Bıktım su sosyal medyadan

kaç sosyal medya kanalı yazdın öyle..5 olsa whatsapp la birlikte eşin evde falan mı oturuyor. çalışan bir insan nasıl aktif olarak hepsine yetişiyor cidden enteresan. sen de bunu eşine sormayacak kadar neden çekiniyorsun?

Cekinmiyorum susuyor hep bu tur konuşmalarda sinir eder adami

Bilmiyorum belkide benim tesetturlu olmam kendi secenegi degildir ailesi istemistir kendimi istenmeyen cirkin gibi hissediyorum onunlada konusmak istemiyorum konusunca birsey degismiyecek cunku
Ben sizin daha önceki konularınızı bilmiyorum. Biraz kıskanç bir yapınız var galiba. Kocanızın ilk tercihi olmadığınızı düşünmek de sizi daha şüpheci yapıyordur. Keşke ikiniz de körkütük aşık olmadan evlenmeseydiniz. Kocanızın birçok kabahatleri olabilir ama şimdi benim gözümün önüne kadınlara bakmaya, gezip tozmaya, elele tutuşmaya hatta belki imkanı olsaydı sevişmeye hasret kalmış bir adam geldi. Ailesi yüzünden doğasının bir parçası olan bu açlığını gideremeden evlendiyse şimdi hiç olmazsa gözünü tatmin ediyordur. Yasak yasak nereye kadar?

Klasik Türk erkeği işte. Karısının kapalı olmasını ister ama başka bir ortamda gözleri fıldır fıldır açık kadınları arar. Madem açık kadınlar ilgini çekiyor, onlardan hoşlanıyorsun o zaman öyle bir kadınla evlenseydin be adam.

Evet gelmiyor belki de eşim buna müsaade etmediği içindir.
güldürme beni yaa sen de sanırım hürremsinn ) hahahhahah nese laf kalabalığına gerek yok canım herkesın hayatı kendıne şurda kalktım birsey paylaştım geldın alaycı bır sekılde yazıosun.. hayır yanı surda bışey yazamıycakmıyız sizlerın yüzünden yaa .... bir yargı bir şey.. sizlerin hayatı dörtdörtlük bbizlerin değil olduu tamam )))

Ya oyle onlara ozenmis olabilir ama biz artik evliyiz onceden yapsaymis ne yapmak istiyorsa ama benim suçum ne herseye izin verip baksın etsinmi gençliğini yasamamis diye goz mu yumuyum

Benim niyetim öyle bir şey değil kadınlar kocalarına bakmadan hep başka kadınları suçluyor ben buna sinir oluyorum.

Ya oyle onlara ozenmis olabilir ama biz artik evliyiz onceden yapsaymis ne yapmak istiyorsa ama benim suçum ne herseye izin verip baksın etsinmi gençliğini yasamamis diye goz mu yumuyum
Tabiki göz yumma... Katlanmak zorunda değilsin bu duruma... Kendisine çeki düzen versin...

Bende onu diyorum oyleyse acik birisiyle evlenseydin ama o zamanda ailesi istemezdi

peki psikoloğa gitme,bunun hapı otu yok ki takıntından kurtulursun diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…