kızlar moralim dahada bozuldu ,ağlıyorum şu anda,dün gece ben güzel güzel konuştum derken
demin eşimle konuştuk,abisi aramış ve akşam kapı açılmadı demiş,eşimde uyuyormuş duymamış demiş,
iyi bu akşam geliyorum demiş kaynım,çıldıracağım yaaa,ben kızdım eşime ,niye güzel bir dille anlatmadın diye,bana ne derse beğenirsiniz,sen çok rahatsız oluyorsan annenlere git ,
annenlere git dedi bana yaaa,annemler 1-2 saat burdan
ben ağladım ve telf.kapattım,sonra hırsımı alamayıp bana nasıl böyle söylersin diye tekrar aradım ve kavga ettik,bana allah belanı versin dedi yaa
bende allah sizin topunuzun belasını versin deyip kapattım
yaaa ne diyeyim bilmiyorum,ağlamaktan başka bişey gelmiyor içimden,
adam zorlada olsa kabul ettirmeye çalışıyor bana herşeyi
bir an içimden geçti abisini arasam yada mesaj atsam diye
sonra eşimin babasını arayayım oğlunun bu pisliklerini biliyor o uygun bir dille anlatsın,ama hepsi aynı b..k bunların
kendi babamı arayayım diyorum ama onlarında canını sıkmak istemiyorum
kızlar gerçekten çokmu büyüttüm sizce ,bu yaptıklarına katlanarak kalsınmı burda
içim kan ağlayarak söylüyorum bunu tabi
ne bekliyordun kigamyoncuiremsu
"aferin aşkım ne iyi yapmışsın abimi eve almayarak.zaten az önce aradı bende gelme dedim kendisine.ee ne de olsa bu evde bebek var.bizim aramızdaki sinir stres huzursuzluk bebeğimize bi sigaradan daha çok zarar vermez"
böylemi diyecektiCADIARZU
bir sürü insan seni uyardı ama sen aynı tavrına devam ettin.
yapabileceğinin en iyisini yapmış eşin.
öyle ya beğenmiyorsan sen annene git.
benim kardeşimide eşim eve almasa öyle derim.
sen baştan beri böyle agresif tavırlar yerine yapıcı yaklaşsaydın,anlatacaklarını güleryüzle anlatıp,sırf zamanında sana yardımcı olmadı diye intikam hırsıyla hareket etmeseydin sanırım eşinde objektif baktığını düşünür ve seni anlamaya çalışırdı.
Allah kolaylık versin ne diyeyim.CADIARZU
katılıyorum..
ayşesat arkadaşım; eşin bekar arkadaşlarını getirirken eve bu kadar tepki verdin mi eşine..
kendin yazmışsın.. gelirler 10 gün kalırlardı diye..
eşinin düşüncesi de şu olur elbette" yedi kat eli evine kabul ediyor, abimi kabul etmiyor"
lütfen mantıklı ol arkadaşım yaa...
ayrıca; bir yazındada yazmışsın.. "çocuğum yabancıdan rahatsız oluyor" diye.. ayol yabancı dediğin adam AMCA.. bilmem farkındamısın?
hel birde evde bebek varken yorumları olmuş ya.. dondum kaldım yaa..evinde bebek olunca misafir gelemezmi eve? emzireceksen yatak odasına geçer, kapını kitler emzirir geçersin salona.. nedir yani bu kadar büyütülen anlamış değilim hala..
kayın huzurszluk yaratmadı.. sen yaptın arkadaşım.. bak eşinle belkide hiç söylenmeyecek sözler konuşuldu aranızda?
bu daha mı iyi oldu?
çok mu rahatsızsın.. bebeğin 10 gibi yatıyormuş ya.. bebeği uyutacağım de, geç odana sende yat.. uyu.. " abi çok yorgunum, ben yatıyorum, iyi geceler" de yat..
kilitle odanın kapısını.. mis gibi eşin gelene kadar takıl odanda..
eşinin abiside anlardı istenmediğini zaten.. bu kadar olaylara gerek kalmazdı..
tabi sende gaza geldin burdaki çoğu yorumdan..
" yok eve almam" "yok ne iğrenç" yok bilmem ne"..
vicdan biraz, merhamet, nerde kaldı aile bağı, nerde kaldı insanlık..
soruyorum eve almayanlara; bakın arkadaş eşiyle ne kadar hzursuz oldu, değdi mi?
benim için huzursuzluk eşimle aramda yaşanan gerilmedir..
evimde şortumla dolaşamam, banyoya giremem, mutfağımda sigara içilmesi huzursuzluk değildir..
hadi arkadaşa yine yardımcı olun.."aa bu lafları yeme, çek git annenin evine deyin"
böyle abiyi kabul etmeyen, bu laflarıda yememeli değilmi?
asıl olaylar şimdi başlıyor...
katılıyorum..
ayşesat arkadaşım; eşin bekar arkadaşlarını getirirken eve bu kadar tepki verdin mi eşine..
eşinin düşüncesi de şu olur elbette" yedi kat eli evine kabul ediyor, abimi kabul etmiyor"
ayrıca; bir yazındada yazmışsın.. "çocuğum yabancıdan rahatsız oluyor" diye.. ayol yabancı dediğin adam AMCA.. bilmem farkındamısın?
hel birde evde bebek varken yorumları olmuş ya.. dondum kaldım yaa..evinde bebek olunca misafir gelemezmi eve? emzireceksen yatak odasına geçer, kapını kitler emzirir geçersin salona.. nedir yani bu kadar büyütülen anlamış değilim hala..
kayın huzurszluk yaratmadı.. sen yaptın arkadaşım.. bak eşinle belkide hiç söylenmeyecek sözler konuşuldu aranızda?
bu daha mı iyi oldu?
çok mu rahatsızsın.. bebeğin 10 gibi yatıyormuş ya.. bebeği uyutacağım de, geç odana sende yat.. uyu.. " abi çok yorgunum, ben yatıyorum, iyi geceler" de yat..
soruyorum eve almayanlara; bakın arkadaş eşiyle ne kadar hzursuz oldu, değdi mi?
evimde şortumla dolaşamam, banyoya giremem, mutfağımda sigara içilmesi huzursuzluk değildir..
hadi arkadaşa yine yardımcı olun.."aa bu lafları yeme, çek git annenin evine deyin"
gerçekten eşinin yaptığı çok ayıp! hiç mi gazete okuyup tv izlemiyo bu adam neler oluyo sonuna kadar haklısın canım tam bir sorumsuzluk ...üstele istemediğini tatlı dille anlat bi şekilde ikna et yoksa böyle sürecek gibi bu iş
Gazete ve tvdekilerden yola cikarsak o zaman kendi kardeslerimizide güvenmemiz lazim arkadaslar.....yani sürekli hic mi gazete okumuyor, yok müge anliya bakmiyor falan filan....yani anlayamiyorum....orda gördüklerimizin her an kendi basimiza gelecegini düsündügmüz vakit en iyisimi dis dünyadan kimse ile iletisimde kalmayalim, kabugmuza cekilelim, kimseyi evimize almayalim, bizde kimseye gitmeyelim...yani böylemi olsun Allah askina?
Kimse kardesini eger bir vukuati yoksa sapik gözü ile görmez, konu sahibinin eside görmüyordur ve abisine güveniyordurki esi ile tek kalmasina birsey demiyor.....bu kadarda kafayi yememistir adam muhtemelen...abisinin sapikca huylari olsa, karisina zarar verecek birseyler yapsa bu adam kolay kolay abisini esi ile tek birakirmi?
Insan kardesini tanimazmi?
katılıyorum..
bu daha mı iyi oldu?
akşam ne oldu gelidimi beyfendi
eşim isten geldi,ben hala saygımı kaybetmeyerek ona yeke hazırladım ve o sanki bu lafları yemiş gibi surat yapıyordu,bazende bişey olmamış gibi konuştu
eşim 2 iş yapıyor,dolayısıyla çok yorgun olur herzaman,
ailesinin karışıklığı,kendine vakit ayıramaması,iş yorgunluğu eklenince,
oda benden çıkarıyor ,bu durumdan nefret ediyorum,
kat lanmak istemiyorum ama aile bozmak kolay değil
kaynım akşam gelecekmiş öyle demiş
ama bebeğimle ben erken uyuduk
bizden sonra hemen eşimde uyumuş
oda gelmemiş sanırım,gelemeyesice,,istediği zaman kalacak yeri var yani,onun amacı kalma yeri değil,sıkılınca hizmet edilecek,kapı arıyor,birde eşim ondan küçükya ,,her istediğini yapma zorunluluğu var ona göre
aptal
ne ya var mi böyle birsey.... sen ic ic kafani cek, yok karisiyla kavga eden karisiyla ayrilan yada ne bileyim milletle dalasip basini sikistiran gelsin ayselerde kalsin ! OLACAK IS MI YAAAA.... ne aile baglarindan söz ediyorsunuz kardesim! herifcioglu iciyo ohh sonra gel kardesinde kal! oh iyi valla! hic düsünmüomu evde kardesimin hanimi bebegi var onlar rahatsiz olurmu diye ! ama nerdeeeeee o düsünce!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?