cnm bak evlı degıldın daha ben sana dıcem tek sey kurtar kendını ! evlenınce dusunsene 24 saat bırlıkte olcaksınız ve de lutfen yanlıs anlama ama nısanlın cok cahil geldi bana
sevgı bı yere kadar basen ınsan canaından bezebılıyo cedden sevgısı batsın dıyebılıyo ben de yasadım cunku bılıyorum
sevgı bı yere kadar basen ınsan canaından bezebılıyo cedden sevgısı batsın dıyebılıyo ben de yasadım cunku bılıyorum
ahh cnm ahhh aynen öyle...onun ugruna ölebılcegın insanı bı mudddet sonra görmek ıstemıyorsun o derece ama seven ınsanın bunu sımdı anlaması o kadar zor kii, o ,anlasa yürek anlamaz!!! anca zaman öğretır ...
şimdi arkadasımıza ne söylesek boş, ama evlendıgı zaman anlayacak sözlerimizin doğruluğunu!!.
sevdıgın müddetçe bu korkuyu yenemesssin cnm... yaşayacaksın ve göreceksin..evet anlatamıyorum yüregimeeonu bırakamam sanıyo ondan bukadar üzüyo. kaybetme korkusu olsa yapamaz. napmam lazımmm yardım edin inanın çok zor durumdayım. kaybetme korkusu nasıl verebilrm
ne dedı pekı sen ole dıyınce cnm ? bu arada olcakları soleyım devam eersen cnm uzulmenı ıstemem ama daha sonra uzulcene sımdı uzulkı evlenınce daha kotuaynen öyle sevgisi batsınnnnnnkeşke sevmeseydimmmm keşke bunu onada söyledim
ne dedı pekı sen ole dıyınce cnm ? bu arada olcakları soleyım devam eersen cnm uzulmenı ıstemem ama daha sonra uzulcene sımdı uzulkı evlenınce daha kotuoncelıkle okuyosan onun ıcıcn buyuk sorundur calıstırmaz okumuyosan hıc calıstırmaz ılerde cocuk olunca duzelcenı sanırsın ama aslında felaketın olur daha kotu seyler olur artı sıddet bıle uygular sana hadı esın kısnakıyo onunla ayrı ugrasıyosun bı de bubun annesı babası yok kardesı mardesı derdın olur ohooooo bunlar genel seyler daha annenden bıle kıskanıyomus senı aannene gondermez bı suru sey canım benım ya
merve aklın yolu bir...
ne dedı pekı sen ole dıyınce cnm ? bu arada olcakları soleyım devam eersen cnm uzulmenı ıstemem ama daha sonra uzulcene sımdı uzulkı evlenınce daha kotuoncelıkle okuyosan onun ıcıcn buyuk sorundur calıstırmaz okumuyosan hıc calıstırmaz ılerde cocuk olunca duzelcenı sanırsın ama aslında felaketın olur daha kotu seyler olur artı sıddet bıle uygular sana hadı esın kısnakıyo onunla ayrı ugrasıyosun bı de bubun annesı babası yok kardesı mardesı derdın olur ohooooo bunlar genel seyler daha annenden bıle kıskanıyomus senı aannene gondermez bı suru sey canım benım ya
aynen cnm sahsen oyle bırıyle evlenmek saglıga da zaralı psıkojın bozulur cnm sevgı mevgı ıkıncı sıraya koy onu en onemlısı anlasabılmenız kı o da yok sureklı uzuluyorum dıyosun sence saglıklı bı ılıskı mı bu ben hıc sanmıyorum yazık olur genclıgıne
aynen cnm sahsen oyle bırıyle evlenmek saglıga da zaralı psıkojın bozulur cnm sevgı mevgı ıkıncı sıraya koy onu en onemlısı anlasabılmenız kı o da yok sureklı uzuluyorum dıyosun sence saglıklı bı ılıskı mı bu ben hıc sanmıyorum yazık olur genclıgıne
yok annemden kıskanmıyo güya göndermicek beni dışarı ondan öle yapıyo.. okumuyorum bunuda belirteyim.. 19 yaşında oda bende acaba askere gidince düzelirmi. ehilleşirmi. çocuk gibiii ben caba gösteriym o umursamıyo seviyo ama öle bi huyu var. keşke bende umursamaya bilsem
yazık olacagı kadar oldu satenbırak gençligi hiç bişeym kalmadı su hayatta
düzelmez şimdi böyleyse askerden sonra daha beter olur...sonuçta karakterı öyle onun...askerden dönünce degısecegı tek sey, annesıne daha düşkün olur...
cnm görende evlenmıssın, ve aşiret ailesine gelın gitmişsin zanneder..
neden amaçogu kişi askerden gelince ehilleşir düzelir der. sahit olanlarda var buna umudumu bagladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?