İnşallahhhI
İs tatlıya bağlanmış zaten evet yenigelin haklısın burda gerçekten sevgi sağlam derinden olursa birde vefa varsa sorunlar cozulur.
Ben evliliklerde bile sınır olması gerektiğinine inanan biriyim yani rahatça saygısızlık yapabileceği durumu ona ayarlamama taraftarıym.. Yüz göz olunca maalesef insanlar karşı tarafın yumuşak kalbini rahatça yatabileceği yastık zannediyor ..Zor dayaniyorum artık bu adama yapıyo yapıyo sonra geliyo sarılıyor öpuyo bu nedir ya kır kır sonra bişey olmamış gibi davran bişeyler e kiziyo sonra benden çıkarıyor hincini ben nasıl sabrediyorum bilmiyorum artık derler ya duvarı nem insanı gam yıkar ya oynaticam yada kalpten gidicem heralde bigün insan niye sevdiğini üzer ki anlamıyorum
Ben evli degilim.
Ve boyle okudukca evlenmeyi dusunmuyorum.
Bence bi insan sevdiginin yuzunu guldurmek icin cabalar, tam tersi icin degil.
Evlilik isleri cok zor isler ya, ben sevemedim bi turlu. Baslmadan bitirmek geliyor icimden benim.
Halbuki evlilik planladigim kimsede yok, sevgilimde yok konustugumda yok.
Hayatta her şey olduğu gibi evlilikte bir imtihan.
Her evlilik kötü, sevgi saygısız diye bir olayda yok. Sen öyle düşünme yani, uygun bir damat çıktığında kestirip atma
benim umidim yok canim ya.
Evlilik guzel bisey, ama yanlis kisiyi secersek o guzel sey cehenneme donusucek.
Hos zaten begenende yokki.
Yasim 21, bi ara gorucu usulu icin haberler gelirdi ama ben ´okuycam´ dedigim icindir galiba, hic kimse gelmiyor artik.
Bende ne icin dertleniyorum onuda bilmiyorum. 21 yasimda evlenicek degilim. gelen olsada evet demem.
Ama galiba bazen insanin hosuna gidebiliyor birileri trafindan begenilmek.
Neyse hayirlisi.
Evet haklisin. Risk almak gerek bazen. O yuzden gorusmek isteyenleri artik kestirip atmiycam sanirim. Oturup birbirmizi tanimaktan zarar gelmez galiba. Tabi 2,3 sene sonrasina olur evlilik ancak, smdilik yasim cok kuck.Hayatta her şey için o risk var, seçtiğimiz meslekte, evlilikte, doğurduğumuz çocukta :) Hayat bu risklerden ibaret, bu riskleri almazsak daha mutlu olur muyuz? Garantisi yok. Yaşın daha çooook küçük, karşına çıkan çok olur daha.
Hayırlısı olsun hakkında
Bu sekilde devam ederse zamanla aşk da biter zaten bizde en başlarda öyleydik iki buçuk yılda bu halegeldik sevdiğim den bile supheliyim artık evlilik zor iş zıt karakterler evlenince hele daha zor iki tarafın da birbirinin düşüncelerine saygı duyması lazım tek sevgi yetmiyoYanlış anlamayın lütfen, tüm önyargılarımdan uzak bir şekilde sadece anlamaya çalışarak soruyorum. Aşk, insanı değiştirir, dönüştürür, çoğaltır, yeniden inşa eder. Kısacası, daha iyi ve güçlü biri haline getirir. Bu kadar öfke patlamasına maruz kalarak nasıl hala "aşık" kimliğimizi koruyabiliyorsunuz?
Titiz olcakmisim her dakka ev Toplu olcak ailesine kul köle olcam hergün anası yla takılcam hiçbir dediğine itiraz etmiycem bi sürü şey var bunun gibiEşinizin sizi hangi davranışlarinizdan dolayi suçluyor peki?
Sen sebep oluyorsun demiş. Ne yapıyorsunuz ona göre?
İstek birakmiyo ki işte ne bekliyorduk ne bulduk sen evlimisin nasıl esin sana karsiAman sende keyfini çıkarmaya bak,madem umudun var hala uğraş biraz, kedi gibi gezsin peşinde geceleri
Nasıl dersler?Evet aynen öyle dediğim gibi bunun derslerine gitti daha yeni bitti dersleri zaten. Evlenmeden önce daha farklıymış zaten evlenince çok daha iyi değişimleri oldu herkeste söyler. Eski mahalledr tanıdıkları haylaz oğlan değiştin mi sen be derler hatta...
Evet adam olacak kiz bende merak ediyorum sizin evlilik hayatınızı püf noktalarının nelerİstek birakmiyo ki işte ne bekliyorduk ne bulduk sen evlimisin nasıl esin sana karsi
İstek birakmiyo ki işte ne bekliyorduk ne bulduk sen evlimisin nasıl esin sana karsi
Eşinle cvakit gecirmiyceksin kimle vakit geçireceksin ortak noktalar var diye evlendik bizde ama çok çok farklı çıktı çok iyi anlaşıyorDuk nisanliyken ama evlenince hiç öyle olmuyo Muş aile konusunda çok hassas bizimkide o yüzden zitlasiyorux en çok ailesine tapiyo benimde çok sevmemi bağlanmami bekliyo bende öyle olmayınca deliriyo senin ailen böyle benim ailem böyle. ..benim evliliğim dışardan gayet iyi görünüyor yalnız eşim çok dünyevi şeyleri seviyor para gibi günlük işler gibi ben bu muhabbetlerden hoşlanmııyorum yanyana biraz uzun kalsakkı eşim sosyal hemen biribirimize sarıyoruz o yüzden çok vait geçirmenin iyi birşey olmadıgını düşünüyorum
İşte yapı meselesi karşılıklı hersey yani sinirli koca çekilmiyor başına gelen beni anlar küfür eden hakaret eden koca vermesin Allah kimsenin basina can çıkar huy çıkmaz derler bi mucize bekliyorum ama zor yani4 senelik evliyim 13 senedir birlikteyiz, ben de o da birbirimize karşı kediyiz, sınırları aşmamaya ciddi özen gösteririz bağır çağır kavga kıyametten sonra aynı yatağa girecek yapıda değiliz ikimizde,o çok duygusal zaten,öyle
Evet adam olacak kiz bende merak ediyorum sizin evlilik hayatınızı püf noktalarının neler
Çocuk var mı? Erkek ev işine karisiyorsa bana da itici gelir.Titiz olcakmisim her dakka ev Toplu olcak ailesine kul köle olcam hergün anası yla takılcam hiçbir dediğine itiraz etmiycem bi sürü şey var bunun gibi
Sinirlerini aldirsak şunların ne güzel olurdu başka kötü alışkanlık yok işte içki karı kız yok bunlar da olsa hiç çekmem zaten deAmin canim bize sabır onlarada bize karşı sabir anlayış ve vicdan versin.benimki o konu dışında da iyidir yakındır ama sinir olunca kötü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?