sevdigim kişi dedigi netten tanışıtıgı yüzünü görmedigi
askerligini yapmamış
okula giden egitim hayatı olan birisi
sizce ne kadar dogru onunla birşeyler yaşaması yada onu haberdar etmesi o çocuk ne yapcak o da baba parasıyla okuyan çocuk işte.
velevki aradı kaç diyende olmuş kaçsa da gazetelerin birinci sayfasında yine töre vahşeti diye haberini okuruz ancak.aman sakın dikkat et o çocuklada bırak görüşmeyi..yagmurdan kaçarken doluya tutulursun...
hangi çağda yaşıyoruz...
zorla güzellik olurmu...
istemiyorsanız kimse sizi zorla evlendiremez...
canım netten tanıştık hiç yüzyüze görüşmedik ama seviyorum yani çok anlayışlı çok iyi biri .bakalım işte belki kaçarız fisfisfis yani başka yapcak bişey yok polis olmaz gidemem yani polise felan offffff
Ne kaçması bak kızarım şimdi netten tanıştığın biriyle üstelik abinin istediği adamla evlen alnından öpeyim bari ...kıza bak kör adım atıyor...hey allahım....
canım netten tanıştık hiç yüzyüze görüşmedik ama seviyorum yani çok anlayışlı çok iyi biri .bakalım işte belki kaçarız fisfisfis yani başka yapcak bişey yok polis olmaz gidemem yani polise felan offffff
sevmıyorum ama ömür boyu çekilirmi yaaa :çok üzgünüm: napiim başka ama nette tanıştığım çocuğu çok sevıyorumgerçekten iyi aramız yani kötü biri olduğunu düşünnmüyorum hiç. bayadır tanıyorum.
bizde hep akraba evliligkızım yabancıya gitmesın kürtlerin bu adetınden nefret edıyorum (
peki hiç sakat doğum var mı ailede? en azından o ibret olur akraba evliliği yapmamak için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?