Bıktım eşimin eve adam toplamasından

Konunun neredeyse hepsini okudum andina222 düşüncelerimi çok güzel dile getirmişsin yazmama gerek kalmadı...Eğer abisi gerçekten beyefendi,aklı başında,ilgili ve düşünceli bir amca olsaydı gelmesi arkadaşı hiç rahatsız etmezdi...Hemen yorumlar ''ne yani herkese sapık gözüylemi bakıcaz'' yönünde olmuş ama arkadaşın derdi tek o değil kaynı düzgün bi insan olmadığı için herşey beklenebilir cinsten biri...Yoksa arkadaş niye durup dururken rahatsız olsun kaynı yani eşinin abisi...
Gülsüm Sultan yorumların çok gerçekçi herzaman..Seninde son yorumunda üzerinde durduğun konuda çok çok hak veriyorum...
Ne olursa olsun eşine 'abin geldi ama kapıyı açmadım' demeseydi keşke...
Haklıyken haksız duruma düşmüşsün eşine karşı...Misilleme yapması an meselesi ...
Güzellikle sakin konuşman en kökten çözüm olacaktı...

Son düzenleme:
Evet sonuçta yapılması gereken konuşmak. "Aman ben bir erkekle aynı evde nasıl yalnız kalırım." deyip kapı açılmadığında, bu da eşe bu şekilde söylendiğinde işin içinden nasıl çıkılacak? "Adama direk abin beni rahatsız ediyor" demiş ya da demeye getirmiş oluyorsunuz. Daha önce de yazdım diğer konulardaki rahatsızlıklarınızı anlıyorum elbet. Asla kendinizi ezdirmeyin. Pişkin bir adama hizmet etmek zorunda değilsiniz. Ama bunun nedenini "evde yalnız kalmaktan çekinmeye" bağlarsanız bu doğrudan eşinizin abisine karşı büyük bir itham olur ve asla çözülmez. Eşiniz de çıkmaza sürüklemiş işte "ben de aynısını yaparım" diyerek.
Yapılacak şey sizin eşinizle, eşinizin abisiyle konuşması.

bı an annemmı yazdı bu yazıyı dedım benım halamın oglu bızde 2 sene kaldı ve anenmde bıkere sabahlıgını bıle gıymedı
ama kuzenımde hala anneme saygı gosterır

bıde arkadaslar bıdaha bakalım baslıga konu kardesten ote bısı

bıde arkadaslar haklı bıraz alttan alıp tatlılıkla soylenerek ara bulunmalı yoksa aıle bagları çok sarsılır

kızlar moralim dahada bozuldu ,ağlıyorum şu anda,dün gece ben güzel güzel konuştum derken
demin eşimle konuştuk,abisi aramış ve akşam kapı açılmadı demiş,eşimde uyuyormuş duymamış demiş,
iyi bu akşam geliyorum demiş kaynım,çıldıracağım yaaa,ben kızdım eşime ,niye güzel bir dille anlatmadın diye,bana ne derse beğenirsiniz,sen çok rahatsız oluyorsan annenlere git ,
annenlere git dedi bana yaaa,annemler 1-2 saat burdan
ben ağladım ve telf.kapattım,sonra hırsımı alamayıp bana nasıl böyle söylersin diye tekrar aradım ve kavga ettik,bana allah belanı versin dedi yaa
bende allah sizin topunuzun belasını versin deyip kapattım
yaaa ne diyeyim bilmiyorum,ağlamaktan başka bişey gelmiyor içimden,
adam zorlada olsa kabul ettirmeye çalışıyor bana herşeyi
bir an içimden geçti abisini arasam yada mesaj atsam diye
sonra eşimin babasını arayayım oğlunun bu pisliklerini biliyor o uygun bir dille anlatsın,ama hepsi aynı b..k bunların
kendi babamı arayayım diyorum ama onlarında canını sıkmak istemiyorum
kızlar gerçekten çokmu büyüttüm sizce ,bu yaptıklarına katlanarak kalsınmı burda
içim kan ağlayarak söylüyorum bunu tabi

ayyyyyyyyyy cok üzüldüm yaaaa çok ayıpppppppppp etimş ufffffffffffffffffffffffffff
aglama canım yaaaa
ya yuzsuz bu adam sanırımmmm bu neeeeee şikyet eder gıbı arıyo bıdeeeee

sürekli eve bir erkek arkadaşın getiren erkeklerin eşlerini pek sevdiklerini sanmıyorum ayrıcada eşlerine karşıda saygılı olduklarına sanmıyorum, ama artık eşinize bir ders verme vakti gelmiş geçiyor ya onu kaybedeceksiniz yada akıllanacak ama bu şekilde bence devam edemez, siz bir köşede üzülürken onun arkadaşlarla eğlenmesi

canım ağlama eşinde terbiyesizlik yapmış tamam abisi gelsin kalsında o evde yokken kalmasın bence rahatsız olduğunu sen varken kalmasını ama yokken gelmemesini rahatsız olduğunu söylesen yinede anlamazmı acaba??

erkek milleti böyle işte.şimdi geri adım atarsan bu seferde herzaman seni ezecek,istediğini yaptıracak.

ayşecim gerekirse al çocuğunu ailene git kafa dağıtmak için , belki annenlerde birkaç gün geçirirsen kendini toparlarsın sinirlerin yatışır , ennenlere de bişey söyleme , özledim geldim de olmaz mı?

yada ben senin yerinde olsam madem eşin konuşma işini beceremiyor , güzel bir dille ben konuşurdum abisiyle ama kavga etmeden , hakaret etmeden tartışmadan , olmuyor abi böyle düzenim bozuluyor , çoucğun da düzeni bozuluyor derdim..bilemiyorum tabi ama üzüldüm canım sana gereçekten

Valla ben senin yerinde olsam basar giderdim annemlere.
Görsün bakalım el mi yaman bey mi, nasıl oluyormuş öyle atıp tutmak.
Bu ne canım.... insan karısına beddua eder mi... tööbe tööbe...

gaz vermek gibi olmasın ama ben de herhalde basar giderdim annemlere gidemezdim tabi işler iyice karışırdı ama bi arkadaşın falan varsa en azından eve geldiğinde seni bulamayınca dank ederdi belki kafasına. ya da git ailene durumun ciddiyetini anlasın. çok ayıp etmiş söyledikleriyle insan çocuğunun annesine nasıl bela okur anlamadım

Ayyy çok yüzgöz olmuşsunuz canım yaaa..
Ben sanki hiç gelmesinmi diyorum neden yanlış anlıyosun desen...Keşke baştan demeseydin kapıdan almadığını falan seni suçlu görüyor bak şimdi...
abisininde nasıl bir insan olduğunun farkında değilmide sana böyle yapıyor...
Abisi resmen yuvanızı dağıtma peşinde gibi baksana...
izin vermeyelim de eşine. sakin konuşun kavga etmeyin...Başkaları yüzünden...

benimde kaynım benle kalıyor. seni anlıyorum çok sinir bozucu bir durum kayınla başbaşa kalmak. sonuçta caiz de değil.
insan kendi evinde rahat edemiyor. ay insanın sarhoşken ne yaptığına ne yapacağına güvenilmez ki eşin nasıl müsade ediyor buna. adam kapıya ayık mı dayanır sarhoş mu ne bilelim. hem ne diye zırt pırt geliyormuş, belki özel bir işin var. yuvasına sahip çıksaydı da böyle ortalıkta kalmasaydı sana mı güvenip boşanmış...

Öncelikle gercektende Aysecim cok üzüldüm....keske buraya kadar gelmeseydi....ama inanki icimdende böyle olacagini tahmin etmistim.

Esin cok haksiz.....ama sanirim abisine kapiyi acmamani hazimedemedi....ve etmicek.
O yüzden benim en cok takildigim noktada buydu....keske söylemeseydin....

Simdi ne yapcaksin inan bilmiyorum...basip gitsen belki olaylar dahada kötüye gidecek, aileler girecek isin icine....kalsan esinle daha fazla yüz göz olma ihtimalin var....

Sakin ol....kayninla konusmayi hic denedinmi?

ayy deli oluyorum böyle zırt pırt girip çıkan insanlara yaa ne işi varmış sende abisiyse abisi ne yapalım canım senin zaten bi bebeğin var bide onlamı uğraşacaksın yüz verme hele hizmet hiç etme herkes yerini bilmek zorunda eşinde ayıp ediyor ama ayyy niye erkeklerin kendi aileleri bu kadar kıymetli anlamıyorum yani :hulya:

Ya işte iyi ki kapıyı açmamışsın demek kolay. Belliydi bu noktaya varacağı baştan keşke konuşmayı seçseydiniz.
Siz şimdi haklıyken haksız duruma düştünüz.

bence eşinle bunun dışında problemin yoksa yani abinin probleminin dışında mutlu bi yaşntınız varsa sadece bu olay yüzünden annenlere gitme derim çnk olay daha farklı bir hal alacak ozaman ve dahada büyüyecek

Öncelikle sakin ol. Esin bunlari sana arada kaldigi icin vede kizginlikla söylemistir öyle demek istememistir bunu bil. Hernekadar söylediklerinde haksiz olsada. Sakin kaynina mesaj yazmaya filan kalkma araniz cok daha kötü bozulur! Kaynananlarida aramak pek iyi fikirmis gibide gelmedi bana! Sonucta ilk etapda kendi cocuklarini tutacaklarindan emin olabilirsin, busefer esinin akrabalarini evde istemeyen kötü gelin olur cikarsin.

Politik davran sende ne bileyim bu aksamda gelecekse yine kalk komsuya git esin soruncada aa unutmusum de. Esine rahatsiz oldugunu kavga ederek söyleme. Inan bana tatli dil yilani deliginden cikarir. Uyanik ol, esine onun kardesini istemedigini belli etme sakin! Iyilikle konus canim esimle sirf kardesi icin kötü olmayin degmez inan bana!

Yanliz benim anlamadigim sey kaynin neden size geliyor? Annesi gile neden gitmiyor? Hani esin evde olsa dertlesecekler diyecegim ama esin evde olmadigi halde gelmek istiyor? Anlamis degilim inan.

canım çok üzüldüm, eşinin söyledikleri yenilir yutulur tarzda değil..
kardeşine saygı göstermedğini düşünüyor haklı olarak.çünkü düşüncesizse davranıyor, kendi düşüncelerini doğru zannediyor..bu saatten sonra da adamın fikirlerini değiştiremzsn ki..
huyuna gidersen de hep üzülen sen olcaksın..Allah yardımcın olsun..en iyisi tatlı tatlı konuşup halletmeye çalışmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…