• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım kv den

eğer evden ayrı ev diye çıkarsanız sözler verilince geri dönmeyin ev düzülünce geri dönün

valla bizim akraba kasabaya gelin gitti şehirden çok zorlandı alt katta güya ama aynı ev gibi yaşıyorlar artı kıza sürekli hakaret ediyordu kayınları köyden kız aldılar kız birkaç defa bağıra bağıra tartıştı sonunda da merkeze ev düzemeden gelmem dedi 6 aya yakın kız gelmedi şimdi merkezde oturuyor
bizim ki de hala aynı yerde kayınları kocaman oldu ama hala köpek gibi davranıyorlar

yani diyeceğim o ki gemileri yakmayınca olmuyor
Bir kere denedim kayınbabam o kzı boşicaksın demiş eşime eşim de gel en kısa zmanda ayırıcam evi dedi yalan üatünden bir sene geçti bıktım artık

Korkutun gözünü . Boşanmayı düşünmeyin bir kere madem seviyorsunuz bu fikirden uzaklaşın ama iyi bir korku verin. Ya çıkıcaz ayrı eve ya bu iş bitecek diyerek
Ben bir kere babamın evine de gittim ama kyınbabam beni boşatıcaktı eşim de karşı çıkmış derken beni geldi aldı bu son her şey güzel olucak zırvalığı. Bu ay hamile kalmazsam bitiyosa bitsin

Bence aynı mahle de bile oturmayın.Benim eşim biara işle ilgili sıkıntısi oldu.Kv büyük ev alıp birlikte oturalım diye eşime söyledi elim ayağım titremisti.Asla kabul etmedim böyle bi durumda ayriliriz net dedim oda olmayacağını onları kırmadan söyledi. Şuan uzak oturuyoruz.bide bi arkadaş demiş huzursuzlüks çıkmadan huzur olmuyo diye. Katılıyorum Kv klasik kaynanalik yapmaya çalıştı herseferinde ben cazgirlik yaptım sinmedim.Şimdi birşey diyemiyor.Eşimde diyoki annem gördü neler olduğunu bidaha oyuzden oda öyle biseye kalkismaz şimdi herkessag selamet saygı içinde ve mesafe.Ezdirmeyin asla kendinizei. Beni fena gelin olarak biliyorlar ama umrumda değil. Bana bulasmayana bende bulasmyorum

Ahahahaha ya buna aşırı güldüm ya nasıl yapıcam bunu. Kv cin gibi onu bile anlar
Ben de sormuştum gulmuyo musun düşünce , canın yanmiyo mu diye 1 2 defa yapınca profesyonellesiyormus insan :)
Sert düşünce bu korkuyomuslar valla böyle böyle ayırdı evini ama herkes yapamaz bunu rol lazım :)

Bence şuanda alt katada ok desin aksi halde ters tepebilir
Bu kezde sen haksizsin senin derdin ayrı ev diil anamlardan kaçıp beni ayırmak falan diye bla bla bla edebilir

Ben de sormuştum gulmuyo musun düşünce , canın yanmiyo mu diye 1 2 defa yapınca profesyonellesiyormus insan :)
Sert düşünce bu korkuyomuslar valla böyle böyle ayırdı evini ama herkes yapamaz bunu rol lazım :)
Yok ya kv anlar tanıyorum onu. Eşime tekken yapsam ayaklarımı gıdıklar yapamam ben ya sanırım

Bir kere denedim kayınbabam o kzı boşicaksın demiş eşime eşim de gel en kısa zmanda ayırıcam evi dedi yalan üatünden bir sene geçti bıktım artık

yalan tabikide evi ayırmadan gitmeyin bu durumda
kp istediği kadar boşa desin eğer boşa dedi diye sizi boşayacak ise ömrü billah huzur bulamazsınız
6 ay ayrı durun gerekirse ama dönmeyin
ayrıca hangi saf bu devirde aynı eve gider mecbur gelecek alacak sizi

Bir tanıdık aynen babasına gitti. Kocası geldi evi ayırıcam vırt zırt. Ama bizimki inanmadı tabi. Evi tut eşyaları al evi döşe öyle gelirim dedi. Kocası yapana kadarda barışmadı.

Back
X