bnce gtsen mesela sorunlarınızı halletseniz bu yönde bir konusma olur gbime gelıyo tabı sen eşini tanırsın nıe gtmek istedgnı az cok kestirmişsindir hkkında hayırlısı olsun cnm...
eşim bunu nişanlıykende yapıyordu kavgalarımızda hemen aileleri katıyordu biz çözemiyoruz siz çözün diyodu resmen.yine öyle olacak ama ben ıstemıyorum oda biliyor ailemn yanında özelimi konuşmamı istiyor resmen..
eşim bunu nişanlıykende yapıyordu kavgalarımızda hemen aileleri katıyordu biz çözemiyoruz siz çözün diyodu resmen.yine öyle olacak ama ben ıstemıyorum oda biliyor ailemn yanında özelimi konuşmamı istiyor resmen..
dün akşam eve gittim kızlar,eşim ben otobüsteyken aradı nereye gidiyorsun diye bende eve dedim.kayınpederim ve kaynanamın köye gideceğini unutmuştum.eve gittim.eşim geldi.konuşmuyoruz tabi.hazırlandı çıktı.bende ark.buluşmaya gitti sandım.annesı gile gitmiş yolcu etmeye.babam aradı hastaymışsın neden gelmedin kaynananları yolcu etmye dedi.o zaman anladım gideceklerini.bende babama söyledim hasta değilim bana söylemedi cengiz oraya gidecegni dedim.babamda ordaydı bu sırada.çaktırmamaya çalıştı tabı nanelimon iç falan dedi.annem aradı ordan çıktıklarında.kızım neden gelmedin görümcen söylendı durdu dedi.anneme de söyledim benı getirmedi diye.
sabah işe gelirken görümcem aradı 'ölümcül hastamıydın da gelmedin' dedi.mecbur rol yapmak zorunda kaldım.evet hastayım dedm ama cengiz getirmedi benı hastayım diye dedim.sonra kıvırdı tabı doktora git falan dedi.kaynanamlarıda aradım böyle böyle gelemedim diye.tamam dediler anlayış gösterdiler.ama eşime çok sinirliyim..aramı düzeltmeme izin vermiyor habire aramıza engeller koyuyor
Valla daral geldi ilişkinizden.
Kayınvalideni yolcu etmeye niye senin baban annen vs gidiyor ?
Kadın hacca mı gidiyor yahu?
Neden herşeyi bu kadar abartıyorsunuz?
Çok da iyi olmuş hastaydın gidemedin,yani gidemeyebilirsin bundan sonra da her aktiviteye.
Herşeyi geçtim de görümcen ne cürretle seninle öyle konuşabiliyor,yaş farkınız mı var abla modunda da mı o nasıl laf öyle?
Ölümcül hasta mıydın lafı benim için küslük sebebidir,nasıl birhadsizlik o öyle.
bizim adette yolculuk yapacak olanların yanına gidilir.benım dedemde köyde yaşıyor heralde babamlar ona bişeyler göndermek için gitmiştir.aileden herkes oradaymş bütün çocukları damadı.bi tek ben olmayınca gözlerine batmış.
görümcem zaten başlı başına bir olay,daha öncede bahsettiğim gibi pskopat ruhlu.30 yaşında kendısı.herkesin ablası modunda annesının bile.herkese herşeye hükmediyor.
görümcen başlı başına bir olaysa azcık sende cvp ver kendını koru laf söyletme bnce herkezin bir sabrı var nasıl bu kadar rahat sana laf sokabiliyo çünkü sen izin veriyosun buna...
Vajinismus sorununu cozemediniz sanirim hala
Haftalarida ailelerle geciriyorsunuz nrden hala evliligi normal akisinda surmesini bekliyorsunuz
herkez halinden memnun herhaldev
ve bu mevzulardan dah onemlileri var etki yaptigi kfesin
yo hayır bu sorunu çözdük biz 2 ay falan oluyor.
İki tarafın ailesi de benzer yapıda sanıyorum.
İki taraf da sizden beklenti içinde.Siz ortada ordan oraya yetişmeye çalışıyorsunuz.
Sizin de kendi hayatınız,kendi eviniz var.
Eşin kendi ailesiyle,sen kendi ailenle çözmelisin sorunu.
Eşinle dün akşamki konuşma ne oldu ?
Peki aranzdaki iletisim hic degismedimi
Bence konuşmak için çok iyi bir fırsatı kaçırmışsın.
Tam ağzını açacak zamanmış.
Hemen deseydin,evlilik mi hangi evlilik,ben evli olduğumu bile anlayamadım.
Eve akşamdan akşama geliyoruz,karı koca başbaşa bir tek günümüz geçmedi diyebilirdin.
Bir de eşine açıkça sor : Sen ne yapmak istiyorsun ? her haftasonu bir o tarafta bir bu tarafta mı geçireceğiz ? Nasıl bir düzen sağlayalım,dengeyi nasıl kuralım ?
Şunu görmeniz lazım,bu işlerin sonu yok.Bu hafta kayınvalide hasta,öbür hafta kurban,sonraki hafta köye uğurlamak,başka hafta düğündü şuydu buydu derken bunun sonu gelmez.
genel olarak bu türkiyede böyle ata erkil toplum oluşumundan dolayı ama bunları evlilik öncesi konuştunuz mu ? konuşmanıza rağmen erkek bildiğini okuyor mu? genel olarak erkekler köprüyü geçene kadar kız arkadaşının kaynanasına şirin gözükür , istisnalar var ama sizin koca bencil ve duygusuz olanmış ,bence kendinizi fazla üzmeyin büyük çoğunluk böyledir, bu gibidurumlar içinde yuva yıkılmaz hep konuşa,konuşa haledilir ,canlı tiyatro yapılarak erkeğin hakkından gelinmeye çalışılır ,ama yine çoğunluk yola gelmez, bunlar evliliğin cilveleri , mükemmel ve dertsiz evlilikyok bunu kabulettiğiniz an ,bununla yaşamaya alışıyor duyarsızlaşıyorsunuz,tabi en büyük haksızlık kız annelerine yapılıyor ,ama eşin şunu untmasın hatırlat ,neyi ekerse onu biçer ki onunda kızı olacak !!
eşimde dün bana öyle söylüyor.
ablamı sevmiyosun madem laf sokmalarına cevap ver sende karşılık ver o zaman ben her zaman bu konularımı konuşucam diyor.hemen zeytinyagı gibi üste çıkabiliyor.hiç anlamıyor benı.aileler evliliğimizi fazlaca müdahil,o yüzden biz ikimiz bi aile olamıyoruz.
ben sana yaranamıyorum dedi akşam.bir gün iyisin bir gün kötüsün diyor.geçtiğimiz hafta c.tesi çok güzel bi gün geçirdik.ertesi günde ailelerdeydik.tabıkı c.tesi mutlu olucam pazar günüde istemediğim bişeyi yaptıgım için mutsuz olucam bundan doğal ne varki.o düşünüyorki kendı ailesine gittiği zaman mutlu ama benım aileme gittiği zaman mutsuz.biraz öyle evet.çünkü bıktım oraya gidip beş dk oturamamaktan ve yarananamaktan şikayetçiyim.eşimde bunu benım ailemi sevmiyor diye algılıyor.kendını arada kalmış hissediyor ama bende öyleyim.ne kadar konuşsakta ortak bi noktada birleşemiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?