Bıktım hayatımın yönlendirilmesinden :(

Vallahi benim yasadiklarimi burada yazsam inan kimse bana inanmaz canim, onun icin seni cok iyi anliyorum ama yinede diyorum seni öldürecek degil ya, sonuna kadar kesin ve emin görüsünü belirt.
Hatta onu tehdit et, yok öyle, orasi Elazig degil Istanbul, kimse kimseye zorlan birsey yaptiramaz.
Sana dayak atmaya calisirsa hemen polise git. Dediklerine inamiyorum, eger karsi cikarsan senin kilina kimse dokunamaz. Öyle kadercide olma. Kaderini eline al diyorum anla iste.
Özgürlügün icin savasacaksin canim, yok öyle armut pis agzima düs.
Madem internete girme özgürlügün var ise demek öteki islerinide halledecek durumdasin.

allah yardımcın olsun canım, allaha bol bol dua et, sewdiğin kişiyle ben ce irtibata qeç we durumu anlat bakalım onunla neler yapabılıyorsunuz

yaşın küçük sanırım.ayrıca polise yada kadın sıgınma evine git desek abin muhtemelen peşine düşer allah korusun töre cinayetine gider olay.az çok anlıyorum seni elin kolun baglı.
ama sakın sakın netten buldugun biriyle birşeyler yaşamaya kalkma ki abin o kişiyide duysa muhtemelen töre cinayeti yine gerçekleşir.
sizin kurallarınız çok agır ve zor kadının adı yok gibi aile meclisinde..benimde bir arkadaşım dogulu biriyle evlendi ama resmen kadının adı yok adam yerine koyan bile yok.tüm bunların ışıgında ne yapabilirsin bilmiyorum inan direnmeye ugraş elinden geldigince abinle konuşmayı dene eger konuşamıyorsan güzel bir mektup yaz abine bırak nasılsa kursa gidiyorsun bırakıp git kursa bakalım ne olacak belki aklı başına gelebilir...allah yardımcı olsun..

sevdigim kişi dedigi netten tanışıtıgı yüzünü görmedigi
askerligini yapmamış
okula giden egitim hayatı olan birisi
sizce ne kadar dogru onunla birşeyler yaşaması yada onu haberdar etmesi o çocuk ne yapcak o da baba parasıyla okuyan çocuk işte.
velevki aradı kaç diyende olmuş kaçsa da gazetelerin birinci sayfasında yine töre vahşeti diye haberini okuruz ancak.aman sakın dikkat et o çocuklada bırak görüşmeyi..yagmurdan kaçarken doluya tutulursun...

istanbulda yaşadığınıza eminmisin??
yoksa abin bedenen burda,ruhen hala diyarbakır,urfa,mardin dolaylarındamı kaldı??
kii artık oralarda bile 'baba beni okuşa gönder' kampanyaları falan v.s işler yapılarak
kızlar okusun diye çaba sarfedildi..
hangi devirdeyiz,nerdeyiz..
nasıl bi zihniyet bu..
okumasına izin verme..
zorla evlendirmeye çalış...
amine yuhhhhh diyorum ben yuhhhh...
beyni örümceklenmiş..
acill kurtarılmalı

canım netten tanıştık hiç yüzyüze görüşmedik ama seviyorum yani çok anlayışlı çok iyi biri .bakalım işte belki kaçarız fisfisfis yani başka yapcak bişey yok polis olmaz gidemem yani polise felan offffff

hangi çağda yaşıyoruz...
zorla güzellik olurmu...
istemiyorsanız kimse sizi zorla evlendiremez...

Abine anlat bir gün resullulahın yanına bir bayan gelmiş efendimize demiş ki babam beni istemediğim biriyle zorla evlendiriyor.efendimiz babasını çağırtıp bu evliliği engellemiş. Ne demek ya hangi devirden örnek veriyorum ufff.Hala var mı böyle insanlar .Neyse canım gittiğin kurs resmi bi yerse oradan çok faydalanmış bir şekilde çıkabilirsin eğer ki yapabilirsen tecvid hocalığı çok güzel olur memur olursun lojman verirler sigortan olur iyi de maaşı var bayan hocaların saygınlıklarıda cabası evlenmek istemiyorum okuyacağım dersin ...

Ne kaçması bak kızarım şimdi netten tanıştığın biriyle üstelik abinin istediği adamla evlen alnından öpeyim bari ...kıza bak kör adım atıyor...hey allahım....

Ne kaçması bak kızarım şimdi netten tanıştığın biriyle üstelik abinin istediği adamla evlen alnından öpeyim bari ...kıza bak kör adım atıyor...hey allahım....

sevmıyorum ama ömür boyu çekilirmi yaaa :çok üzgünüm: napiim başka ama nette tanıştığım çocuğu çok sevıyorum gerçekten iyi aramız yani kötü biri olduğunu düşünnmüyorum hiç. bayadır tanıyorum.

netten her tanışılan kötü çıkacak diye bir şey yok, ama orana vurulursa yüzde 90'ı karı-kız avı peşinde, bir sürü suç şebekesinin içinde olan insanlar. Dikkat edin derim. Bence siz onu bir çıkış olarak görmüşsünüz. Kaçmaya falan da kalkmayın. Eğer hani tamamen güvenilecek biri olsaydı karşısınızdaki tamam arkanıza bakmadan gidin derdim, ama düşünsenize. Ya o kişi kötü biriyse eve geri nasıl döneceksiniz? Hayatınızı karartmayın. Akıllıca hareket edin.

abi nin sana bu kadar baski kurmaya hakki yok arkadasim
annen ve baban olsa belki hakki vardir ama
sakin istemedigin biriyle evlenme kimse istedigi icin:
ins hersey hakinda hayirli olur

arkadasim soylemeden gecemicem sakin netten tanistigin gercekte gormedigin huyunu suyunu yasamini bilmedigin birine guvenip oyle bisi yapma yoksa sonra cok uzulursun iyi dusun simdiki zamanda kimseye guvenme oyle ki gozu kapali guveniosun suanda:1no2:

kaçmayı çıkar aklından tanımıyosun netten tanımak yetmez
abin eğer laf anlamıyorsa evlen dediği insanla konuşmayı denesen ben istemiyorum evliliği zorluyorlar desen belki o cayar istemez
ne biliyim zor bi durum umarım hakkında hayırlısı olur fisfisfis

Bu başına gelenler gercekten büyük talihsilik
Görünen o ki sen gittiğin kursada zorla gönderiliyorsun
Şimdi burda farklı farklı hayatlar var , seninkide bi farklı
Baskı altında yaşıyorsun,
Ama bende seni çok sağlıklı bulmadım...
Sen hiç gazete okumuyormusun, haber izlemiyormusun
Netden elin adamı hırlımıdır hırsızmıdır, görmedin etmedin
Annesi kim babası kim, bu adam kötü niyetlimidir, iyi niyetlimidir
Tuzağamı düşürür, yararlanmayamı kalkar hiç düşünemeden
Ben seviyorum diyosun... adam senin ruhunu iki okşadı
Dertlerini dinledi diye hemen nasıl güveniyorsun bu kadar..
Daha görmemişsin bile, kimdir bilmiyosun
Ben sadece bu konuya yorum getirmek istedim..
Evlendirilmene gelince abini ikna etmeye çalış başka çare görünmüyor canım

Valla arkadaşım seni zorla evlendiremezler. Nikahta hayır dersin olur biter. Ayrıca abin seni dövmeye kalkarsa git polise şikayetçi ol bakalım. Burası dağ başımı orman mı?

canım durumuna çok üzüldüm ama bence nette tanıştığın kişi ile sakın kaçma.sen abini dinle o senin büyüğün kaçmaktansa abinin dediği kişi ile evlen bence en doğrusu bu aklını başına topla yanlış birşey yapma duygularnla hareket etme. mantıklı ol:1closedeyes: sonra çok üüzülürsün ne diyim inşallah iyi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…