bı an annemmı yazdı bu yazıyı dedım benım halamın oglu bızde 2 sene kaldı ve anenmde bıkere sabahlıgını bıle gıymedıbenimde kaynım boşandığında bir süre bende kaldı bu süre içinde evini sattı yeni ev aldı düzenini, kurdu ve evlendi hiç sesimi çıakrmadım kirliye attıysa yıkadım ütüleme dedi ütülemedim sırf rahat etsin diye,oda benden ne yemek istedi nede ayağına bişey getirmemi evde de küçük bebek vardı
mutlaka kısıtlamalar yaşadım... evde eşimle olunca istediğim kanalı seyredip istediğim sohpeti edebiliyordum ama bu sefer evde maç muhabbetleri gibi hiç alışık olmadığım sohpetler ve seyretmediğim kanallar açıldı misafirdir rahat etsin dedim bişeye karışmadım ... evde şort .. vss giyemedim devamlı eşortmanlarım... akşamaları koltuğa uzanmalar bebeğimi istediğim yerde emzirmeler falan olmadı tabi ama bu zamanda mesafemden ve saygımdan ödün vermedim...
şöylede olabilirdi sadece kendini düşünmeyip kendine bi oda tutabilecek maddi gücü vardı sırf para harcamamayı düşünmeyip oda (otel yada pansiyon)kalabilirdi yada bekar arkadaşları onlarda kalabilirdi bunlarıda yapabilirdi bize ihtiaycı yoktu ama yapmadı...
bencillik ve narsistlik böyle bişey...
gene gelip kalıcam derse yine kapım açık o ayrı bi konu....
Kardeş bu. Atılmaz da satılmaz da.
kızlar moralim dahada bozuldu ,ağlıyorum şu anda,dün gece ben güzel güzel konuştum derken
demin eşimle konuştuk,abisi aramış ve akşam kapı açılmadı demiş,eşimde uyuyormuş duymamış demiş,
iyi bu akşam geliyorum demiş kaynım,çıldıracağım yaaa,ben kızdım eşime ,niye güzel bir dille anlatmadın diye,bana ne derse beğenirsiniz,sen çok rahatsız oluyorsan annenlere git ,
annenlere git dedi bana yaaa,annemler 1-2 saat burdan
ben ağladım ve telf.kapattım,sonra hırsımı alamayıp bana nasıl böyle söylersin diye tekrar aradım ve kavga ettik,bana allah belanı versin dedi yaa
bende allah sizin topunuzun belasını versin deyip kapattım
yaaa ne diyeyim bilmiyorum,ağlamaktan başka bişey gelmiyor içimden,
adam zorlada olsa kabul ettirmeye çalışıyor bana herşeyi
bir an içimden geçti abisini arasam yada mesaj atsam diye
sonra eşimin babasını arayayım oğlunun bu pisliklerini biliyor o uygun bir dille anlatsın,ama hepsi aynı b..k bunların
kendi babamı arayayım diyorum ama onlarında canını sıkmak istemiyorum
kızlar gerçekten çokmu büyüttüm sizce ,bu yaptıklarına katlanarak kalsınmı burda
içim kan ağlayarak söylüyorum bunu tabi
canım ağlama eşinde terbiyesizlik yapmış tamam abisi gelsin kalsında o evde yokken kalmasın bence rahatsız olduğunu sen varken kalmasını ama yokken gelmemesini rahatsız olduğunu söylesen yinede anlamazmı acaba??
kızlar moralim dahada bozuldu ,ağlıyorum şu anda,dün gece ben güzel güzel konuştum derken
demin eşimle konuştuk,abisi aramış ve akşam kapı açılmadı demiş,eşimde uyuyormuş duymamış demiş,
iyi bu akşam geliyorum demiş kaynım,çıldıracağım yaaa,ben kızdım eşime ,niye güzel bir dille anlatmadın diye,bana ne derse beğenirsiniz,sen çok rahatsız oluyorsan annenlere git ,
annenlere git dedi bana yaaa,annemler 1-2 saat burdan
ben ağladım ve telf.kapattım,sonra hırsımı alamayıp bana nasıl böyle söylersin diye tekrar aradım ve kavga ettik,bana allah belanı versin dedi yaa
bende allah sizin topunuzun belasını versin deyip kapattım
yaaa ne diyeyim bilmiyorum,ağlamaktan başka bişey gelmiyor içimden,
adam zorlada olsa kabul ettirmeye çalışıyor bana herşeyi
bir an içimden geçti abisini arasam yada mesaj atsam diye
sonra eşimin babasını arayayım oğlunun bu pisliklerini biliyor o uygun bir dille anlatsın,ama hepsi aynı b..k bunların
kendi babamı arayayım diyorum ama onlarında canını sıkmak istemiyorum
kızlar gerçekten çokmu büyüttüm sizce ,bu yaptıklarına katlanarak kalsınmı burda
içim kan ağlayarak söylüyorum bunu tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?