan bitirmek geliyor icimden benim.
Halbuki evlilik planladigim kimsede yok, sevgilimde yok konustugumda yok.

O gam yuzunden eriyenlerden biride ben olacagim ah ah nerelere gitsem kafami hangi taslara vursam bilemiyorum.. Yani sevdik deger verdik evlendik diye bu durumun canimiza okumasimi gerekiyor.. Biktim bende inan.. Ne yapacagimi bilmiyorum.. Bosanmami destekleyen yok siddetli gecimsizlik yasiyorum ama dayak ve aldatma,kumar olmadikca bosanilmazmis zihniyetinde insanlar var etrafimda.. Bide ailemin karsisina ben cikardim ben yaptim bu hatayi ben ben bennn

Bende bu pisman olup ozurler dileyen sarilip open erkeklere hayranim. Benimki kuser susar oturur. Anlamiyorum bunlar gercekten boyle mi genelde burda okuyorum bu tip erkekleri.

Ben evliliklerde bile sınır olması gerektiğinine inanan biriyim yani rahatça saygısızlık yapabileceği durumu ona ayarlamama taraftarıym.. Yüz göz olunca maalesef insanlar karşı tarafın yumuşak kalbini rahatça yatabileceği yastık zannediyor ..

Hayatta her şey olduğu gibi evlilikte bir imtihan.
Her evlilik kötü, sevgi saygısız diye bir olayda yok. Sen öyle düşünme yani, uygun bir damat çıktığında kestirip atma

Hayatta her şey olduğu gibi evlilikte bir imtihan.
Her evlilik kötü, sevgi saygısız diye bir olayda yok. Sen öyle düşünme yani, uygun bir damat çıktığında kestirip atma

benim umidim yok canim ya.
Evlilik guzel bisey, ama yanlis kisiyi secersek o guzel sey cehenneme donusucek.
Hos zaten begenende yokki.
Yasim 21, bi ara gorucu usulu icin haberler gelirdi ama ben ´okuycam´ dedigim icindir galiba, hic kimse gelmiyor artik.
Bende ne icin dertleniyorum onuda bilmiyorum. 21 yasimda evlenicek degilim. gelen olsada evet demem.
Ama galiba bazen insanin hosuna gidebiliyor birileri trafindan begenilmek.
Neyse hayirlisi.

Hayatta her şey için o risk var, seçtiğimiz meslekte, evlilikte, doğurduğumuz çocukta :) Hayat bu risklerden ibaret, bu riskleri almazsak daha mutlu olur muyuz? Garantisi yok. Yaşın daha çooook küçük, karşına çıkan çok olur daha.
Hayırlısı olsun hakkında

Evet haklisin. Risk almak gerek bazen. O yuzden gorusmek isteyenleri artik kestirip atmiycam sanirim. Oturup birbirmizi tanimaktan zarar gelmez galiba. Tabi 2,3 sene sonrasina olur evlilik ancak, smdilik yasim cok kuck.

Bu sekilde devam ederse zamanla aşk da biter zaten bizde en başlarda öyleydik iki buçuk yılda bu halegeldik sevdiğim den bile supheliyim artık evlilik zor iş zıt karakterler evlenince hele daha zor iki tarafın da birbirinin düşüncelerine saygı duyması lazım tek sevgi yetmiyo

Eşinizin sizi hangi davranışlarinizdan dolayi suçluyor peki?
Sen sebep oluyorsun demiş. Ne yapıyorsunuz ona göre?
Titiz olcakmisim her dakka ev Toplu olcak ailesine kul köle olcam hergün anası yla takılcam hiçbir dediğine itiraz etmiycem bi sürü şey var bunun gibi

Nasıl dersler?

İstek birakmiyo ki işte ne bekliyorduk ne bulduk sen evlimisin nasıl esin sana karsi

4 senelik evliyim 13 senedir birlikteyiz, ben de o da birbirimize karşı kediyiz, sınırları aşmamaya ciddi özen gösteririz bağır çağır kavga kıyametten sonra aynı yatağa girecek yapıda değiliz ikimizde,o çok duygusal zaten,öyle

Eşinle cvakit gecirmiyceksin kimle vakit geçireceksin ortak noktalar var diye evlendik bizde ama çok çok farklı çıktı çok iyi anlaşıyorDuk nisanliyken ama evlenince hiç öyle olmuyo Muş aile konusunda çok hassas bizimkide o yüzden zitlasiyorux en çok ailesine tapiyo benimde çok sevmemi bağlanmami bekliyo bende öyle olmayınca deliriyo senin ailen böyle benim ailem böyle. ..

İşte yapı meselesi karşılıklı hersey yani sinirli koca çekilmiyor başına gelen beni anlar küfür eden hakaret eden koca vermesin Allah kimsenin basina can çıkar huy çıkmaz derler bi mucize bekliyorum ama zor yani

Evet adam olacak kiz bende merak ediyorum sizin evlilik hayatınızı püf noktalarının neler

Püf nokta bence evlilik öncesinden başlıyor,ben eşimle 9 sene flört ettim aptal aşıkta değildim,seviyorum görmeyiveriyim duymayıveriyim demedim özellikle irdeledim ölçtüm biçtim, benden ziyade diğer insanlara davranışlarını da gözlemledim,merhamet ve akıl çok önemliydi benim için ve öyle birini seçtim evlenmek için, dolayısıyla evlenince de sürpriz olmadı hiçbir şey

Bir de evlilik amaç değil benim için,dayak hakaret küfür vs gerekmiyor boşanmak için,seviyorum mutluyum evliyim sevgim biterse mutlu olmazsam boşanırım,çocuğum var sormadan söyliyim, beni bırakamaz düşüncesi erkekleri hoyrat yapıyo sanırım, bende o yok

Titiz olcakmisim her dakka ev Toplu olcak ailesine kul köle olcam hergün anası yla takılcam hiçbir dediğine itiraz etmiycem bi sürü şey var bunun gibi
Çocuk var mı? Erkek ev işine karisiyorsa bana da itici gelir.
Klasik yetiştirilmiş gelenekselci bir eş yani. Annesinden öyle görmüştür. Kadın dediğin öyle olmalıdır ona göre.
Sakin olmak zor evet yine de sakin olmaya çalışın . Tatlı tatlı anlatın eşinize.
Bunları evlilik öncesi görüştunuz mu? Evlilik öncesi taraflar birbirine açık olmalı.
Mesela ben sürekli annene gidemem evde işlerim olur tarzı konuşmalar yapmış miydiniz?

Amin canim bize sabır onlarada bize karşı sabir anlayış ve vicdan versin.benimki o konu dışında da iyidir yakındır ama sinir olunca kötü..
Sinirlerini aldirsak şunların ne güzel olurdu başka kötü alışkanlık yok işte içki karı kız yok bunlar da olsa hiç çekmem zaten de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…