- 14 Mayıs 2016
- 710
- 1.022
- 113
- Konu Sahibi kralice merve
-
Daha çok gençsin. Anneci adam değişmez. Ayrıca bu tavirlar da iğrenç ötesi. Ailen de arkandaymis. Boşandıktan sonra naparim diyorsun ama korkma hiç bir şey olmaz. Yıllarını heba etme.Eşim çok aşıktı bana ilk zamanlar çok güzeldi ta ki düğüne üç dört ay kala birden değişti adam şu anda asla beni dinlemiyor sesimi yükseltsem deliriyor ama kendi istediği gibi bağırıyor sürekli küçük şeylerden kavga ediyoruz ve her yerden engelliyor beni boşanmalı mıyım bilmiyorum daha o kadar çok şey var ki yaşadığım
Bunu okiyunca anladim ki bundan adam olmaz. Bosan bacim. Coluk.cocuk yokken kurtar kendini bu kamburdan. Anasinin memesinden kesilmemis dahaTabiki çoğu anne baba gururlanarak bakar evladına ama bir kardeşi daha var eşimin sadece eşime böyle benim suratıma bakmıyor konuşurken ona gülerek bakıyor bakışarak anlaşıyorlar eşime söyleyince de o benim kaç yıllık annem sen kimsin diyor
1 sene önce ne yapıyordunuz? Okul, iş? Onu yapmaya devam edin. Ailenizin arkada olması çok büyük şans.Ne yapmalıyım sizce ailem burada senin odan hazır kendini yalnız hissetme her kararında arkandayız diyor ama ben cesaret edemiyorum boşandıktan sonra ne yaparım nasıl bir hayatım olur hiç bilmiyorum artık çok bunaldım
sana nispet yapıyorlar, yüzlerine gülüp, takmayacaksın, yavaşlar yavaşlar kendini cek, esin annesinin yanina kendisi gitsin. temizlik yapacağım vs gibi bahaneler bul, biraz evde kal. kendi başlarına kalıp seyircisiz kalınca, birbirlerine sararlar.Sadece konu açmak istediğim için çok Kısa şekilde yazdım size şöyle anlatayım eşim onun yanında bana sevgi gösterirse kızıyor benim yanımda yapma diye,eşim anneme gitmeme birşey demez niye demiyorsun gitmesin bize alışsın diyor,senden önce bana şunu alırdı bunu alırdı diyor,sana kıyar düşünmez ben annesiyim bana kıyamaz hiçbir zaman diyor.İğrenç tabir dediğiniz şeyi ben yaşıyorum ben konuşurken suratıma bakmayan kaynanam oğlu konuşurken hayran hayran gözüne bakıyor normal mi sizce
Benim de kaynanam eşime aşık malasef eşim belli etmese de oda annesini sever . Asla laf etyimez kaynanam o kadar cahildir ki bizi bile kıskanır kocamın heryerni öper eltimle beni de oğullarına hiç layık görmez malasef kayınvaldelern bazıları böyleHerkese merhabalar,sizden fikir almaya çok ihtiyacım var.Ben 22 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim eşimle aramızda 6 yaş var,severek evlendik ama evliliğin ilk ayından itibaren sürekli kaynanama gidiyoruz iki haftaya bir,eşim inanılmaz anneci tabi annesi de kocama aşık bildiğiniz konuşurken aşık gibi bakıyor bildiğiniz.Annesine verdiği değerin yarısını bile bana vermiyor annesi hastalanıyor başında bekliyor yemekler yapıyor ben hastayken iyisin iyisin diye gidip içerde televizyon izliyor,artık çok zoruma gidiyor bu durum eşim karısının olduğunun evlendiğinin farkında değil hala ve o annesi de neden sürekli geliyorsunuz evinizde zaman geçirin demiyor daha benim kendi anneme gitmeme laf ediyor sürekli onda kalacakmışım daha o kadar çok şey var ki anlatacak lütfen yardımcı olun bana napmalıyım
BencedeDaha çok gençsin. Anneci adam değişmez. Ayrıca bu tavirlar da iğrenç ötesi. Ailen de arkandaymis. Boşandıktan sonra naparim diyorsun ama korkma hiç bir şey olmaz. Yıllarını heba etme.
Evler uzak mı? İki hafta da bir gidilir normal ama kalınması normal değil. Diğer konunuza da yazdım sevdiğini düşünmüyorsanız mutlu değilseniz uyum sağlayamadıysanız yol yakınken kararınızı verin.Evet evlenmeden öncede anneciydi ama evlendikten sonra daha da arttı tabiki evladına merhametle içtenlikle bakar ama ikisinin arasındaki ilişki çok farklı sen bilirsin sen zekisin paşam zeki oğlum sürekli pohpohluyor eşimi bu da onun hoşuna gidiyor demekki.daha bir yıllık evlilikte iki haftaya bir gitmek normal mi üç gün kalıyoruz birde,eşim mutlaka gideceğimizi gitmek zorunda olduğumu söylüyor annesine laf etmiyor ama bana herşeyde bağırıyor çağırıyor
Sana bişey diyeyim mi ikisini de takma , annene de git gerekirse arada kal sana karışamazlar ayrıca kv de gitmek zorunda değilsin, hatta eşini bol bol tek yolla bakalım o zamanda bu kadar canı gönülden koştur koştur gidecek mi , hepsi show emin ol , sen bi onları başbaşa bırak o zaman gör olanları, sen bu oyundan çık ve onları izle , ve asla kızma keyfine bak , hiç nefesini bile tüketme, ben kv ye eşimi tek yolluyorum koşa koşa eve geliyor ama yeni evliyken öyle miydi , beni götürürdü saatlerce orda kalırdık bir de yetmemiş gibi yatıya kalayım diye baskılar, ben çok direndim, şimdi ben gitmiyorum ne eşim orda saatlerce kalabiliyor ne de onlar bana gel diye tutturuyorlar, yani sen gitmezsen eskisi kadar birbirine yapışmazlar, sen uzak dur bırak onlar aynen devam etsin , annesinden komple ayrılsın demiyoruz bişeyleri sistematik hale getirip zorunlu kılmasınlar..Herkese merhabalar,sizden fikir almaya çok ihtiyacım var.Ben 22 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim eşimle aramızda 6 yaş var,severek evlendik ama evliliğin ilk ayından itibaren sürekli kaynanama gidiyoruz iki haftaya bir,eşim inanılmaz anneci tabi annesi de kocama aşık bildiğiniz konuşurken aşık gibi bakıyor bildiğiniz.Annesine verdiği değerin yarısını bile bana vermiyor annesi hastalanıyor başında bekliyor yemekler yapıyor ben hastayken iyisin iyisin diye gidip içerde televizyon izliyor,artık çok zoruma gidiyor bu durum eşim karısının olduğunun evlendiğinin farkında değil hala ve o annesi de neden sürekli geliyorsunuz evinizde zaman geçirin demiyor daha benim kendi anneme gitmeme laf ediyor sürekli onda kalacakmışım daha o kadar çok şey var ki anlatacak lütfen yardımcı olun bana napmalıyım
Bende evlendiğim ilk günden beri her haftasonu gidiyorum 1-2 gece kalıp dönüyorum maalesefEvet evlenmeden öncede anneciydi ama evlendikten sonra daha da arttı tabiki evladına merhametle içtenlikle bakar ama ikisinin arasındaki ilişki çok farklı sen bilirsin sen zekisin paşam zeki oğlum sürekli pohpohluyor eşimi bu da onun hoşuna gidiyor demekki.daha bir yıllık evlilikte iki haftaya bir gitmek normal mi üç gün kalıyoruz birde,eşim mutlaka gideceğimizi gitmek zorunda olduğumu söylüyor annesine laf etmiyor ama bana herşeyde bağırıyor çağırıyor
Evet vefat etmiş bende sormuştum çünkü genelde eşi vefat edipte büyük oğlu olan anneler bi tık üstüne düşkün ve hep yanında ister ya birazda kıskançlık tabiKayinpederiniz vefat mi etti?
Kız haftada 7 gün vardı biz 10 gün kaynanamdaydık o da bişeymi kejdjdHerkese merhabalar,sizden fikir almaya çok ihtiyacım var.Ben 22 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim eşimle aramızda 6 yaş var,severek evlendik ama evliliğin ilk ayından itibaren sürekli kaynanama gidiyoruz iki haftaya bir,eşim inanılmaz anneci tabi annesi de kocama aşık bildiğiniz konuşurken aşık gibi bakıyor bildiğiniz.Annesine verdiği değerin yarısını bile bana vermiyor annesi hastalanıyor başında bekliyor yemekler yapıyor ben hastayken iyisin iyisin diye gidip içerde televizyon izliyor,artık çok zoruma gidiyor bu durum eşim karısının olduğunun evlendiğinin farkında değil hala ve o annesi de neden sürekli geliyorsunuz evinizde zaman geçirin demiyor daha benim kendi anneme gitmeme laf ediyor sürekli onda kalacakmışım daha o kadar çok şey var ki anlatacak lütfen yardımcı olun bana napmalıyım
Neden korkuyorsunuz? O kadın kazanır diye mi? Onun kazanacağı bir şey yok, bak o alıntıladığın üyenin eski kaynanası aradı durdu ayrıldıktan sonra, evliliğinizi toparlayın diye. Siz arada iken kıymetliler, sizden sonra birbirlerini yiyecekler. Günah keçisi lazımdı onlara, siz geldiniz rahatladılar yani.Beni anlayan birinin olmasına hem sevindim hemde üzüldüm siz nasıl karar verdiniz boşanmaya korkmadınız mı hiç benim ailem her aşaman arkamda ama ben korkuyorum boşanmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?