Bıktım eşimin eve adam toplamasından

bende aynı şeyi düşünüyorum
2 ayrı ev açıcak gücü varsa kendine bakıcak gücüde vardır

aile bağlarını koparmakla ne alakası var ben onu anlamadım
bende kaynımla aynı evde kalırım ne var bunda
ama benim kaynımla bu kızın kaynı arasında dağlar kadar fark var

Kesinlikle kaydirigubbakcemile5
Düşmez kalkmaz bir Allah , hata yapmış ama adam akıllanmamış, baksanıza içince hem eski karısını hemde metresini rahatsız ediyormuş, halen aceba hangisin ayartsam yolunda, pişman değil belliki düzen kurma çabasında değil gün geçsin gönlüm olsun, işim görülsün, pekiii madem o kadar kardeş düşkünüydü, bu insanlar maddi açıdan zor durumdayken neredeydi, bu onun kardeşi değilmiydi.

ya siz ne anlamak isterseniz anlayın
ben herkes aynı durumda demiyorum
adamda bu konuda potansiyel var demekki
eğer 2 kadınla yaşıyosa kardeşim olsa güvenmem
herkes böyle demedim iyi anlayın
bu durumdakiler çoğaldı diyorum
herşeye göz yummak gerekmez
aile ilişkiler illa aynı evde kalamkla mı gelişiyor ?
Ben kaynımla gece yalnız aynı evde kalırım gerekirse.. Kardeşim gibidir..

İlişkilerden ilişkilere de fark var demek ki..
demekki var
bende bu yorumu zaten arkadaşın durumu üzerine yaptım
çok şükür ki benimde kayınbiraderim iyidir
onunla aynı evde kalmak korkulu rüyam değil ama tercihimde değil
yorumlar konu sahibi kişinin durumuna yönelik

kardeşler beraber bir arada neden kalmasınki
kardeşlerin aynı evde kalması normalde
gelinle kayınbiraderin üstelik kendini kötü tanıtmış bir kayınbiraderin kalması pek de normal olmasa gerek

dirimcim insanlar da yorumlarda farklı
zaten herkes düşündüğün gibi yaşıyo
adam yok yoksul değil ya haftanın diğer günleri nerde kalıyo
her adam bir değil, her adam eve alınmaz benim kitaımda da bu var
Yine diyorum aile bağları aynı evde olmakla güçlenmiyo
zor zamandada destek gerek

AYRICA GERÇEKTEN ABİ GİBİ BİR ABİYSE PARASIZ ZAMANDADA KARDEŞİYLE OLSAYDI
BENCE BU ABİDE MÜKEMMEL Bİ ABİ DEĞİL
HERKES ÇIKARINCA DOST !!!

yani adam 2 kadınla yaşıyorsa potansiyel sapık olabiliyor.ilginç.
2 kişiyle olan her erkek ,yengeye bakacak öylemi.
ne alaka. kardeşinin karısına neden baksın. öbürleri kardeşiyle alakalı kadınlar değil ki.
2 kadınla olan erkeği ,tasvip ediyor muyum ..
asla.
ama bu adam 2 kadınla beraber diyede,yengeyede sarkacak ,yada sarkma ihtimali var,diyemeyiz.

inan her şikayetinde haklısın rahatsız olabilirsin doğru.
ama benim en acayibime giden şey elin adamıyla başabaşa kalma ifaden..ve pek çok kişinin kaynını elin adamı olarak görmesi gerçekten çok şaşırdım.

Elin itini kopugnu eve toplasa esin al eline tavayi giris hepsini kan icinde yap kafalarini patlat derdim arkadasim....buna kesinlikle bende gelemem.....Evli adam evine yabanci adamlari toplamaz...bu kadar...

Lakin kardesi bu.....ne olursa olsun kardes.....nasil gelme abi gitme abi diyebilir.
Bu onun degil seninde erkek kardesin olabilirdi, esin ona kapiyi acmasaydi gelmesin acmicam kapiyi deseydi nasil hissederdin kendini güzelim?

Bence yanlis yaptin, kapiyi acmamakla.....hadi acmadin esine niye söylüyorsun, Abim geldimi diye sordugunda yok gelmedi deseydin bari. Zili duymadim diye atardin hic olmazsa......fisfisfis

Bana öyle geliyorki esin bundan sonra artik sana karsi bu tür konularda kesinlikle cok daha kati olacak....umarim olmaz

neden eşinin kardeşin kardeşin mi ??
tabi ki hayır
kardeş canı acıtmaya kıyamaz belki ama
elin adamı kayınında olsa kıyar
isteyen istediğini söylesin valla
ben düşüncelerimden de hayatımdan da memnunum
o zman biraz daha şok olun
erkek kuzenlerimlede bir başıma aymnı evde kalmayı tercih etmiyorum
anne karnındaki dışında herkes el bana göre...

ooo.benim teyzemin oğlu ağabeyim ya.. .kendi ağabeyimden farkı yok. elinde büyüdüm ben onun ,nerdeyse. ondanda mı korkacağım. yok artık.

bence en iyisi herkes yerini yurdunu bilsin..
kimse kimsenin evinde misafirlik dışında kalmasın
ha evini kaybeder ,işini kaybeder ,yatalak olur falan filan onlar başka ama eli ayağı tutuyorsa , 2 kadına da para yetiştiriyorsa ,işide varsa baksın başının çaresine..misafirlik anlamda kalsın ama kalıcı olarak değil
şimdi yemeğini yapan çamaşırını yıkayan ve ütüleyen yok tabi.bence biraz da bunun için orada...yoksa karısını aldatan adamın teselliyemi ihtiyacı var ki..adam zaten sevmiyormuş ki..ha ötekinin seviyorsa ve teselli istiyorsa bilemem.)

tabiki el
kayınbaban,baban ve abi dışındaki bütün erkeklere nikah düşer dinimize göre
benim annem kimselere güvenmezdi beni bırakmazdı çokda haklıymış
şimdide ben kızımı kimselere güvenemem

ama buradaki konu arkadaşımızın kaynı sorumsuz, alkol alan , kardeşinin düzenini düşünmeyen peki aynı durumda kardeşi olsaydı maddi durumu zorken yüzüne bakmayan evine bile almazdı bence

Peki bu özellikleri tasiyan kendi kardesin olsaydi ne yapardin arkadasim?

Atabilirmiydin? Eve almazmiydin veya esin kapiyi acmasaydi actirmasaydi ne hissederdin?

ooo.benim teyzemin oğlu ağabeyim ya.. .kendi ağabeyimden farkı yok. Elinde büyüdüm ben onun ,nerdeyse. Ondanda mı korkacağım. Yok artık.

kimsenin paranoya olduğu yok bende kuzenlerimle kardeş gibi büyüdüm beraber yerdik içerdik ama artık büyüdük herkes evini bilecek zor durumda olana yardım ederiz ama kendi sorumsuzca davranarak evimin düzenini bozarsa bu abim ablam bile olsa kabul etmem. Tekrar söylüyorum sonunda kadar destek olrum ama onun kendini kurtarma çabası yoksa, içip içip gelip birde evmin huzurunu bozarsa istemem..

E o zaman babanız da el. Ona bakarsanız abisinin ya da babasının tecavüzüne uğrayan hiç mi yok?

valla ya, 2 kadında bunu kapının önüne koymuş, adamın hizmetçisi kalmamış tabii, kayın var kayın var, bende sarkıntılık olarak düşünmedim ama bence bu kayın gelini kendi altyapı işlerini yaptırarak kullanmak peşinde, yani niyet herşeyden önemli, bana bu kayın hiçde iyi niyetli gelmedi
hem kayının yiyeğininden rahatsız olması, yatmasını dört gözle beklemsi ayrı gıcık bi durum, madem bebeklerden rahatsız oluyorsun ne diye geliyorsun, daha öncede yazmıştım bi tadınık sarhoşken bu bebek niye ağlayıp duruyor diye bebeği duvara fırlatmış ve bebek kalıcı sağır kaldı diye, böyle bi olay olabilir allah korusun
mota mod yazmak yerine konu kendi içinde değerlendirilmeli bence

peki bu özellikleri tasiyan kendi kardesin olsaydi ne yapardin arkadasim?

Atabilirmiydin? Eve almazmiydin veya esin kapiyi acmasaydi actirmasaydi ne hissederdin?

siz kendinize empati yapın siz iyi niyetinizle kardeşinize kapınızı açtınız..
Fakat sorumsuz davranışları devam ediyor içip geliyor, sigara içmediğiniz ve bu konuda bebeğiniz için dikkat ettiğinz halde uyardığınız halde sigara içiyor, sorumsuz davranışlarıyla aile düzeninizi bozuyor siz kardeşinize karşı davranışınız ne olur

Bu abi 24 saat sarhoş gezen birisi mi?
Onu anlayamadım şimdi ben.

Yani ''alkol alan abi'' imajı var ama alkolu hepimiz eşlerimiz de zaman zaman alabiliyoruz..

Haa adam sürekli sarhoş gezen biriyse o ayrı konu..

ooo.benim teyzemin oğlu ağabeyim ya.. .kendi ağabeyimden farkı yok. elinde büyüdüm ben onun ,nerdeyse. ondanda mı korkacağım. yok artık.
korkuyoruz demedim tercih etmiyorum dedim
arada dağlarca fark var
sen kuzeninle birkere bağlıysan emin ol ben 2 kere bağlıyım
çünkü bizde ne yenge var ne enişte
teyzemin oğlu aynı zamanda amcamında oğlu
halamınkide dayımında oğlu
buna rağmen tercih etmiyorum
onlar benim abim, desteğimizi hiç bir zazan esirgemeyiz ama
mecbur olmadıkçada tercih etmem
kalabalaıkça ayrı birşey ama 2 kişi kalamak istemem

canım bencde aynı kanıdayım
ya bu adam bu insanlara zor zamanda destek vermemişki
vermiş olsa durumu çok sorun etmesin diycem ama öyle değil
ayrıca bencede 50 yaşına gelmiş adamın hiç mi parası yok
o kadınları nasıl geçindirdiki şimdi onda bunda kalıyo ?
neyse herkesin fikri kendinin bu da benim fikrim
ben yorumumu yaptım
benim aklımla hareket edecek değil ya
herkes bildiğini uygular

kardeşler beraber bir arada neden kalmasınki
kardeşlerin aynı evde kalması normalde
gelinle kayınbiraderin üstelik kendini kötü tanıtmış bir kayınbiraderin kalması pek de normal olmasa gerek

Ben kardeşler bir arada kalamaz demedim ki zaten. Ben birinin başı sıkışsa diğerine (her ne olursa olsun) nasıl gidecek diye söyledim. Yani kapıyı çalıp çalıp açılmaması gibi.

kuzenlerim!dendemi korkucam..yok artık!
herkesin aile yapısı ne kadar farklı bizim için kuzen,kayın,baldız hepsi kardeş gibidir..
eşimide kız kardeşimle başbaşa bırakmıcam öylemi? eşime böyle bişey söylesem yemin ediyorum bi daha suratıma bakmaz..resmen sana güvenmiyorum kardeşimle yanlız kalma der gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…