Bıktım eşimin eve adam toplamasından

ne bekliyordun kigamyoncuiremsu
"aferin aşkım ne iyi yapmışsın abimi eve almayarak.zaten az önce aradı bende gelme dedim kendisine.ee ne de olsa bu evde bebek var.bizim aramızdaki sinir stres huzursuzluk bebeğimize bi sigaradan daha çok zarar vermez"
böylemi diyecektiCADIARZU
bir sürü insan seni uyardı ama sen aynı tavrına devam ettin.
yapabileceğinin en iyisini yapmış eşin.
öyle ya beğenmiyorsan sen annene git.
benim kardeşimide eşim eve almasa öyle derim.
sen baştan beri böyle agresif tavırlar yerine yapıcı yaklaşsaydın,anlatacaklarını güleryüzle anlatıp,sırf zamanında sana yardımcı olmadı diye intikam hırsıyla hareket etmeseydin sanırım eşinde objektif baktığını düşünür ve seni anlamaya çalışırdı.
Allah kolaylık versin ne diyeyim.CADIARZU

bence kapı açmamanız hoş değil bir kereye mahsus eve alıp durumu kendiniz izah etmeliydiniz.uygun bir dille tabi eşim yokken eve gelmenizi istemiyorum,kafa dinliyorum,temizlik yapıyorum eşim yokken arkadaşlarımı çağırıyorum özel şeyler yapıyorum sizinle ilgilenemem falan dersin,neyse.

açıkçası eşinize şaşırdım,gerçekten safmış,benim 20 yaşındaki sevgilim ve 22 yaş altı erkek arkadaşlarım bile evde kadın tekken başka erkeğin gelmesini kabul etmez(kardeşiyle karısı arasında abi kardeş ilişkisi vardır,karısını kardeşine emanet eder falan o ayrı)

size kızanlar olmuş kardeşini almasın o zaman tvlerde neler görüyoruz sizin kızkardeşinizde gelmesin falan diyenler olmuş konuyu iyice sapıttırmışlar.

bir kere adam edebiyle gelen biri değil,ayrıca bu ev sizinde eviniz sizin rızanız olmadan giremez.aynı şekilde sizin kızkardeşinizde eşinizin rızası olmadan giremez ama mantıklı bir sebebi olacak tabi.

açıkçası bu adama güvenmemem için karısına ihanet etmiş olması bile yeter benim için.ha aramızda kardeşlik bağı olurdu o başka,ama adam sizi takmıyor bile,bu da tuzu biberi.

gerçekten eşinin yaptığı çok ayıp! hiç mi gazete okuyup tv izlemiyo bu adam neler oluyo sonuna kadar haklısın canım tam bir sorumsuzluk ...üstele istemediğini tatlı dille anlat bi şekilde ikna et yoksa böyle sürecek gibi bu iş

Gazete ve tvdekilerden yola cikarsak o zaman kendi kardeslerimizide güvenmemiz lazim arkadaslar.....yani sürekli hic mi gazete okumuyor, yok müge anliya bakmiyor falan filan....yani anlayamiyorum....orda gördüklerimizin her an kendi basimiza gelecegini düsündügmüz vakit en iyisimi dis dünyadan kimse ile iletisimde kalmayalim, kabugmuza cekilelim, kimseyi evimize almayalim, bizde kimseye gitmeyelim...yani böylemi olsun Allah askina?

Kimse kardesini eger bir vukuati yoksa sapik gözü ile görmez, konu sahibinin eside görmüyordur ve abisine güveniyordurki esi ile tek kalmasina birsey demiyor.....bu kadarda kafayi yememistir adam muhtemelen...abisinin sapikca huylari olsa, karisina zarar verecek birseyler yapsa bu adam kolay kolay abisini esi ile tek birakirmi?
Insan kardesini tanimazmi?

katılıyorum..

ayşesat arkadaşım; eşin bekar arkadaşlarını getirirken eve bu kadar tepki verdin mi eşine..

kendin yazmışsın.. gelirler 10 gün kalırlardı diye..

eşinin düşüncesi de şu olur elbette" yedi kat eli evine kabul ediyor, abimi kabul etmiyor"

lütfen mantıklı ol arkadaşım yaa...

ayrıca; bir yazındada yazmışsın.. "çocuğum yabancıdan rahatsız oluyor" diye.. ayol yabancı dediğin adam AMCA.. bilmem farkındamısın?

hel birde evde bebek varken yorumları olmuş ya.. dondum kaldım yaa..evinde bebek olunca misafir gelemezmi eve? emzireceksen yatak odasına geçer, kapını kitler emzirir geçersin salona.. nedir yani bu kadar büyütülen anlamış değilim hala..

kayın huzurszluk yaratmadı.. sen yaptın arkadaşım.. bak eşinle belkide hiç söylenmeyecek sözler konuşuldu aranızda?

bu daha mı iyi oldu?

çok mu rahatsızsın.. bebeğin 10 gibi yatıyormuş ya.. bebeği uyutacağım de, geç odana sende yat.. uyu.. " abi çok yorgunum, ben yatıyorum, iyi geceler" de yat..

kilitle odanın kapısını.. mis gibi eşin gelene kadar takıl odanda..

eşinin abiside anlardı istenmediğini zaten.. bu kadar olaylara gerek kalmazdı..

tabi sende gaza geldin burdaki çoğu yorumdan..

" yok eve almam" "yok ne iğrenç" yok bilmem ne"..

vicdan biraz, merhamet, nerde kaldı aile bağı, nerde kaldı insanlık..

soruyorum eve almayanlara; bakın arkadaş eşiyle ne kadar hzursuz oldu, değdi mi?

benim için huzursuzluk eşimle aramda yaşanan gerilmedir..

evimde şortumla dolaşamam, banyoya giremem, mutfağımda sigara içilmesi huzursuzluk değildir..

hadi arkadaşa yine yardımcı olun.."aa bu lafları yeme, çek git annenin evine deyin"

böyle abiyi kabul etmeyen, bu laflarıda yememeli değilmi?

asıl olaylar şimdi başlıyor...

bırak gelsin ama ona hizmet etme al bebeğini geç odana hatta kitle kapını kardşi gelene kadar ne yaparsa yapsın sen eşinle aranı bozma,ailenin evinede sakın gitme, bende hayret ediyorum insanlar biraz kendilerine göre empati kursalar huzurlarının kaçacağını düşünseler, o yüzsüz sizin aile düzeninizi huzurunuzu bozacak kadar ahlaksız.. sinir oldum yaa ii valla kendi iyi günüdeyken kardeşi olduğu aklına gelmesin, destek olmasın, aile bağı aklına glmesin, kötü gününde kardeşi olsun..

Seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki, benim de basimda ayni bela var, Allah'dan sadece isi dustugu zaman arar sorar, bu da gecen senelerde gelirdi bizde yatardi gece saatlere dogru gelirdi, biz uyuyoz adam zile basip tv izlicekmis, sonra uyucakmis, ondan sonra esim derdi abi ac misin ? yok derdi, tam yataga yatardi esim uyuklucak ben aciktim derdi, cok sukur gittik adama ev bulduk, kndi evinde artik offf iki senedir rahatim, darisi basina insallah ...

Ha bu arada dige sayfalari okumadim cok yazilmis

Son düzenleme:

aynen hepsine katılıyorum.ne oldu şimdi. burada o yorumları edip arkadaşı doldurdunuız. oda bu cesaretle eşine girdi. alın sonuç. ayıklayın şimdi sizler bir çuval pirinci. çözün arkadaşın sorununu.
sizinde parmağınız var artık bu yaşananlarda.
yangına körükle gitme deyimi bu konuya cuk oturdu işte...

birde evi terket diye öğüt veriyorsunuz.olayı iyice büyüteceksiniz. evi terk etme sakın. iş iyice kötüleşecek ,o zaman. ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Aboww evi terk et diyenler mi olmus ? sakin ha neden terk ediyorsun yukardaki kizlar dogru soylemis, oyle herkesi dinlersen ooo isimiz is vallaha, insallah hersey rayina oturur, huzurunuz bozulmadan .

Açıkçası şaşırdım bizimki gibi düşünenlerde varmış azınlıkta da olsa.

valla ne diyim Beste2006, ağzına yüreğine sağlık. Dur bide rep veriyim.:hulya:

Son düzenleme:

Yeminle gülesim geldi, kusura bakmayın.:roflol: (Ayşesat afedersin, üzüntünün üstüne güldüm ama bu gazete, TV valla bozdu bizi.)

Dünden beri bizim demeye çalıştığımız buydu işte. Olayların bu duruma gelmesi üzücü tabiki ama lütfen burdaki dolduruşlara gelme.Herşey daha da kötü olur. Bak Beste2006 ne kadar güzel bir yorum yapmış. Asıl huzursuzluk veren eşinle aranın kötü olmasıdır, evde rahat edememek, uzanamamak, şort giymemek bilmem ne değil. Kusura bakma ama eşine hak vermiyor değilim. Benim eşim bana böyle yapsa bende ona aferin iyi yapmışsın demem. tepkimi veririm.Doğruya doğru.

Burdakiler "aaaa eşinin söylediği yenilir yurtulur değil, ben olsam bir dakka durmazdım o evde" filan diyorlar ama sonrasını nedense hiç hesap etmiyorlar. Sakın evden gideyim filan deme. Orası senin evin, yuvan. Birazcık sabret be arkadaşım

Ve son olarak bir atasözü var bilmeyen yoktur "öfke ile kalkan zararla oturur" konumuzla çok bağlantılı ve çok güzel özetliyor.sengözlerimebaksanab

Demek olay bu boyutlara vardı. Azınlıktaki gruptan biri olarak, asıp kesen, haklısın eve alma, eşine resti çek diyen arkadaşların şu anda ne diyeceklerini merak ediyorum. Televizyonda görülenleri done gösterip neredeyse herkesi potansiyel sapık ilan edenler buyurun ayıklayın pirincin taşını.
Bir şey yaparken empati kurun biraz. Kendinize yapılsa kıyametleri koparırsınız.
Burada eşinin ailesinin evine gelmesini istemeyen ve buna destek olanların kendi ailesi ile ilgili konu açanlar için "nasıl ailemi kabul etmez, asarım keserim biçerim" dediklerini de okudum.
Konu sahibi arkadaşım, sen bir an önce azınlıktaki grubun söylediklerine kulak ver, bak incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden ötürü huzurun kaçtı. Değermiydi hiç?

aynen katılıyorum gülsümcümvereliniortak
olayın buraya varacağı belliydi.ben de arakadaşa biraz idare et bu durumu.bu adam ömrünün sonuna kadar sizde kalacak değil ya demiştim
bence zamanla herşey rayına otururdu a.sher zaman için sabır ve sakinlik insana kazandırır kaybettirmez
inşallah bundan sonra herşey daha iyi olur ama canım sakın bu sebeple eşini bırakma
bak bende 1,5 yıl yaşadım kaynımla daraldığım zamanlarda oldu ama asla bu sebepten eşimle yüz göz olmadım :1no2:sen de olma

hanımlar yazdığım konuyu genel olarak değerlendirmenizi dilerdim aslında,değerlendirende değerlendirmeyende sağolsun ayrıca ama,altını kırmızıyla çizdiklerim cümlele beniz üzdü gerçekten,başlıkta bıktım eşimin eve adam toplamasından yazdım,ben evleneli yıl oldu ve çeşitli sebeplerle eşimin bekar arkadaşları bizde kaldı hepsine tepki verdim,ama bardağı taşıran ve artık yanında hiç hanım gelmeyen erkek istemiyorum bu evde düşüncesi yerleşti bana,
kaynımın olayını son olayımız diye yazdım burda,aile yaşantısını ,ondan genel olarak rahatsız olduğum için dile getirdim,bebeğim ben ve babasından başka herkesten rahatsız oluyor,benim ailemden bile,ne yapayım
daha bilmiyorki amca,hala ,dayı,ve kaynımın bebeğime yaptığı konuşmayıda yazdım ama okumadınız heralde,
özet olarak ben evime yanında hanım olmayan erkek kabul etmek istemiyorum,hatta eşlim evde yokken hiç,tahammül sınırım daha azaldı yani ,yoksa sapıklık,intikam bilmem ne giibi yazdığınz tepkiler doğru değil,
baştan beri gelen insanlar ve aşkama kadar çocuzla uğraşmak ve iv işleri kendime hiç vakit ayıramamam sanırım beni çok bunalttı
bunların üstüne eşimle çok az görüşüyoruz,streimi atmam için biraz akşamları bari kafa dinlemek istedim
kaynımın gelmesinin bir süresi yok,hanımından ayrıldı ve kendi annesi babası uzak,bizde yaşamak istiyor artık
anlatabiliyormuyum
hanginiz kabul edebilir devamlı böyle bir adamı,hangi kardeş,
yorumlarınızda biraz beni düşünerek yapazsanız çok sevineceğim
şimdiden herkese teşekürler

ne ya var mi böyle birsey.... sen ic ic kafani cek, yok karisiyla kavga eden karisiyla ayrilan yada ne bileyim milletle dalasip basini sikistiran gelsin ayselerde kalsin ! OLACAK IS MI YAAAA.... ne aile baglarindan söz ediyorsunuz kardesim! herifcioglu iciyo ohh sonra gel kardesinde kal! oh iyi valla! hic düsünmüomu evde kardesimin hanimi bebegi var onlar rahatsiz olurmu diye ! ama nerdeeeeee o düsünce!

akşam ne oldu gelidimi beyfendi

eşim isten geldi,ben hala saygımı kaybetmeyerek ona yeke hazırladım ve o sanki bu lafları yemiş gibi surat yapıyordu,bazende bişey olmamış gibi konuştu
eşim 2 iş yapıyor,dolayısıyla çok yorgun olur herzaman,
ailesinin karışıklığı,kendine vakit ayıramaması,iş yorgunluğu eklenince,
oda benden çıkarıyor ,bu durumdan nefret ediyorum,
kat lanmak istemiyorum ama aile bozmak kolay değil
kaynım akşam gelecekmiş öyle demiş
ama bebeğimle ben erken uyuduk
bizden sonra hemen eşimde uyumuş
oda gelmemiş sanırım,gelemeyesice,,istediği zaman kalacak yeri var yani,onun amacı kalma yeri değil,sıkılınca hizmet edilecek,kapı arıyor,birde eşim ondan küçükya ,,her istediğini yapma zorunluluğu var ona göre
aptal

tamam oda abisi ama herşeyin bir adabı var eşimin abisi eşim yokken gelmez ne işi var der eşim hep bu aslında sapıklıkta değil . huzursuzluk hissediyor insan sonuçta tek geliyor adam karısıyla gelse bu kadar sorun olmaz .. sen eşine bağırarak değil bişeyleri izah ederek anlatmaya çalış. gönlünü yaparak gelmesin demiyorum de sen varken gelsin de anlat yanii güzelce

Yahu yazmayayım dedim dayanamadım. Adam içip içip gelmiyorki nereden çıkardınız bunu. Ayşe'de söyledi zaten kaynım alkolik değildir ama içince sapıtır, içip içip eski karısını rahatsız ediyormuş dedi. Israrla taktınız sarhoş sorhoş Ayşe'nin evine geldiğine.
Tamam adam pürüpak değil ama sizde uydurup ekleme yapmayın bari.
Karı koca aralarında hallederler bu sorunu.
Ayşe'cim sen biraz daha sakin ol göreceksin her şey yoluna girecek. Biraz sabırla her şey çözülür. Öyle resti çekmeler, evi terk etmeler, bağırıp çağırmalar çözüm değil. Haaaa dersenki ben kocamla anlaşamıyorum yollarımı ayırıcam öyleyse bağır çağır huzursuzluk çıkar. Ama geçici bir durum için ortalığı bulandırma sakın. Benden sana abla nasihati.

sadece ilk mesajını okuyarak yorum yapıyorum.
çok yerinde bür tutum, asla geri adam atma...
takdir ediyorum seni...
bu konunun toplumun bozulan aile ilişkileri konusuyla hiiiç mi hiç alakası yok, o başka platformlarda tartışılabilir.
adamın imam nikahlı sevgilisi var, annesi babası var...
eşim yokken ben hizmet edeceğim, bizde kalacak, puaaah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…