bıktım:(:( canımdan bezdim

Kod:
anladığım kadarıyla açık bir bayansınız o kapalı bir bayanın yaptıklarını sizden istiyor.o zaman gidip kapalı birini bulsun....!!!!

yok hayır kapalıyım. ama azcık dAR bişe giydirmez aile arasında bile. yani erkek kuzenlerin yanında felan

Merhaba canım. Anladığım kadarı ile konunun özü "kıskançlık". Ama bana göre kıskançlık demek insanı kısıtlamak değil. Bu anlattıkların tamamen özgüven eksikliği ve karşı tarafa olan güvensizlik. Tabiki seven kıskanır ama kısıtlamaz. Mesela; tek başına bir çok erkeğinde olduğu bir ortama gideceksindir erkekleri tanımıyorsundur orda karışabilir ama o erkekler senin arkadaşınsa karışması anlamsız. Heleki senin sevgilinin olduğunu biliyorlarsa kıskanılacak bir durum yoktur. Neyse konu bu değil biliyorum ama sadece bir örnekti. Ben gelemem kısıtlamaya. Ailem tarafından da hiç kısıtlanmadım. Eğer ki beni kıskanıyorsa ve bazı şeyleri kendince yasaklamaya çalışıyorsa bana nedenini söyleyecek banada mantıklı gelirse uyarım ama yok saçmaysa beni tatmin etmiyorsa hiç kusura bakmasın ona göre yaşayamam hayatı. Evlendiğini düşün? Hep bir kısıtlama olayı. Bensiz bi yere gidemezsin, arkadaşlarınla dışarıda görüşemezsin, bensiz gezemezsin, balkona çıkamazsın falan muhabbeti. Bunlar olan şeyler. Dört duvar arasında ömür mü geçer Allah aşkına?
Karşındaki insanı değiştiremezsin bunu unutma. Onu kabul edip nişanlanmışsın katlanacaksın üzgünüm.. :26: Umarım az da olsa değişmeye çalışır çünkü bu durumda hep mutsuz olacaksın.

aynwn öle çok güzel özetlemişsin tşk ederm. işte ben diyemiyorum kısıtlıyosan beni bitti diye nişanlım sonuçda ha deninmi ayrılamıyosunki onuda seviyorum ama napcagımı şaşırdım üzüyo benii. evet dogru söylemişsiniz kısıtladıgı yer benim içinde uygunsa tamam derim die ama bizimkine göre o uygun bulmuyosa bitmiştir. belkide amacı canımı yakmak

Canım senin kafanı karıştırmak istemem ama sen bu hayata bir daha gelmeyeceksin kii ? Nişanlı olunca her şey daha farklı olur tabiki. Ayrılık kararı çok daha zor olur ama seni mutsuz eden üzen birini nasıl olurda hala seviyorum dersin anlayamıyorum ya Demekki yapı meselesi bu. Ben biri beni haddinden fazla üzdüğü zaman soğuyorum ve uzaklaşıyorum. Karşıma biri çıksa değerimi anlasada aşık olsam

size bişe söyleyemem ' nie seviyorum demicem ' diyemem çok haklısınızzz. ama farklı nedenler var ortada bide nişanlıyız ailem etraf ne der. biliyorum saçmaa onlar için hayat devam ettirmek ama öle işte herkesin içinde bir derdi vardır ya iştee öylee benmkiside. bende soguyorum ama sonradan kendini affettiriyo nasıl ediyo bilmiyom ama seviyorum işte. tabiki sevmek herşey degil olmuyoda saten eskiden dersim sevim yeter başka bişe istemem ama simdi sadece beni mutlu eden biri istiyorum. bazen diyorum keşke su hayata hiç gelmeseydim kaderim çok agır yazılmış nereye gidersem gidim bi çıkış yol bulamıyorum.

nişanlın şimdiden böyleyse ohooo işin zor senin, aklın varsa evlenme. hayatı zindan eder sana, kıskançlığıyla resmen esir alır seni...şimdi böyleyse sonrasında kork kızım...evlenınce kapatır eve senı, arkadaslarından bıle kıskanır, heeee değişir diyorsan, kendını kandırırsın...bu lafımı da evlendığın zaman sakın unutma cnm , o zaman anlayacaksın, çok sevıyor olabılır senı, kıskanclıgı ondandır dıyenlere ınanma, kıskanclık var kıskanclık var...senınkının kişilik analizini yaptım valla..bu tarz erkekler deli gibi sever, bunun yanında hayatı zından eder paranoyaklıklarıyla, seni üzdükten sonra deli gibi sevse ne cıkar....

bazen diyorum çekim gidim nerye olursa olsun ölüm yeterki kurtulm bu hayattan die. ama yapamıyorum ailemin yüzünü nasıl yere getiririm onlar benm yüzümden gözlerinden bi damla yaş düşse kahrolurum ben içim çok dolu kızlar tartıştık

aynen öyle ' seni üzdükden sonra deli gibi sevse ne çıkar'

saçmalama bı erkek yüzünden nıye öyle seyler düşünüyorsun, zamanında nasıl bı baskasını sevdıysen, unuttuysan, ınan cnm bunu da unutursun...biz insanlar böyeyızdır...sevıyorsak,üzülüyorsak onsuz hayat olmayacak dıye düşünüyoruz, ama zaman herseye ılacını katıyor...

Ölmek de ne demek yaaaa Duymayım bir daha Madem bu kadar mutsuzsun konuş ailenle olmuyor de evlenince daha mutsuz olurum de. Ama gerçekten böyle düşünüyorsan tabi. Sonuçta seni tanımıyorum ne yaşadığını bilmiyorum. Belki bir anlık sinirle yazıyorsun veya bir kaç olaydan dolayı yazıyorsun bilemiyorum şimdi. Ama gerçekten hayattan zevk alamayacak hale geldiysen hep mutsuz olursun. Korkaklar hayatı geriden izlemeye mahkumdurlar Sen bilirsin tatlım hiçbir şey için geç kalmış değilsin. Sonuçta mutsuz olan sensin. Bırakın şu etraf muhabbetlerini. Kim ne derse desin ailen anındaysa problem yoktur inşallah hakkında hayırlısı olur

ahh canım ne kadar güzel söylüyosun ama olmuyo ALLAHA biraz inancım olmasaa yaşadıgım yer ortam insanlar hep laf peşinde sonra ailemm var onlarda çok üzülür. çünkü ben istedim onu ailemde tamam dedi şimdi nie peki dicekler. ailem benim için herşeyi yaptı bende yapmak isterim ben ayrılsam bişe demezler ama onlarda üzülür uyuyamazlar biliyorm üzmek istemiyrm. oyüzden allahım ecelimle canımı alsın diyo yalvarıyorum

aynen öyle ' seni üzdükden sonra deli gibi sevse ne çıkar'

valla öyle durum..etrafındakı deneyımlı ınsanlara sor...evlendıkten sonra erkegın kıskançlıktan yaptıkları bezdiriyor eminim bu konuda bezen, hatta artık sevmeyen ınsanlar vardır..sırf ayrılmak zor gelıyor, etraf ne der dıye ayrılamıyorlardır, bu sekılde kım bılır ne kadar cok ınsan vardır...kıskançlık sevıye sevıyedır, senınkı son sevıyesınde ve buda hastalık ve paranoyaklık belırtısı..kım ne derse desın.. belırtıler: arkadaslarına karısıyor ise, eskı davalarını soruyor ise, bıldıgı bazı davalar var ve sureklı yuzune vuruyor ise, giyimine , işine, gittiğin yerlere karısıyor hatta tartısıyor ısenız vaz geç arkadasım bu sevdadan!!!..evlendıkten sonra iş işten geçmiş oluyor!!..

amin saol. bi anlık sinir degil şimdi tartışdık ama hep böle olur olmaz herşeye üzüyo beni seviyorum ama sevmek care degil. babam hep derdide inanmazdım şimdi anlıyorum. etrafın lafına gelince o konuda haklısınız ama olmuyo iştee. inanın nerye dönsem bütün kapılar kapalı

ne demeliyim ki dogru hepsi var igreniyorum kendimden. kendimi sevmiyorum demekki ben

nişanı atan ilk sen olmuş olmayacaksın cnm, eger öyle bişey olursa...sen nısanlıyken şu davranıslarına katlanamıyorsan, evlendıkten sonra nefret edersın hayatından...ve o zaman aılenı uzersın...suan hiç bişey için geç deıl...etrafımdakı arkadaslarımdan bılıyorum sahit oldum çünkü...

ne demeliyim ki dogru hepsi var igreniyorum kendimden. kendimi sevmiyorum demekki ben

şimdi ki acın tatlı acı, evlendıkten sonra gercek acıyı anlarsın cnm...iyi düşün, ve senınkı kesın konusmaktan da anlamıyordur, huylu huyundan vaz geçmez..yanlıs anlama benı!! ben senın düşünüyorum sadece yazık olmasın sana..özgürlüğüne düşkünsen, işin gücün varsa sakın hata yapma bence..cunku evlendıkten sonra kesın calıstırmayacak senı..

Ben anlamıorum sizi kızlar 4 yıllık ilişkim vardı kendımı arattırmaktan mesaj attırmaktan bıkmıştım artık iyi kıskançtı sevıodu guya ama noldu bu yaz ıkı kez tatıle gittik birinin dönüşünde görüşemeden terk etti beni gözü hep elin zilli kızlarındaydı -benden çok çok çirkinlerdi -telefonu hep kız mesajı vs dolu olurdu ya faceten eklerdi ya herkese sevgilim yok derdi düzeltecem die hırs yapmıştım artık ama olmadı işte çok üzüldüm çok yıprandım karşıma hiç şöle adam gibi bi adam çıkmadı( size sahip çıkan merak eden koruyup kollayan (hemde bu devirde) birini bulmuşsunuzda yakınıosunuz Allah aşkına olmayanlar terk edilenler naapsın?

herşey tamam haklısınız. ama suda var oturup düşünüyorum onsuz yapabilirmisn HAYIR ... onu başkasının kolunda gördügünde için yancakmı EVET... peki ya nasıl dayanırım yüzügü atmaya onsuz olmaya. bide bu sıkıntı var. dedigim gibi nerye dönersem dönüm yolum hep kapanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…