Aynen öyle her istediğini yapıyorum başkası olsa diyorum sana katlanmaz Allah dağına göre kar verirmis ya bizlerinkide öyle heralde sabrediyprum bakalım nolcak sonumuzBiz kendimize yapıyoruz kızlar bırakın naparlarsa yapsınlar kimseye haketmediği kadar değer vermeyin şımarıyolar çok seviyoruz üstlerine çok düşüyoruz diye bulunmaz bursa kumaşı sanıyolar kendilerini hiç umursamayın onlar nasıl davranıyosa sizde öyle davranın bence
Çok dolmuş çok uzulmussun sen arkadaşım yaaSinirlerini aldirsak şunların ne güzel olurdu başka kötü alışkanlık yok işte içki karı kız yok bunlar da olsa hiç çekmem zaten de
Evet benimde aklım almiyo seviyosun kırma maya dikkat edersin ben alıştım artik ama ömür geçmez böyle bunaldim da hep içime atiyorum[/QUO. Valla al bendende okadar benimkide aynı kafa şimdiye kadar neleri affettim nelere katlandım.afettirmek için neler yapıyo.okadar diyorum kendime küsecem konuşmucam.bide bakıyorum canımlı cicimli oluyorum.hep aynı kısır döngü
Evet.benimde kp cok baskici sinirli asabi biriymis dusun odunla kafasini bile yarmis anlatirlarda boyle seyleride cok normal karsiliyolar. Kv de de oyle hic gocunmuyo.Şunu da söyliyim benim kvde de baskındır,bana benzer o yönü,kpim de aşkım ruhum hayatım diye ölür karısına, yanı eşim kadının baskın olduğu bir evde büyüdüğü için babasından bu tip şeyler görmediği için kadına karşı naif belkide, kendi kişisel özellikleri de müsait,merhametli anlayışlı bir adam
Tam can alıcı noktasıda bu ışte başka soze hacet yok adam olacak kiz..erkek babadan ne gormusse evinde onu yasatiyor.anne baba birbirine saygi dolu sevgi dolu ise cocuklari boyle bir ortamda buyumusse çocuklarda öyle öğrenip uyguluyor.eğer kavga dolu bir evse kavgacı sinirli ve siddete meyilli oluyorlar.Allah herkese sevgi ve huzur dolu ev yuva nasib etsin.Şunu da söyliyim benim kvde de baskındır,bana benzer o yönü,kpim de aşkım ruhum hayatım diye ölür karısına, yanı eşim kadının baskın olduğu bir evde büyüdüğü için babasından bu tip şeyler görmediği için kadına karşı naif belkide, kendi kişisel özellikleri de müsait,merhametli anlayışlı bir adam
Toplu böyle bir sürü kişi oluyo orda anlatıyorlar bişeyler galiba değişik değişik dersler bilmiyorum ben hiçde anlattığına göre masaya hepsi toplanıyormuş sınav gibi bişeylerde yapıyorlarNasıl dersler?
kız Ne sınavı sanki Mahşer sınavı gibi anlattin hiçbir şey anlamadık kiToplu böyle bir sürü kişi oluyo orda anlatıyorlar bişeyler galiba değişik değişik dersler bilmiyorum ben hiçde anlattığına göre masaya hepsi toplanıyormuş sınav gibi bişeylerde yapıyorlar
Hepimiz sabrediyok başka çaremz varmı ki bebşlerin hatrı için herşeye katlanıyok işteAynen öyle her istediğini yapıyorum başkası olsa diyorum sana katlanmaz Allah dağına göre kar verirmis ya bizlerinkide öyle heralde sabrediyprum bakalım nolcak sonumuz
Bende pek anlamıyorum hani dizide filmde görmüşsünüzdür böyle içki bıraktırmak içinde oluyor ya toplu bi yerler dershane gibi düşünkız Ne sınavı sanki Mahşer sınavı gibi anlattin hiçbir şey anlamadık ki
Bunun icin bosanilmazsa otur bosanma o zaman. Kimse yakana yapismadi bosan diye. Uyarildin burada, ne bu siddet bu celal.Bu tarz yaşamayı istemyenler olabilir bende istemem ama bunun içinde boşanılmaz bence kendi kocamdan bahsediyorum adam olacak kız senin kocanı anlatta bilelim senin hayatını nasıl yemiyor?
şiddet görmek, bağırılıp, hakarete uğramak bence köklü kararlar almak için yeterli sebepler.
Ay hödüğe bak bir de sen yaptırıyorsun diyormuş!..
Valla eski konularımda yazdım cok şey yaşadım ağır şeyler hemde affettim aldatmadi bi onu da yaparsa bilmiyorum hazmedemem heralde Allah göstermesin yine deGerçeği derken?
Mesela tüm bunların üstüne, ne söylerse bitirmeyi düşünürsünüz?
İyi düşünmen lazım herkes aynı olacak diye bi kaide yok ama çok baskın bi erkekle evlenme derim sinirli olmasın akıllı mantıklı yerinde hareket eden bi es seç kendine hı bide ailesine Dee çok bağlı olmasın ana kuzusu olmasinBen evli degilim.
Ve boyle okudukca evlenmeyi dusunmuyorum.
Bence bi insan sevdiginin yuzunu guldurmek icin cabalar, tam tersi icin degil.
Evlilik isleri cok zor isler ya, ben sevemedim bi turlu. Baslmadan bitirmek geliyor icimden benim.
Halbuki evlilik planladigim kimsede yok, sevgilimde yok konustugumda yok.
Seninki neler diyo ki hakaret var mı ben sindiremiyorumAyniii benim kocamm alıştım ben onu böyle seviyorum artıkgül geç ay başları oluyo bunların
Sevmiyosan huzurun yoksa çocuk da yoksa kimseye bakma insanı tüketiyor böyle insanlar işte saygı bitince sevgi de bitiyoO gam yuzunden eriyenlerden biride ben olacagim ah ah nerelere gitsem kafami hangi taslara vursam bilemiyorum.. Yani sevdik deger verdik evlendik diye bu durumun canimiza okumasimi gerekiyor.. Biktim bende inan.. Ne yapacagimi bilmiyorum.. Bosanmami destekleyen yok siddetli gecimsizlik yasiyorum ama dayak ve aldatma,kumar olmadikca bosanilmazmis zihniyetinde insanlar var etrafimda.. Bide ailemin karsisina ben cikardim ben yaptim bu hatayi ben ben bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?