Bıktım bu evlilikten

Aynen öyle her istediğini yapıyorum başkası olsa diyorum sana katlanmaz Allah dağına göre kar verirmis ya bizlerinkide öyle heralde sabrediyprum bakalım nolcak sonumuz

Şunu da söyliyim benim kvde de baskındır,bana benzer o yönü,kpim de aşkım ruhum hayatım diye ölür karısına, yanı eşim kadının baskın olduğu bir evde büyüdüğü için babasından bu tip şeyler görmediği için kadına karşı naif belkide, kendi kişisel özellikleri de müsait,merhametli anlayışlı bir adam

alttan alınan bencıl sımarık ınsanlar ılıskılerını bu hale getırıyorlar
sevgı vardır elbet ama saygı gıtmıs oluyor zamanla bu tıp ınsanlarda
korkmadıkları cekınmedıklerı zaman boyle davranıyorlar
bebim eşimde böyledir
ama benden giden gitti

QUO. Valla al bendende okadar benimkide aynı kafa şimdiye kadar neleri affettim nelere katlandım.afettirmek için neler yapıyo.okadar diyorum kendime küsecem konuşmucam.bide bakıyorum canımlı cicimli oluyorum.hep aynı kısır döngü

Evet.benimde kp cok baskici sinirli asabi biriymis dusun odunla kafasini bile yarmis anlatirlarda boyle seyleride cok normal karsiliyolar. Kv de de oyle hic gocunmuyo.
Abileride cok sinirli bana hep der eltilerim seninki en iyisi hicbirine benzemiyo ama belki asiri seyler yapmiyo ama bben bu kadarina bile tahammul edemiyorum.

Tam can alıcı noktasıda bu ışte başka soze hacet yok adam olacak kiz..erkek babadan ne gormusse evinde onu yasatiyor.anne baba birbirine saygi dolu sevgi dolu ise cocuklari boyle bir ortamda buyumusse çocuklarda öyle öğrenip uyguluyor.eğer kavga dolu bir evse kavgacı sinirli ve siddete meyilli oluyorlar.Allah herkese sevgi ve huzur dolu ev yuva nasib etsin.

Bi akrabam da cocuk icin sabretti
20 yil bekledi cocugu buyusun akli ersin de baba sevgisinden mahrum kalmasin diye
Cocuguna bi sey belli etmemek icin kirk takla atti
Cocuk 21 yasindayken yine yeniden aldatildi kadin, bu sefer bosandilar.
Noldu peki? Cocuk annesine dusman oldu.
Degdi mi, vuruyor simdi kafasini duvarlara.

Bu tarz yaşamayı istemyenler olabilir bende istemem ama bunun içinde boşanılmaz bence kendi kocamdan bahsediyorum adam olacak kız senin kocanı anlatta bilelim senin hayatını nasıl yemiyor?
Bunun icin bosanilmazsa otur bosanma o zaman. Kimse yakana yapismadi bosan diye. Uyarildin burada, ne bu siddet bu celal.

şiddet görmek, bağırılıp, hakarete uğramak bence köklü kararlar almak için yeterli sebepler.
Ay hödüğe bak bir de sen yaptırıyorsun diyormuş!..

Gerçeği derken?
Mesela tüm bunların üstüne, ne söylerse bitirmeyi düşünürsünüz?
Valla eski konularımda yazdım cok şey yaşadım ağır şeyler hemde affettim aldatmadi bi onu da yaparsa bilmiyorum hazmedemem heralde Allah göstermesin yine de

Ayniii benim kocamm alıştım ben onu böyle seviyorum artık gül geç ay başları oluyo bunların

İyi düşünmen lazım herkes aynı olacak diye bi kaide yok ama çok baskın bi erkekle evlenme derim sinirli olmasın akıllı mantıklı yerinde hareket eden bi es seç kendine hı bide ailesine Dee çok bağlı olmasın ana kuzusu olmasin

Sevmiyosan huzurun yoksa çocuk da yoksa kimseye bakma insanı tüketiyor böyle insanlar işte saygı bitince sevgi de bitiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…