valla 2 ayrı kadına ev açcak gücü varsa kendine bakcak gücüde vardır elbet, bu kayın hiçde yardıma muhtaç gibi görünmüyor bence
durum var durum var yani
olaylara objektif bakmak lazım, bu adam bu karakterde olmasa bu kızda bu kadar rahatsız olmazdı bence
bende aynı şeyi düşünüyorumbencede 50 yaşına gelmiş, 2 kadını idare etÇok üzgünüm çoookmiş, durumuda iyimiş gitsin hayat düzenini kursun..
kimse paranoyak değil ama şarhoş bir kaynın gece kardeşi yokken gelipte yengesiyle kalması gelenek lerimize görede yakışık almaz kardeşi varken istediği kadar kalsın.. Ahlakende hoş bir durum değil.
bende aynı şeyi düşünüyorum
2 ayrı ev açıcak gücü varsa kendine bakıcak gücüde vardır
aile bağlarını koparmakla ne alakası var ben onu anlamadım
bende kaynımla aynı evde kalırım ne var bunda
ama benim kaynımla bu kızın kaynı arasında dağlar kadar fark var
ya siz ne anlamak isterseniz anlayıniyice paranoyak bir toplum olmaya doğru gidiyoruz. gün gelecek babalardan korkacağız. alımyazımsının verdiği örneğe bakarsak ,öyle.
bakın ne yapın. kimseleri eve meve almayın. anne damata, baba kıza,kayınpeder geline ,sarkar markar. aman haaa
demekki varBen kaynımla gece yalnız aynı evde kalırım gerekirse.. Kardeşim gibidir..
İlişkilerden ilişkilere de fark var demek ki..
kardeşler beraber bir arada neden kalmasınkiNeredeyse kendimi bile potansiyel sapık olarak görmeye başladım yorumlardan sonra.
Aslında aile ilişkileri çok önemli bir nokta. Yani bazıları aile ilişkilerine önem vermez bazıları verir. Benim kaynım gelir, kalır, yatar hiç sorun etmem. Çünkü iyi bir ilişkimiz var. Eşim yokken gelemez, tv de neler görüyoruz vb. şeyler aklıma bile gelmez. Çünkü ikimizde birbirimizi tanır ve severiz. Eğer bu mantıkla gideceksek kimsenin ailesi kimseye gelmesin, hatta eşlerimiz ve biz bile potansiyel sapık olabiliriz, akşam yatarken kapıları kitleyelim ne malum uyurken gırtlağımıza bile basabilirler mantığıyla gitmek lazım.
Ben ikinci çocuğumu yaparken iki kardeş birbirlerine destek olurlar diye düşünmüştüm ama şimdi kara kara düşünmeye başladım. Eşleri bu durumda ne diyecek diye.
Adam kötü şeyler yapmış kabul ama benim kardeşim olsa ve eşim içeriye almasa kıyamet kopardı. Ben kendi adıma evime alırdım. Yaptığının yanlış olduğunu söylerdim ama eşimin abisini yabancı veya elin adamı gibi görüp sorunda çıkarmazdım.
İnsan başına neler geleceğini bilemiyor. Allah korusun demek lazım.
bende aynı şeyi düşünüyorum
2 ayrı ev açıcak gücü varsa kendine bakıcak gücüde vardır
aile bağlarını koparmakla ne alakası var ben onu anlamadım
bende kaynımla aynı evde kalırım ne var bunda
ama benim kaynımla bu kızın kaynı arasında dağlar kadar fark var
neden eşinin kardeşin kardeşin mi ??
Tabi ki hayır
kardeş canı acıtmaya kıyamaz belki ama
elin adamı kayınında olsa kıyar
isteyen istediğini söylesin valla
ben düşüncelerimden de hayatımdan da memnunum
o zman biraz daha şok olun
erkek kuzenlerimlede bir başıma aymnı evde kalmayı tercih etmiyorum
anne karnındaki dışında herkes el bana göre...
tabiki el
kayınbaban,baban ve abi dışındaki bütün erkeklere nikah düşer dinimize göre
benim annem kimselere güvenmezdi beni bırakmazdı çokda haklıymış
şimdide ben kızımı kimselere güvenemem
ama buradaki konu arkadaşımızın kaynı sorumsuz, alkol alan , kardeşinin düzenini düşünmeyen peki aynı durumda kardeşi olsaydı maddi durumu zorken yüzüne bakmayan evine bile almazdı bence
ooo.benim teyzemin oğlu ağabeyim ya.. .kendi ağabeyimden farkı yok. Elinde büyüdüm ben onun ,nerdeyse. Ondanda mı korkacağım. Yok artık.
neden eşinin kardeşin kardeşin mi ??
tabi ki hayır
kardeş canı acıtmaya kıyamaz belki ama
elin adamı kayınında olsa kıyar
isteyen istediğini söylesin valla
ben düşüncelerimden de hayatımdan da memnunum
o zman biraz daha şok olun
erkek kuzenlerimlede bir başıma aymnı evde kalmayı tercih etmiyorum
anne karnındaki dışında herkes el bana göre...
bence en iyisi herkes yerini yurdunu bilsin..
kimse kimsenin evinde misafirlik dışında kalmasın
ha evini kaybeder ,işini kaybeder ,yatalak olur falan filan onlar başka ama eli ayağı tutuyorsa , 2 kadına da para yetiştiriyorsa ,işide varsa baksın başının çaresine..misafirlik anlamda kalsın ama kalıcı olarak değil
şimdi yemeğini yapan çamaşırını yıkayan ve ütüleyen yok tabi.bence biraz da bunun için orada...yoksa karısını aldatan adamın teselliyemi ihtiyacı var ki..adam zaten sevmiyormuş ki..ha ötekinin seviyorsa ve teselli istiyorsa bilemem.)
peki bu özellikleri tasiyan kendi kardesin olsaydi ne yapardin arkadasim?
Atabilirmiydin? Eve almazmiydin veya esin kapiyi acmasaydi actirmasaydi ne hissederdin?
korkuyoruz demedim tercih etmiyorum dedimooo.benim teyzemin oğlu ağabeyim ya.. .kendi ağabeyimden farkı yok. elinde büyüdüm ben onun ,nerdeyse. ondanda mı korkacağım. yok artık.
tabiki el
kayınbaban,baban ve abi dışındaki bütün erkeklere nikah düşer dinimize göre
benim annem kimselere güvenmezdi beni bırakmazdı çokda haklıymış
şimdide ben kızımı kimselere güvenemem
ama buradaki konu arkadaşımızın kaynı sorumsuz, alkol alan , kardeşinin düzenini düşünmeyen peki aynı durumda kardeşi olsaydı maddi durumu zorken yüzüne bakmayan evine bile almazdı bence
kimsenin paranoya olduğu yok bende kuzenlerimle kardeş gibi büyüdüm beraber yerdik içerdik ama artık büyüdük herkes evini bilecek zor durumda olana yardım ederiz ama kendi sorumsuzca davranarak evimin düzenini bozarsa bu abim ablam bile olsa kabul etmem. Tekrar söylüyorum sonunda kadar destek olrum ama onun kendini kurtarma çabası yoksa, içip içip gelip birde evmin huzurunu bozarsa istemem..
kardeşler beraber bir arada neden kalmasınki
kardeşlerin aynı evde kalması normalde
gelinle kayınbiraderin üstelik kendini kötü tanıtmış bir kayınbiraderin kalması pek de normal olmasa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?