Sevdiğinle kaç diycem ama o netten tanıştığın adamı yeterince tanımıyorsun. Bence bi kadın sığınma evine git canım. İstemediğin bi adamla evlenmekten ve dayak yemekten iyidir. Böylece kendilerini senin sahibin sanan ailene de hadlerini bildirmiş olursun.
arkdaşımı kınadım ondan başıma geldi diye düşünüyorum :a015: çünkü onun aileside onu ölen ablasının kocasyıla evlendırdıler ben çok kızdım ona kaç dedım dedim yani bişekilde istesen evlenmezsın dedım ama evlendı ölen ablasının yatagında yatıyo şimdi böle adetler yerın dibine batsınama yaşanmayıınca bılınmıomuş onlarda doğulu gerçi onun daha kötü bana göre öyle sıkılıyorumki nefes alamıyorum sanki ölsemde bütün sorunlar bitse offffffff
yok uzaktan akraba ay ben kürtleri sevmıyorum ya bikere huyları konuşmalarını hiç sevmıyorum. ben ist büyüdüm kuran kursunda hiç uyuşmuyoruz yaaasenağlama
ama yinede öyle ayırım yapma lütfen. kürtleri sevmiyorum falan deme. türklerde çerkeslerde,lazlarda gürcülerde,yokmu kötü huy.yokmu kötü konuşma... bence bu söylediğin lafla tepki alırsın. geri al yazdığını canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?