- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi Samire tmv
-
ben de mutsuz olurum. biliyorum.Hayal öyle güzel bir şey ki. Haydi twitter, facebook neyse de bu instagram insanı çok güzel kandırıyor. Bir bakıyorsun önünde çok lezzetli bir tabak yemek, hiç gitmediğin bir sahilde günbatımı, sana dönüp bakmayacak bikinili bir kadın. Elini uzatsan değecekmişsin gibi. 'Birilerinin gözleri şu anda bunları görüyorsa benimki niye görmesin' diyorsun. O fotoğrafları çekenleri takip ediyorsun. Hele öyle şanslı insanlar seni takip ederse daha bir mutlu oluyorsun. Bu adamın açlığı cinsel yönde olduğu için bikinili, dekolteli kızların peşinde. Kimisinin gözü açtır o yemek peşinde olur. Ayakkabıya meraklı olanlar veya modaya tapanlar yabancıların gardıroplarının peşinde. Bakıp hayal ediyorsun. Forumdaki evli kadınlar ise, 'evli bir adam bakamaz, hayal edemez' diyorlar. Belki ben evli olmadığım için anlamıyorum. Ama şunu biliyorum, benim kocam benim kimin, neyin resmine baktığıma karışırsa çok mutsuz olurum.
size nacizane bir tavsiye versem;Cevaplariniz icin tesekkur ederim ben oyle kısıtlayan birisi degildim ama baktimki esim surekli birilerine bakiyor ya benim kuzenime neden bakiyorsun sen tamam meraktan bakar insan ama surekli surekli bakmaz benim de o zoruma gidiyor belki siz bizim gibi yasamadiniz evlenmeden once hic sevgilim olmadi ama esim gibide ac goz olmadim seni mutlu edecek neyse onu yapsaydin evet burda gorusleriniz bana terapi gibi geliyor kafam rahatliyor bazen hic istenmedigimi hic sevilmedigimi hissediyorum esim yuzunden bakar insan ama surekli birseye takilip kalmaz
size nacizane bir tavsiye versem;
eşinize fazla takılmışsınız, haksızsınız diyemiyorum çünkü eşiniz de sorunlu. sanırım ev hanımısınız. peki kendinize bir uğraş bulsanız.
bir kurs, bir spor, halk eğitim merkezlerinin falan kursları oluyor, boyamadır, boncuk işlemedir falan. hem sosyalleşirsiniz, hem eşiniz üzerindeki ilgi dağılır hem de siz bir şeyler başarıp, ortaya bir sonu çıkardıkça öz güveniniz tazelenir.
tabii maddi imkanlarınızı bilmiyorum ama halk eğitimin kursları nispeten cüzi oluyor.
ne dersiniz?
aileniz falan yakınınızda değil mi? o kurslar zaten haftada 2 gün birer saat falan. belki bırakabilirsiniz? bir de bazı anne grupları falan oluyor, çocuklarını alıp kafede falan toplanıp sohbet ediyorlar, çocuklar oynuyor falan, yaşadığınız şehirde böyle bir grup var mı, duydunuz mu hiç?Olabilir ama daha kucuk bir kizim var birsey yapamiyorumki
ay arkadaşım bırak ne özürü ya, karı kocasınız siz, her kavgada özür mü dilenir.Sizce ozuru benmi dilemeliyim
Hayir duymadim hic arkadaslarim var normalde cevrem var guler yuzlu guldurmesini seven sen şakrak birisiyimdir ama bazen boyle takintim tutuyor o zaman hayattan soguyorum ama simdi ben esime mi takintiliyim onun yaptiklari normal mi deaileniz falan yakınınızda değil mi? o kurslar zaten haftada 2 gün birer saat falan. belki bırakabilirsiniz? bir de bazı anne grupları falan oluyor, çocuklarını alıp kafede falan toplanıp sohbet ediyorlar, çocuklar oynuyor falan, yaşadığınız şehirde böyle bir grup var mı, duydunuz mu hiç?
Esim cok uzuldu ama oda benim kalbimi cok kirdiay arkadaşım bırak ne özürü ya, karı kocasınız siz, her kavgada özür mü dilenir.
sana daha önce de dedim, evet sen takıntılı bir insansın ama eşin de bu takıntıları besliyor, anladığım kadarıyla daha önce tedavi de görmüşsün, eşinin buna anlayış gösterip hareketlerine azıcık dikkat etmesi lazım.Hayir duymadim hic arkadaslarim var normalde cevrem var guler yuzlu guldurmesini seven sen şakrak birisiyimdir ama bazen boyle takintim tutuyor o zaman hayattan soguyorum ama simdi ben esime mi takintiliyim onun yaptiklari normal mi de
vallaha benim de karnım çok aç ama kimse bana yemek hazırlamıyor, şu anda. hayat her zaman istediğimiz gibi gitmiyor. eşinin de öğrenmesi lazım.Esim cok uzuldu ama oda benim kalbimi cok kirdi
Sagol evet tedavi gordum birseye takinldigim zaman onu düşünmekten cok yoruluyorum icime attigim icinde üzülüyorum agliyorum siz benim onceki konularimi okudunuz galiba kuzenime bakmasi bana takinti yapti simdi hic biryere gitmek istemiyorum hatta kuzenimin oldugu sehirde bile yasamak istemiyorum sizede gecmus olsun iyi aksamlar hayirli iftarlarsana daha önce de dedim, evet sen takıntılı bir insansın ama eşin de bu takıntıları besliyor, anladığım kadarıyla daha önce tedavi de görmüşsün, eşinin buna anlayış gösterip hareketlerine azıcık dikkat etmesi lazım.
benim de mesane obsesyonum var, şimdi iyileştim gibi ama, birkaç ay önce metroda falan çişim geldi sanıp iniyordum, 70 yaşımdaki babam da benimle bir, bir gün bile demedi ki bu çok saçma 30 yaşında kadın çişini tutamıyor musun diye.
hastalık bu, anlayış göstermek zorunda.
ikiniz de doğru adımlar atmıyorsunuz. sen çok kıskançsın, eşin bambaşka bir dünyada, seni anlamaktan çok uzak.
vallaha benim de karnım çok aç ama kimse bana yemek hazırlamıyor, şu anda. hayat her zaman istediğimiz gibi gitmiyor. eşinin de öğrenmesi lazım.
tamam sen kıskanma da evli barklı adam da o kadar fink atmasın sosyal medyada. yani sana kızıyorum, adama çok karışıyorsun diye ama sana da yazık.
arkadaşlarınla konuşsan da bir oyun grubu oluştursanız. eğer AVM falan varsa yaşadığınız yerde çocukları AVMlerde çocuk parkları var, oraya bırakıp siz muhabbet eder, gezer, tozarsınız. tabii çocuğun biraz büyük olması lazım bunun için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?