Eşine deki şu saatten sonra alt katta da oturmam uzak olacakBizim evin altı boşalıcak yakın zamanda. Eşim de dün akşam kaynanama aşağıdaki eve taşınıcam falan dedi kaynanam bağırmaya başladı en başta ömür boyu diye anlaştık ben izin vermiyorum çıkmicaksın ayrı eve bitti diye. Ama kaynanam nasıl bağırıyo anlataöam. Eşim de anne bağırma şimdi çıkar giderim dedi. Beni kaynanam bağırınca titreme tutuyo sinirden ağlamaya başladım. Eşim odaya geldi beni en yakın zmanda çıkarmicaksan boşanalım gitsin dedim ben dayanamıyorum dedim. En başta ömür boyu diye anlaştık evet ama en baştaki gibi kalmadı hiç bişi dedim. Eşime annenin dedikleri hoş değil dedim çünkü orda bana laf sokuyodu oda haklısın dedi. Bu arada çıköicaksak ayrı eve boşanalım dediğimde eşim onların da istediği bu dedi falan filan. Ne olur yargılamadan ne yapmam gerektiğini söyleyin bana. Sabah annemlere geldim şuan annemdeyim oturmya geldim. Rn başta bana çok iyi göründüler böyle olucağını tahmin etmedim ben söyleyin lütfen napim şu saatten sonra.
Benim kararım değil ki önemli olan eşimin kararı. Eşimle nasıl konuşmalıyım sizce.Kesinlikle kararindan donme bak esinde ikna olmus, hatta alt kattaki degilde mumkunse daha uzaktaki eve cik ama esinle sakin konus tatli dille ikna etmeyi dene ama kararindan vaz gecme
İşte eşim önemli olan o kararlı olması lazımKarararından asla vazgeçme çık ne söylerse söylesin onu asla degiştiremesin ömrün biter ömrünü ona heba etme dik dur sabır diliyorum
Ya alt kata bi inelim de sonrası kokay zatenAlt kata değil mümkün mertebe daha uzağa taşının...
Olur mu oyle sey evlilikte ikinizin kararj esastir, iletisim nasil dersen esinle araniz nasildr ben esimle sakince tatli dille biraz kanina girerek konusunca hemen ikna olur, ben sert cikarsam o da sert cikar genelde, bakin kv njz bagirmis esiniz de bagirmis, esiniz zaten ayri eve cikma fikrini kafaya yatirmis gibi siz simdi guzelce kanina girn ikna olmazsa hic bir sekilde yuz vermeyjn kesin tavrinizi koyun...Benim kararım değil ki önemli olan eşimin kararı. Eşimle nasıl konuşmalıyım sizce.
Al eşini karşına sakin sakin konuş evliliğinin yıprandıgını anlat ama asla kararında vazgeçme kv böyle bağırarak sizi sindirmeye çalışıyo sen net olursan kararından vazgeçmeyecegini anlarsa zorda olsa olurİşte eşim önemli olan o kararlı olması lazım
Niye? Sen çok afedersin ama başçavuşun eşeği misin?Benim kararım değil ki önemli olan eşimin kararı. Eşimle nasıl konuşmalıyım sizce.
Ya benim kaynnaam kalp tansiyon şeker hastası eşim ondan dolayı çekiniyorum dedi. Ki kadın haatalığıyla korkutuyo eşimi çok baskın bir karakter. Eşime tatlı dille söylemeye çalışayım bi bakalım ne olucak dua edin lütfenOlur mu oyle sey evlilikte ikinizin kararj esastir, iletisim nasil dersen esinle araniz nasildr ben esimle sakince tatli dille biraz kanina girerek konusunca hemen ikna olur, ben sert cikarsam o da sert cikar genelde, bakin kv njz bagirmis esiniz de bagirmis, esiniz zaten ayri eve cikma fikrini kafaya yatirmis gibi siz simdi guzelce kanina girn ikna olmazsa hic bir sekilde yuz vermeyjn kesin tavrinizi koyun...
Ya alt kata inim de sonrası allh kerim o kafadayım şuan yaniNiye? Sen çok afedersin ama başçavuşun eşeği misin?
Bu saatten alt katlarında bile oturamazsın huzur vermezler sana.
Kaynnamı görseniz çok baskın bir kadın eşim de onu dinlicek yine çünkü hastalıklarla korkutuyoAl eşini karşına sakin sakin konuş evliliğinin yıprandıgını anlat ama asla kararında vazgeçme kv böyle bağırarak sizi sindirmeye çalışıyo sen net olursan kararından vazgeçmeyecegini anlarsa zorda olsa olur
Ne demek önemli olan onun kararı sen neysin peki eşinin karşında böyle durma biz mutsuzuzde senin söz hakın yokmu hakını savunBenim kararım değil ki önemli olan eşimin kararı. Eşimle nasıl konuşmalıyım sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?