icki icen adamdan ne beklersin ya sen1 biraz düsünceli olsaydi zaten kardesinin karisi evde varken cikip cikip gelmezdi! bu ne ya yol gecen hanimi? bukadar iyi niyetli olunmamali!Yahu yazmayayım dedim dayanamadım. Adam içip içip gelmiyorki nereden çıkardınız bunu. Ayşe'de söyledi zaten kaynım alkolik değildir ama içince sapıtır, içip içip eski karısını rahatsız ediyormuş dedi. Israrla taktınız sarhoş sorhoş Ayşe'nin evine geldiğine.
Tamam adam pürüpak değil ama sizde uydurup ekleme yapmayın bari.
Karı koca aralarında hallederler bu sorunu.
Ayşe'cim sen biraz daha sakin ol göreceksin her şey yoluna girecek. Biraz sabırla her şey çözülür. Öyle resti çekmeler, evi terk etmeler, bağırıp çağırmalar çözüm değil. Haaaa dersenki ben kocamla anlaşamıyorum yollarımı ayırıcam öyleyse bağır çağır huzursuzluk çıkar. Ama geçici bir durum için ortalığı bulandırma sakın. Benden sana abla nasihati.
icki icen adamdan ne beklersin ya sen1 biraz düsünceli olsaydi zaten kardesinin karisi evde varken cikip cikip gelmezdi! bu ne ya yol gecen hanimi? bukadar iyi niyetli olunmamali!
Böyle gazı veriyorsunuz ama farkındasanız Ayşe'ye eşi git annenin evine demiş. Şimdi inatlaşmanın ne gereği var. Akıl verirken biraz daha sakin olunmalı. Şimdi kızcağız çekip gitse eşiyle arası bozulsa daha mı iyi yani.
hanımlar yazdığım konuyu genel olarak değerlendirmenizi dilerdim aslında,değerlendirende değerlendirmeyende sağolsun ayrıca ama,altını kırmızıyla çizdiklerim cümlele beniz üzdü gerçekten,başlıkta bıktım eşimin eve adam toplamasından yazdım,ben evleneli yıl oldu ve çeşitli sebeplerle eşimin bekar arkadaşları bizde kaldı hepsine tepki verdim,ama bardağı taşıran ve artık yanında hiç hanım gelmeyen erkek istemiyorum bu evde düşüncesi yerleşti bana,
kaynımın olayını son olayımız diye yazdım burda,aile yaşantısını ,ondan genel olarak rahatsız olduğum için dile getirdim,bebeğim ben ve babasından başka herkesten rahatsız oluyor,benim ailemden bile,ne yapayım
daha bilmiyorki amca,hala ,dayı,ve kaynımın bebeğime yaptığı konuşmayıda yazdım ama okumadınız heralde,
özet olarak ben evime yanında hanım olmayan erkek kabul etmek istemiyorum,hatta eşlim evde yokken hiç,tahammül sınırım daha azaldı yani ,yoksa sapıklık,intikam bilmem ne giibi yazdığınz tepkiler doğru değil,
baştan beri gelen insanlar ve aşkama kadar çocuzla uğraşmak ve iv işleri kendime hiç vakit ayıramamam sanırım beni çok bunalttı
bunların üstüne eşimle çok az görüşüyoruz,streimi atmam için biraz akşamları bari kafa dinlemek istedim
kaynımın gelmesinin bir süresi yok,hanımından ayrıldı ve kendi annesi babası uzak,bizde yaşamak istiyor artıkanlatabiliyormuyum
hanginiz kabul edebilir devamlı böyle bir adamı,hangi kardeş,
yorumlarınızda biraz beni düşünerek yapazsanız çok sevineceğim
şimdiden herkese teşekürler
kızlar neler oldu anlatayım,
bugün akşam eşim eve geldi,bende onunla konuşuyorum ama dün söyleiği kırıcı şeylerden sonra buruğum biraz tabi,abisi dün gece gelmedi,sordum e okadar kavga ettik hani gelmedi diye
ben aradım ve güzel bir dille eve kalıcı misafir davet edemeyeceğiz filan demiş,oğlumuz rahatsız oluyor tarzı şeyler söylemiş,abisi telefonu yüzüne kapatmış,daha sonra eşimi defalarca aramış fakat eşim yoğunluktan açamamış,
eşim bana beni rezil ettin dedi,baştan, en baştan onu niye istemediğimi tekrar anlattım,bakalım şimdilik durulduk,abisi hazretleri ne zaman içer yine ortalığı dağıtır rezil olur olur o zamana kadar kafam dinecek
ha birde bana beni babam arasa niye abini eve almıyorsun derse ben ne diyim ayşe dedi,bende doğruyu söyle dedim,işte böyle ,eşim abisiyle kötü olmaz biliyorum bunu,daha önce bir çok onuda çatıştılar
küsme olmaz onlarda ,bu yüzden vicdanımda rahat
hayırlısını dileyin hanımlar benim için
hepinizi öpüyorum,gelişmeleri yazacağım
ya bende anlamadım. bu adam ben sizde daimi kalacağım falan mı dedi. birden bu çıktı ,ortaya şimdi.
canım bu şekilde gitmeyeceğini bir şekilde o da anlar belki bir kaç ay gelip gider size ama sonra senin tavırlarından bu durumdan hoşnut olmadığını anlayacaktır.zaten o zaman sen de eşine ne zamana kadar abin burda kalacak diyebilirsin ama sen baştan yok istemiyorum gelmesin dersen tabiki eşin tepki gösterir.sonuçta sen ne kadar sevmesende onlar onun ailesi.yok kaynım sizde daimi kalacağım demedi ,zaten nasıl desin,denmezki böyle bişey
ama kadınla kavga edince gelecek,kadına kızınca gelecek,aklınca onu merak edecekler nerde diye,diğer yazılarımdada söylediğim gibi devemlı bir kapı arıyordu kendine
en yakında bizim evi buldu,kaynımın bir özelliğide benim eşimin onun her istediğini yapar gözüyle bakması işte
6 kardeşler ve en küçük eşim,ama en büyük eşimmiş gibi davranıyorlar hepsi,paraya sıkışırlar eşim,kalacak yerleri olmaz eşim,dertleşmek için eşim,.........daha çok sebepleri var,,,kardeşi diyeceksiniz ama hiç biride diğer kardeşini aramaz..nasıl oluyorsa
ama eşim sıkışsın hiçbirini bulamazsın,birçok sıkıntıdan geçtik biride arayıp neler oldu demez,arasak telefonu açmazlar,
kardeşlik o zaman yok
off dolmuşum ben artık,her hareketleri batıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?