- 12 Temmuz 2006
- 3.511
- 2.051
- 698
- Konu Sahibi baxsx_belasxix
-
sabaha ne hacet gece götürsün...çok uğraştım ama durmadılar vallahi
konu sahibi ''bu yüzden boşancam'' derken bıkkınlığını ifade etmiş ciddi ciddi booşanmayı değil.....
Eltin muhtaç olur, hasta olur amenna ama senden benden sağlamsa kesinlikle kendini yıpratma bence getirince müsait değilim de yolla, olmadı açık açık konuş
Bizde de geçen sene aynı sorun vardı bizim site havuzlu diye çocuklarını bize gönderiyordu çocukları küçük degil ama hiç birşey begenmiyorlar kızı 16 yaşında oğlu 12 yaşında yaptıgımız yemekleri yemiyorlar her gün kısır ,et,hamburger,börek,döner,mantı ve içli köfte yapacakmısız birde havuzdan çıktılar mı üstleri sulu sulu parkelerin üstünde oturuyorlardı üstleri bile çıkarmadan ben kaç sefer uyardım ablacım üstleri banyoda degiştirin ama nafile anlamıyorlar parkeleri su içinde bırakıyorlardı kızının okudugu okul bizim semtteydi kendi evleride yakın sayılır araba ile en fazla 20 dk bizim evden yürüyerek 5 dk annesi demez mi kızım sizin evde kalsın liseyi bitirinceye kadar annem açık açık söyledi benim de kendime göre işlerim var oturmaya gelebilirsiniz ama 4 sene boyunca zor olur dedi çünkü kızın hiç birşeyi begenmiyor dedi yaptıgımız yemekleri bile yemiyor dedi sonra beni x yengem aç bıraktı diye bütün her yere duyurur birde dedikosu çok kızın biz evin içinde ne yaparsak annesine yumurtluyor özel hayat diye bişey kalmayacak geçen yıl havuz içinde üç boyunca bizde kalacaktı ev sahibilerinin misafirlere günlük 3 lira oldugu duyunca vazgeçti annesi her konuşmasında biz ayda 70-80 binlira kazanıyoruz der ama 3 lirayı çok buluyor neymiş de ben sizin misafirinizim diyor günlük 3 lirayı siz ödeyeceksiniz dedi kardeşiyle kalacaktı bide annemde sen kendi zevkin için gireceksin dedi günlük 6 lirayı ben ödeyemem 3 ay boyunca dedi neyseki bu sene annemin tavrını anladı göndermedi çocuklarını ki göndersede zaten alınmaz dı havuza çünkü sadece ev sahipleri girdi bu sene misafir alımlarını yasakladılar.
havuzun paralı olması iyi olmuş demek ki herkes şikayetçi olunca ÇÖZÜMÜ BULMUŞLAR sende dertten kurtulmuşsun ,insanları enayi yerine koyun akrabalardan nefret ediyorumBizde de geçen sene aynı sorun vardı bizim site havuzlu diye çocuklarını bize gönderiyordu çocukları küçük degil ama hiç birşey begenmiyorlar kızı 16 yaşında oğlu 12 yaşında yaptıgımız yemekleri yemiyorlar her gün kısır ,et,hamburger,börek,döner,mantı ve içli köfte yapacakmısız birde havuzdan çıktılar mı üstleri sulu sulu parkelerin üstünde oturuyorlardı üstleri bile çıkarmadan ben kaç sefer uyardım ablacım üstleri banyoda degiştirin ama nafile anlamıyorlar parkeleri su içinde bırakıyorlardı kızının okudugu okul bizim semtteydi kendi evleride yakın sayılır araba ile en fazla 20 dk bizim evden yürüyerek 5 dk annesi demez mi kızım sizin evde kalsın liseyi bitirinceye kadar annem açık açık söyledi benim de kendime göre işlerim var oturmaya gelebilirsiniz ama 4 sene boyunca zor olur dedi çünkü kızın hiç birşeyi begenmiyor dedi yaptıgımız yemekleri bile yemiyor dedi sonra beni x yengem aç bıraktı diye bütün her yere duyurur birde dedikosu çok kızın biz evin içinde ne yaparsak annesine yumurtluyor özel hayat diye bişey kalmayacak geçen yıl havuz içinde üç boyunca bizde kalacaktı ev sahibilerinin misafirlere günlük 3 lira oldugu duyunca vazgeçti annesi her konuşmasında biz ayda 70-80 binlira kazanıyoruz der ama 3 lirayı çok buluyor neymiş de ben sizin misafirinizim diyor günlük 3 lirayı siz ödeyeceksiniz dedi kardeşiyle kalacaktı bide annemde sen kendi zevkin için gireceksin dedi günlük 6 lirayı ben ödeyemem 3 ay boyunca dedi neyseki bu sene annemin tavrını anladı göndermedi çocuklarını ki göndersede zaten alınmaz dı havuza çünkü sadece ev sahipleri girdi bu sene misafir alımlarını yasakladılar.
Ne arsız çocuklarmış bunlar yahu iyi ki arkanda annen varmış seni koruyacak
Annem bizi herşeye korur her zaman arkamızdadır annem ve babam annem çok sabırlı bir insandı ama artık son zamanlarda çıkarcı insan yüzünden sabır falan kalmadı kadında
havuzun paralı olması iyi olmuş demek ki herkes şikayetçi olunca ÇÖZÜMÜ BULMUŞLAR sende dertten kurtulmuşsun ,insanları enayi yerine koyun akrabalardan nefret ediyorum
Arkadaşım hiç sorma bir komşumuz anneme demişti alırken havuzlu ev almayın diye ben aldım başım çok agrıdı tanımadıgım akrablarım bile çıktı demişti daha sonra babacıgım ev almaya karar verdi kardeşim havuzlu olsun diye tuttudu kendisi sporcu olunca kaslarının gelişmesi için yüzmesi gerek neyse aldık evi geçen yıl tanımadıgımız akrablar çıktı çıktı geldi evimizin yolunu bilmeyenler bile annemin eltisi en çok o sorun çıkardı annem en sonunda havuz için gelecekseniz gelmeyin ama beni ve ailemi görmeye geliyorsanız başımın üstünde yeriniz var dedi bu sene site sakinleri şikayet etmiş yönetime bazen sitedeki oturan insanların isimleri bile kullanarak havuza gelmek isteyenler oluyormuş kapı önlerinde zillerde isimler yazıyor ya ben falanca kişinin akrabasıyım arkadaşyım deyip görevliyi kandırmaya çalışıyorlarmıi bu insanlar hırlımı hırsızmı bilinmez o yüzden yasakladılar bu sene annemde kurtuldu havuza gelen insanlara birde yemek çıkartıyordu haftanın 7 günü bizim ev doluydu resmen bunun birde maddi tarafı falan var işte bu sene kurtulduk neyse
Arkadaşım hiç sorma bir komşumuz anneme demişti alırken havuzlu ev almayın diye ben aldım başım çok agrıdı tanımadıgım akrablarım bile çıktı demişti daha sonra babacıgım ev almaya karar verdi kardeşim havuzlu olsun diye tuttudu kendisi sporcu olunca kaslarının gelişmesi için yüzmesi gerek neyse aldık evi geçen yıl tanımadıgımız akrablar çıktı çıktı geldi evimizin yolunu bilmeyenler bile annemin eltisi en çok o sorun çıkardı annem en sonunda havuz için gelecekseniz gelmeyin ama beni ve ailemi görmeye geliyorsanız başımın üstünde yeriniz var dedi bu sene site sakinleri şikayet etmiş yönetime bazen sitedeki oturan insanların isimleri bile kullanarak havuza gelmek isteyenler oluyormuş kapı önlerinde zillerde isimler yazıyor ya ben falanca kişinin akrabasıyım arkadaşyım deyip görevliyi kandırmaya çalışıyorlarmıi bu insanlar hırlımı hırsızmı bilinmez o yüzden yasakladılar bu sene annemde kurtuldu havuza gelen insanlara birde yemek çıkartıyordu haftanın 7 günü bizim ev doluydu resmen bunun birde maddi tarafı falan var işte bu sene kurtulduk neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?