herşey tamam haklısınız. ama suda var oturup düşünüyorum onsuz yapabilirmisn HAYIR ... onu başkasının kolunda gördügünde için yancakmı EVET... peki ya nasıl dayanırım yüzügü atmaya onsuz olmaya. bide bu sıkıntı var. dedigim gibi nerye dönersem dönüm yolum hep kapanıyo
Ben anlamıorum sizi kızlar 4 yıllık ilişkim vardı kendımı arattırmaktan mesaj attırmaktan bıkmıştım artık iyi kıskançtı sevıodu guya ama noldu bu yaz ıkı kez tatıle gittik birinin dönüşünde görüşemeden terk etti beni gözü hep elin zilli kızlarındaydı -benden çok çok çirkinlerdi -telefonu hep kız mesajı vs dolu olurdu ya faceten eklerdi ya herkese sevgilim yok derdi düzeltecem die hırs yapmıştım artık ama olmadı işte çok üzüldüm çok yıprandım karşıma hiç şöle adam gibi bi adam çıkmadı( size sahip çıkan merak eden koruyup kollayan (hemde bu devirde) birini bulmuşsunuzda yakınıosunuz Allah aşkına olmayanlar terk edilenler naapsın?
Ben anlamıorum sizi kızlar 4 yıllık ilişkim vardı kendımı arattırmaktan mesaj attırmaktan bıkmıştım artık iyi kıskançtı sevıodu guya ama noldu bu yaz ıkı kez tatıle gittik birinin dönüşünde görüşemeden terk etti beni gözü hep elin zilli kızlarındaydı -benden çok çok çirkinlerdi -telefonu hep kız mesajı vs dolu olurdu ya faceten eklerdi ya herkese sevgilim yok derdi düzeltecem die hırs yapmıştım artık ama olmadı işte çok üzüldüm çok yıprandım karşıma hiç şöle adam gibi bi adam çıkmadı( size sahip çıkan merak eden koruyup kollayan (hemde bu devirde) birini bulmuşsunuzda yakınıosunuz Allah aşkına olmayanlar terk edilenler naapsın?
şimdi ki acın tatlı acı, evlendıkten sonra gercek acıyı anlarsın cnm...iyi düşün, ve senınkı kesın konusmaktan da anlamıyordur, huylu huyundan vaz geçmez..yanlıs anlama benı!! ben senın düşünüyorum sadece yazık olmasın sana..özgürlüğüne düşkünsen, işin gücün varsa sakın hata yapma bence..cunku evlendıkten sonra kesın calıstırmayacak senı..
yok yanlış anlamıyorum haklısınız aksine benm derdimi dinlediginiz için saolun. bütün sözlerinizde haklsıınız ama yapamıyrm işte. herkesin içinde söyleyemeyecegi bi derdi vardır
ahh cnm ahhhh sen paranoyak bı erkegın nasıl oldugunu anlayamazsın..iş sadece sevgıde bıtmıo, delı gıbı sevmiş, ama hayatımın ıcıne ettıkten sonra naapım öyle sevgıyı!!..ılerıde basına gelınce anlarsın!!.
aynen öyleee sevgi bumu haaa bumuyaşamayan bilemez sevgi üzmek aglatmakmı.
bır kadın ıcın en berbat sey paranoyak bırını sevmektır!!..sevıyorsundur, yanmıssındır artık...
sorunumuzu gnel olarak söle anlatım. mesela gözümün rimeline varana kadar karışır neymiş sürmicekmisim kıskanıyomuş gözlerim güzel oluyomuş... çarşıya annemle felan göndermez beraber gitcez der buda sıkıntı çünkü annemde o ne demek oluyo öle diyo ben varım nolcak diyo iki arada kalıyorum bunu ona söledim ama kıskanclıgından kurallarınıda ezemiyosonra dar badiler giymicekssin üzerine bişe alcaksın diyo. yanii anlıcanız bıktım boguyo artık...
offfff evetttt
cnm hastalık derecesındeyse kıskanclıgı evlenmeden bıtır derım hayatını sındar eder sana rımelıne helekı annenle gezmene bıle karısabılıyosa kusura bakma ama cnm hasta ruhlu bence
cnm hastalık derecesındeyse kıskanclıgı evlenmeden bıtır derım hayatını sındar eder sana rımelıne helekı annenle gezmene bıle karısabılıyosa kusura bakma ama cnm hasta ruhlu bence
nie bu hayat bana gülmüyooonie hep aglatıyo nasıl bi kader bu. bitek kıskançlık olsa nese her seferin de üzüyo
burcu ne?? akrep yengeç??
koç onunkide benim kide
nie bu hayat bana gülmüyooonie hep aglatıyo nasıl bi kader bu. bitek kıskançlık olsa nese her seferin de üzüyo
kesinlikle!!!!..........nasıl olsa bı gün bıkacak, erkegın tavırlarından...o gün bugun olmasa da, bi gün gelıcek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?