- 25 Mayıs 2022
- 51
- 20
- 8
- Konu Sahibi kralice merve
-
KK'nın olmazsa olmaz sorusudur,evlenmeden önce de böyle miydi?Ve özel değilse neden bu kadar erken evlendiniz?Herkese merhabalar,sizden fikir almaya çok ihtiyacım var.Ben 22 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim eşimle aramızda 6 yaş var,severek evlendik ama evliliğin ilk ayından itibaren sürekli kaynanama gidiyoruz iki haftaya bir,eşim inanılmaz anneci tabi annesi de kocama aşık bildiğiniz konuşurken aşık gibi bakıyor bildiğiniz.Annesine verdiği değerin yarısını bile bana vermiyor annesi hastalanıyor başında bekliyor yemekler yapıyor ben hastayken iyisin iyisin diye gidip içerde televizyon izliyor,artık çok zoruma gidiyor bu durum eşim karısının olduğunun evlendiğinin farkında değil hala ve o annesi de neden sürekli geliyorsunuz evinizde zaman geçirin demiyor daha benim kendi anneme gitmeme laf ediyor sürekli onda kalacakmışım daha o kadar çok şey var ki anlatacak lütfen yardımcı olun bana napmalıyım
Umarım kötü birşey ima etmediniz.annesi de kocama aşık bildiğiniz konuşurken aşık gibi bakıyor bildiğiniz.
Evet evlenmeden öncede anneciydi ama evlendikten sonra daha da arttı tabiki evladına merhametle içtenlikle bakar ama ikisinin arasındaki ilişki çok farklı sen bilirsin sen zekisin paşam zeki oğlum sürekli pohpohluyor eşimi bu da onun hoşuna gidiyor demekki.daha bir yıllık evlilikte iki haftaya bir gitmek normal mi üç gün kalıyoruz birde,eşim mutlaka gideceğimizi gitmek zorunda olduğumu söylüyor annesine laf etmiyor ama bana herşeyde bağırıyor çağırıyorKK'nın olmazsa olmaz sorusudur,evlenmeden önce de böyle miydi?Ve özel değilse neden bu kadar erken evlendiniz?
Yoruma gelince tek sorun kv olsa çözüm çok daha kolay ama eşinizin tutumu çok belirleyici maalesef. Açık açık konuşmayı denemişsinizdir muhakkak ne diyor? Ailenize gidin mutlaka,çağırın.
Sadece konu açmak istediğim için çok Kısa şekilde yazdım size şöyle anlatayım eşim onun yanında bana sevgi gösterirse kızıyor benim yanımda yapma diye,eşim anneme gitmeme birşey demez niye demiyorsun gitmesin bize alışsın diyor,senden önce bana şunu alırdı bunu alırdı diyor,sana kıyar düşünmez ben annesiyim bana kıyamaz hiçbir zaman diyor.İğrenç tabir dediğiniz şeyi ben yaşıyorum ben konuşurken suratıma bakmayan kaynanam oğlu konuşurken hayran hayran gözüne bakıyor normal mi sizce2 haftada bir annesini görmesi anneci yapmaz. Siz istemiyorsanız gitmeyin. Hastalandığında başında beklemesi yemek yapmasıda gayet normal ama anne oğulun birbirine sevgisine ima ettiğiniz şey iğrenç
İki haftaya bir gitme durumu kişiye, yaşantıya göre değişir genelgeçer bir cevabı olabileceğini sanmam. Bana göre normal. Diğer tüm yazdıklarınız anormal,ne demek zorunluluk ve 3 gün kalmak.Evet evlenmeden öncede anneciydi ama evlendikten sonra daha da arttı tabiki evladına merhametle içtenlikle bakar ama ikisinin arasındaki ilişki çok farklı sen bilirsin sen zekisin paşam zeki oğlum sürekli pohpohluyor eşimi bu da onun hoşuna gidiyor demekki.daha bir yıllık evlilikte iki haftaya bir gitmek normal mi üç gün kalıyoruz birde,eşim mutlaka gideceğimizi gitmek zorunda olduğumu söylüyor annesine laf etmiyor ama bana herşeyde bağırıyor çağırıyor
Annenize gitmenize kimse karışamaz haddi olamaz lakin oğluna hayran bakması vs ima ettiğiniz şey gerçekten iğrenç. Çoğu ebeveyn evladına sevgi dolu hayran bakar. Çoğu anne oğluma paşam vs der tıpkı babaların kızlarına prensesim aşkım demesi gibiSadece konu açmak istediğim için çok Kısa şekilde yazdım size şöyle anlatayım eşim onun yanında bana sevgi gösterirse kızıyor benim yanımda yapma diye,eşim anneme gitmeme birşey demez niye demiyorsun gitmesin bize alışsın diyor,senden önce bana şunu alırdı bunu alırdı diyor,sana kıyar düşünmez ben annesiyim bana kıyamaz hiçbir zaman diyor.İğrenç tabir dediğiniz şeyi ben yaşıyorum ben konuşurken suratıma bakmayan kaynanam oğlu konuşurken hayran hayran gözüne bakıyor normal mi sizce
Hiçbirşey yapmıyor ciddi rahatsızlıklarım var bu yaşta bu hastalık mı olur diyor her hastalığıma ama annesini özel hastanelere götürüyor özel ilaçlar getiriyor annesine yapmak zorunda tabiki ama beni hiç umursamıyor annesine gideceğimiz zaman nasıl mutlu oluyor şarkılar türküler eve geldiğimiz zaman ağzını bıçak açmıyor suratını asıp oturuyorIki haftada bir gitmek çok değil bence hastalandığı zaman annesiyle ilgilenmesi de normal .
Yani annesine davranışları normal aslında ama siz hastayken iyisin iyisin diyip çekip gitmesi normal değil. Bunu demeden önce bir ihtiyacınız olup olmadığını soruyormu ilgilenip yapacak bir şey kalmayinca siz dinlenirken mi gidiyor tv karşısına yoksa sıfır ilgimi ?
Sadece konu açmak istediğim için çok Kısa şekilde yazdım size şöyle anlatayım eşim onun yanında bana sevgi gösterirse kızıyor benim yanımda yapma diye,eşim anneme gitmeme birşey demez niye demiyorsun gitmesin bize alışsın diyor,senden önce bana şunu alırdı bunu alırdı diyor,sana kıyar düşünmez ben annesiyim bana kıyamaz hiçbir zaman diyor.İğrenç tabir dediğiniz şeyi ben yaşıyorum ben konuşurken suratıma bakmayan kaynanam oğlu konuşurken hayran hayran gözüne bakıyor normal mi sizce
Bence siz annesinin oğluna aşkla bakmasını kıskanmış gibisiniz ama bunun kadar normal bir şey yok bu düşünce hoş değil, birde siz Kayınvalidenize gelin olarak değil kızı olarak yaklaşın bence bir süre sonra oğlum sana kıyar bana kıyamaz gibi söylemlerinide bırakır emin olun, ne kadar inada binerse o kadar zor olur her şeySadece konu açmak istediğim için çok Kısa şekilde yazdım size şöyle anlatayım eşim onun yanında bana sevgi gösterirse kızıyor benim yanımda yapma diye,eşim anneme gitmeme birşey demez niye demiyorsun gitmesin bize alışsın diyor,senden önce bana şunu alırdı bunu alırdı diyor,sana kıyar düşünmez ben annesiyim bana kıyamaz hiçbir zaman diyor.İğrenç tabir dediğiniz şeyi ben yaşıyorum ben konuşurken suratıma bakmayan kaynanam oğlu konuşurken hayran hayran gözüne bakıyor normal mi sizce
Benim hiçbir hastalığımı önemsemiyor daha doğrusu beni önemsemiyor eşimin babası hayatta değil ama bir kardeşi daha var tim sorumluluk hala eşimde herşeyi ona soruyor onsuz adım atamıyor sürekli kendini dinliyor ben yaşlıyım ben hastayım ama bana sürekli laf sokuyor o zaman hasta değil ben bulaşıkları topluyorum içeri gidiyorum ki eşimin dizine yatmışEşinizin babası hayatta mı ? Evli olmadan da annesine düşkün biri şu an muhtemelen annesine evler ayrıldı ve kendisi yanında değil bu yalnızlığı hissettirmemek için öyle 2 haftada bir gitmeyi kendince kural koymuş olabilir , ama siz hastayken size iyisin iyisin diye ilgilenmemesi de hoş değil tabi siz gerçekten hastalandıysanız belki inadına yaptığınızı düşünüpte iyisin diyip geçiştirmişte olabilir
Tabiki çoğu anne baba gururlanarak bakar evladına ama bir kardeşi daha var eşimin sadece eşime böyle benim suratıma bakmıyor konuşurken ona gülerek bakıyor bakışarak anlaşıyorlar eşime söyleyince de o benim kaç yıllık annem sen kimsin diyorAnnenize gitmenize kimse karışamaz haddi olamaz lakin oğluna hayran bakması vs ima ettiğiniz şey gerçekten iğrenç. Çoğu ebeveyn evladına sevgi dolu hayran bakar. Çoğu anne oğluma paşam vs der tıpkı babaların kızlarına prensesim aşkım demesi gibi
Artık evlenmiş olan kaç yaşında adama söylenmeli mi sizce ben anneme gideceğim zaman suratını asıyor ben içeri gidince eşime ne diyorsa o da kızıyor bana benimki anne değil mi benim aileme hiçbirşey yapmıyor doğru düzgün gelmiyor bile ama herşeyi benden bekliyorlarAnnenize gitmenize kimse karışamaz haddi olamaz lakin oğluna hayran bakması vs ima ettiğiniz şey gerçekten iğrenç. Çoğu ebeveyn evladına sevgi dolu hayran bakar. Çoğu anne oğluma paşam vs der tıpkı babaların kızlarına prensesim aşkım demesi gibi
Sizde söylüyorsunuz nick name isimler buna niye bu kadar takıldınız burada derdimi paylaşıyorum azarlayın demiyorumYa hep görüyorum bu sitede insan yerine konmayan, kendisine gerçek değeri vermeyen adamlar peşinde koşan herkesin nick name i kraliçe x,prenses y, bir de gelinlerin efendisi mi ne vardı. Hanımlar siz bu kadar süper insanlarsanız ne işiniz var ya önünüze ilk gelen beş para etmez herifin nikahında
Bakın tam tahmin ettiğim gibi eşinizin babası olmadığı ve evin en büyük erkeği o olduğu için annesi ona oda annesine düşkün ve annesi babasından dolayı zaten yalnız, anne sonuçta evlendim ben diyip aylarca gitmemek hastayken bakmamak olur mu hiç ?Benim hiçbir hastalığımı önemsemiyor daha doğrusu beni önemsemiyor eşimin babası hayatta değil ama bir kardeşi daha var tim sorumluluk hala eşimde herşeyi ona soruyor onsuz adım atamıyor sürekli kendini dinliyor ben yaşlıyım ben hastayım ama bana sürekli laf sokuyor o zaman hasta değil ben bulaşıkları topluyorum içeri gidiyorum ki eşimin dizine yatmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?