• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım kv den

Çıkın kiraya gidin.
Sende çalış geçinin bir şekilde.
Ömür boyu beraber oturulacak diye sözleşme imzalanmış gibi edalara bürünen kaynanan mı yoksa başta iyilerdi diyerek bunu kabul eden sen mi daha ilginçsin bilemedim.
Annen babanla bile ömür boyu kalmıyorsun neden kv ile bir ömürlüğe söz verdin ki o sözü bir tek evlendiğin insana verirsin kvye değil.
Bilsem çok pişmanım eşim annesini yine dinlicek bence böyle duruyo. Ben bazen cidden boşanmak istiyorum

Ne demek önemli olan onun kararı sen neysin peki eşinin karşında böyle durma biz mutsuzuzde senin söz hakın yokmu hakını savun
Hakkımı savunsam da eşim ikna olmaz kaynanmlar altından giriyo üstünden çıkıyo ikna ediyo eşimi

Kaynnamı görseniz çok baskın bir kadın eşim de onu dinlicek yine çünkü hastalıklarla korkutuyo
Baskın karakterden kimse korkmaz hata artık çekemez hale gelir kendimden biliyorum sende iyilikle konuş eşinle seninde nekadar kararlı olduğunuda görürse eşin asla vazgeçmez

Bizim evin altı boşalıcak yakın zamanda. Eşim de dün akşam kaynanama aşağıdaki eve taşınıcam falan dedi kaynanam bağırmaya başladı en başta ömür boyu diye anlaştık ben izin vermiyorum çıkmicaksın ayrı eve bitti diye. Ama kaynanam nasıl bağırıyo anlataöam. Eşim de anne bağırma şimdi çıkar giderim dedi. Beni kaynanam bağırınca titreme tutuyo sinirden ağlamaya başladım. Eşim odaya geldi beni en yakın zmanda çıkarmicaksan boşanalım gitsin dedim ben dayanamıyorum dedim. En başta ömür boyu diye anlaştık evet ama en baştaki gibi kalmadı hiç bişi dedim. Eşime annenin dedikleri hoş değil dedim çünkü orda bana laf sokuyodu oda haklısın dedi. Bu arada çıköicaksak ayrı eve boşanalım dediğimde eşim onların da istediği bu dedi falan filan. Ne olur yargılamadan ne yapmam gerektiğini söyleyin bana. Sabah annemlere geldim şuan annemdeyim oturmya geldim. Rn başta bana çok iyi göründüler böyle olucağını tahmin etmedim ben söyleyin lütfen napim şu saatten sonra.
en sevdiği iki kadın arasında kalan eşinize, öyle acıdımkii.....

Eşin niye annesine bildirimde bulunuyo? Alt kata olmaz dediğinde kv, ayrı eve çıkacak adam tutar karısının elinden başka eve gider. Ev bitmedi yani. Ev açamayan erkekle de evlenilmez ayrıca senin gibi saf kızları kandırıyolar işte böyle.

Bizim evin altı boşalıcak yakın zamanda. Eşim de dün akşam kaynanama aşağıdaki eve taşınıcam falan dedi kaynanam bağırmaya başladı en başta ömür boyu diye anlaştık ben izin vermiyorum çıkmicaksın ayrı eve bitti diye. Ama kaynanam nasıl bağırıyo anlataöam. Eşim de anne bağırma şimdi çıkar giderim dedi. Beni kaynanam bağırınca titreme tutuyo sinirden ağlamaya başladım. Eşim odaya geldi beni en yakın zmanda çıkarmicaksan boşanalım gitsin dedim ben dayanamıyorum dedim. En başta ömür boyu diye anlaştık evet ama en baştaki gibi kalmadı hiç bişi dedim. Eşime annenin dedikleri hoş değil dedim çünkü orda bana laf sokuyodu oda haklısın dedi. Bu arada çıköicaksak ayrı eve boşanalım dediğimde eşim onların da istediği bu dedi falan filan. Ne olur yargılamadan ne yapmam gerektiğini söyleyin bana. Sabah annemlere geldim şuan annemdeyim oturmya geldim. Rn başta bana çok iyi göründüler böyle olucağını tahmin etmedim ben söyleyin lütfen napim şu saatten sonra.
Eşin senin yanındaysa ayrı eve çıkacaksanız hiç üzülme. Sende bağır sende kaynananın kulaklarını rahatsız et. Mesela kıyafetlerini çıkar orta yere at. Kendi evimde rahat yaşamak istiyorum de. Eşinle gece yatak odanızda kaynananın duyacağı şekilde gül. Kaynanan laf ederse kocana dersin bak aşkım hiç rahat değiliz annen yatak hayatımıza kadar karıştı dersin. İş falan yapma

Anlamıyorum kayınvalıde ile yasamayı kabul ederken nasıl bir kafada oluyorsunuz. Örneğin ömür boyu diye anlasırken ne hayal etmiştiniz.Kopruyu gecene kadar ayıya dayı mı olay. Diğer turlusu imkansız. Baştan her seye o kadar cok boyun egıyorsunuz ki sonradan kırık boynu kaldırsan bir dert kaldırmasan bir dert

eşi yok mu kv'nin? ben de diğer arkadaşlara katılıyorum, bu olay sonrasında alt katta da oturmazdım, çok net mümkün olan en uzak semte gıtmek ıcın elımden gelenı yapardım.... nasıl dayanılır bole bır hayata...çok sinirlendim vallaa...

Kesınlıkle cık o evden. Kararının arkasında dur

Büyük konuşmak da istemiyorum ama asla gelinle falan oturmam .Bunlarda akıl yok.

Anlamadım ben.Huzursuzlukla beslenen insanlar bunlar.Başka türlüsü olamaz.

Diret vazgeçme kararından.Hangi devirdeyiz.Ev ev üstüne olur mu?
e canım işlerine geliyor hizmetçi gibi kullanıyorlar kızı diretmeleri ondan hep yoksa kim ister

Çıkın kiraya gidin.
Sende çalış geçinin bir şekilde.
Ömür boyu beraber oturulacak diye sözleşme imzalanmış gibi edalara bürünen kaynanan mı yoksa başta iyilerdi diyerek bunu kabul eden sen mi daha ilginçsin bilemedim.
Annen babanla bile ömür boyu kalmıyorsun neden kv ile bir ömürlüğe söz verdin ki o sözü bir tek evlendiğin insana verirsin kvye değil.
Çok haklı bir yorum tebrikler

Back
X